Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      zakochany

zakochany

(164 wyniki)
    • dopóki kusi nocy mrok,do zakochania jeden krok:):):) Szybko się zakochujecie?
    • Coś mi wleciało do łba, nie pamiętam skąd, że ponoć zakochani chudną lekko i bez problemów ? Zauważyliście to zjawisko ?
    • Może to durne,ale chciałabym wiedzieć :)
    • poszukuje szybko kobiety,potrzebuje sie szybko zakochac.Jakos mi sie znudzily jednonocne przygody i szalone weekendy.Jest jakas szalona?
    • Błądząc po forum, znalazłem wreszcie jakiś zakątek gdzie mogę wylać swoje wątpliwości czy rozterki... Mianowicie, czy jesteśmy w stanie wskazać jakieś obiektywne cechy, wskazujące na to że jesteśmy zakochani ? Pytam rzecz jasna może nie tyle z ciekawości, co z praktyki problemu... A zatem czy jestem zakochany ? Czy może to zauroczenie... czy na podstawie pewnych znaków, zachowań jestem w stanie postawić diagnozę i do niej dostosować system "leczenia"... Z góry nalezałoby wskazać iż ...
    • mam 29 lat , z okolic Gdańska ,przystojny ...wiosna idzie a więc bym się normalnie zakochał!!!!!
    • A może ja zakocham się w Tobie ?????
    • jest na FR? czy może sami tylko nieszczęśliwie wzdychający tu pisują bądź zaskorupieni broniący się przed Amorem?
    • Ja 43 l., od 17 lat zamezna. ON - 65 l. od 23 lat zonaty, szef moj i mojego meza (44 l.), pracujemy z kilkoma innymi ludzmi w zespole w prywatnej klinice, gdzie wszyscy jestesmy lekarzami. Od roku szczegolnie duzo czasu spedzam wlasnie z szefem, razem mamy wspolnych pacjentow, razem ich prowadzimy. Nasze spotkania i wspolnie spedzany czas zaczal sie przeradzac z obowiazku w przyjemnosc. Wiem, ze coraz bardziej miedzy nami iskrzy. Jestem szczesliwa, gdy GO widze, smutna, gdy ON np....
    • Poznałem ją w klubie, parę zdań i zapragnęliśmy się przytulić. Tak przytulaliśmy się z godzinkę, może krócej... bez podtekstów erotycznych, czyste, niewinne, piękne, miłosne przytulenie! Na koniec, mając łzy w oczach ze szczęścia, ucałowała mnie mocno...i zniknęła... Chodzę jak w obłędzie i tęsknię strasznie! Czy los pozwoli nam się jeszcze raz spotkać? Czemu to nam się przydażyło? W jakim celu?
    • Witam, Ostatni przyjaciele uważaja że sie zakochałem a to dlatego ze nie upijam sie na imprezie i przestałem podrywać nowe kolezanki dodatkowa ponoć zpoważniałem Faktem jest też że jakby jestem zdekoncentrowany ale nawet jeśli sie zakochałem to skad mam wiedzieć w której z ostatnich dziewczyn???
    • ja trzy razy.
    • Ostatnio głośno o was na wszystkich forach "towarzyskich". Ponoć tu można się zakochać i zostac pokochaną. Wpadłam tylko zobaczyć i jak widać po postach nie ma w tym przesady. Fajnie tu macie.
    • Chcę się znów zakochać !!! Mieszkam w Kaliszu. Chcę pokochać tą jedyną.
    • Witam wszystkich forumowiczów. Do tej pory tylko czytałem wątki. Jednak sam w końcu postanowiłem poprosić was o radę. Otóż w tym roku stuknie mi 40 latek, ale nie to mnie martwi. Jestem kierownikiem działu w pewnej firmie i niedawno przyjęła się do pracy pewna śliczna studentka...dziewczyna ma 21 lat. Zrobiła na mnie wrażenie od pierwszej chwili kiedy to zjawiła sie w biurze. Coś jakby mnie prąd przeszył na jej widok. Serce zadrzało...Naprawdę!Ja taki stary wyjadacz po prostu stra...
    • albo chociaż zauroczyć... jak to działa na figurę kilogramy lecą aż miło popatrzeć od tej tęsknoty i wzdychania hhihi młodzieniec wprawiony był w podrywaniu i takie piękne listy pisał normalnie czytał w myślach... to nic, że troszkę bolało i pare łez poleciało po policzkach...przecież nie jestem małą dziewczynką.... ale jak cudownie co rano śmiałam się do świata, jaki poziom endorfin !!! no i zniknął jak się połapał, że ja to bardziej z tych kochliwych jestem, że też zapomniałam sobie...
    • wiosna inspiruje mam ochotę ponownie zakochać się, poczuć motyle tylko... co zrobić z obecną "miłością".. ech, zazdroszczę singlom
    • Witam Mam problem bo nie wiem widzę zachowanie mojego kolegi z pracy względam mojej osoby i mam podejrzenia tzn daje mi sygnały ze albo sie we mnie podkochuje albo robi sobie jaja (tylko całkiem poważnie by mu to wychodziło.... ) Powiedzcie jakie sygnały według was mogą świadczyć o tym ze chłopak sie zakochał lub robi sobie jaja. Nie pisze jakie daje znaki bo bym musiała pisać godzinami w wy byście i tak niechcieli czytasć,.Marta Ale jak patrzymy sobie w oczy to mu sie żrenice rozs...
    • Kochani, jestem męzatką od 3 lat. I w szystko byłoby w porządku gdyby nie to ze......zakochałam sie totalnie obłąkanczo szaleńczo, czuję jak ziemia rozstepuje mi sie pod nogami, a świat wiruje i przestaje istniec wszystko poza nim. Ratujcie co zrobić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się