-
EMAMY,czy Wy oszalałyście z miłości do obecnych partnerów/narzeczonych/mężów,czy to przebiegało inaczej?mniej oczywiście? Jak? Ostatnie kilka miesiecy to czas,kiedy w tych sprawach czuję się,jakbym miała emocjonalnie IQ szympansa; nic mi nie wychodzi....nic nie czuję,nie zakochuję się ani na centymetr.
Przekroczyłam 30 rok życia,za sobą zostawiając kilka zakończonych związków. Stan zakochania znam,raz jeden, dawno. To nie zdarza się często. Ale o co mi chodzi: mam teraz taki czas w życiu (p...
-
Oprócz mnie? :-)
-
[video]https://www.youtube.com/watch?v=QukmpmDFXTw&list=FLa9-DS-MWKr04SZbz9Cdh7Q;;QukmpmDFXTw;;http://i2.ytimg.com/vi/QukmpmDFXTw/default.jpg;;James Arthur sings LMFAO's I'm Sexy and I Know It - Live Week 3 - The X Factor UK 2012[/video]
Zawsze chciałam być ruda, piegowata i mieć niebieskie oczy, ale jak już nie było mi to dane, to chciałam mieć takie dzieci, ale mój najdoskonalszy na świecie materiał genetyczny nie dość, że jest jest łysy, to jeszcze ma szare oczy (po jaką cholerę, się pyta...
-
On jest kumplem mojego M. i właścicielem firmy budowalnej, która buduje nam dom. I się zakochałam nie w nim, bo jego znam tyle co z budowy ale w jego głosie... mmm. No facet ma cudowny głos jak dzwoni i mówi Tina... to normalnie można go słuchać godzinami nawet jak nawija o pustakach. Myślałam, że zwróciłam uwagę na barwę glosu mojego jak mnie podrywał, bo już zaczęło między nami iskrzyć ale jak widac nie. Mój też potrafi tak powiedzieć dzień dobry, że ciary po plecach idą. Tutaj proszę niesp...
-
I co teraz mam robić? Pewnie przestać do niego chodzić. Ale te nasze spotkania to dla mnie odskocznia od szarej i problemowej rzeczywistości. Sama już nie wiem czy fascynuje mnie to, że jest ktoś, kto mnie zrozumie, czy on sam jako mężczyzna, tak różny od mojego. Jestem taka skołowana, ale taka sytuacja chyba nie jest normalna?
-
Somebody That I Used To Know. Ktoś też się zakochał w tej piosence?
www.youtube.com/watch?v=8UVNT4wvIGY
Tak, Trójki skończyliśmy słuchać :D
-
Usłyszałam w radiu utworek i nie mogę przestać myśleć o wokaliście. Jego głos sprawił że mi kolana zmiękły. A myślałam że takie rzeczy to tylko w filmach :D
Bywało też że facet śnił mi się po nocach z powodu pięknych oczu ;)
A Wy jakie macie zboczenia? :P
-
Co byscie zrobiły?
Historia jak z filmu" Przepis na zycie",tyle,że bez cięzarnej zony i bez odchodzenia do kochanki,bo kochanka ma uregulowane zycie na duzo wyzszym poziomie niz obiekt westchnień..
Powiedzmy mąz zarabia 10 000,wy zarabiacie 2000.Macie dwojke dzieci,dwóch synków ,w wieku 7 i 11 lat.Domek,wakacje na Malediwach,ferie na nartach w Alpach,szpilki od louboutina,zero problemów z pieniedzmi,co w tych czasach jest ważne..Przez 15 lat ZAJEBISTE malżenstwo ,z dbaniem o zwiazek,z kupow...
-
Sięgnijcie do przepastnych zakamarków pamięci :P
Jak u was objawiało się zakochanie, to takie pierwsze najpierwsze, coś
pomiędzy fascynacją a zabujaniem?
U mnie oczywiście totalne ściśnięcie żołądka i brak apetytu (przy moich
gabarytach to katastrofa), czyli akcja typu "żyję miłością, powietrzem i
kawą", stany euforyczne (uśmiech od ucha do ucha przez cały boży dzień z
wybuchami niekontrolowanej radości w słabszych momentach) na przemian z
otchłaniami rozpaczy (na pewno nic z tego ni...
-
No właśnie w kim się wtedy kochałyście?
Przyznaję się bez bicia Paweł Stasiak! - i choć go nie znam, zawdzięczam mu wiele... ;-)
-
Dziś mamy z T 4 rocznicę ślubu!!Poznaliśmy sie 6 lat temu.Wciąż
jestem tak samo zakochana i wciąż mocno kocham , choc baaaaaardzo
różnie bywało.Chciałam sie tylko podzielić moja radością
:-)).Pozdrawiam.
-
Czytam to forum od dłuższego czasu ale jakoś nigdy nie pisałam.
Mam 28 lat, jestem 2 lata po rozwodzie i się zakochałam...niby nic strasznego, w sumie fajnie, ale niestety nierealnie.
On jest "gwiazdą", muzykiem. Poznaliśmy się po jednym z jego koncertów, chwilę rozmawialiśmy, miałam o nim zupełnie inne zdanie niż teraz no i mnie wbiło w podłogę.
Staram się jeździć na koncerty, znamy się "z widzenia", trwa to już ponad 10 miesięcy.
Wiem że takich jak ja jest tysiące, no dobra, jedną ze s...
-
Dziewczyny co mam o tym myśleć?
Sprawa dotyczy mojego męża i jego koleżanki z pracy.
Podejrzewam ,że zakochała się w nim.
Jest to mężatka ok 35 lat ,kilka miesięcy temu zaczęła mojemy M opowiadać o swoim małżeństwie i tak jakoś się stało ,że został jej powiernikiem i doradcą ....małżeńskim .
Wiem ,że jej mąż jest facetem 35 letnim ,dobrym ale bardzo władczym i ona nie ma nic do gadania w tym związku.
Znam ją ,kilkakrotnie spotykałyśmy się na imprezach firmowych,ale na ostatniej ,tydzie...
-
Zakochałam się w nich :P. Naprawdę przystojni są (przynajmniej dla mnie). Tylko, że trochę za młodzi (po 25 lat).
images4.fanpop.com/image/photos/22200000/Phelps-on-Sparkle-oliver-and-james-phelps-22215023-851-479.png
images4.fanpop.com/image/photos/22300000/James-Oliver-oliver-and-james-phelps-22340896-993-257.jpg
images4.fanpop.com/image/photos/17500000/-Total-Film-Indonesia-oliver-and-james-phelps-17562780-463-616.jpg
images4.fanpop.com/image/photos/22700000/James-and-Oliver-Phe...
-
www.youtube.com/watch?v=FlsBObg-1BQ
...w tej piosence, w całej płycie...Adele wymiata...miłego słuchania:)
-
Czy istnieje coś takiego jak tajemnicza rzeczywistość wirtualna? Kiedyś
czytałam, że dla zdrowia psychicznego każdy człowiek potrzebuje wejść w
relacje z 7 osobami w ciągu tygodnia (w samotności się wariuje i tyle) i, że
kontakty przez internet też się do tego zaliczają.
A jak jest np. z uczuciami? Czy myślicie, że można się zaprzyjaźnić albo
zakochać przez internet?
Mnie się np. zdarzyło "pokłócić" z kimś mailowo i o dziwo byłam naprawdę w
realu wzburzona albo obrażona.
-
Jestem bezsilna. Mam siostrę, której życie się nie ułożyło. Samotnie wychowuje
2 dorastających synów, z którymi ma wiele kłopotów. Nie jest dla nich
autorytetem, jest nerwowa i porywcza, w dużej mierze przez swoje życie
osobiste. Nie ma szczęścia do facetów. Co jej się jakiś trafi to za każdym
razem jakiś totalny niewypał. Od męża uciakała w obronie życia własnego i
dzieci, potem długo była sama, aż "wypracowała sobie relacje z pewnym facetem
(moim zdaniem najporządniejszym z nich wszys...
-
moj 10 miesiesieczny piesek jest śmiertelnie zakochany w suczce
sąsiadów .Siedzi z noskiem przy ogrodzeniu i wyczekuje momentu kiedy panna
wyjdzie z domu, jeżeli ją zobaczy to radość na całego a kiedy ona juz
zniknie to smutek bezbrzeżny. Co zrobić z moim zakochanym pieskiem? jak
uleczyć jego złamane serduszko??
-
Poznalam na portalu internetowym kolesia.Zanim spotkalismy sie fajnie mi sie z nim rozmawialo,pisalo.Jednakze,gdy spotkalismy sie totalnie mi sie afcet nie spodobal wiec zakonczylam b.szybko spotkanie(rozmowa sie nie kleila,on w sam w sobie mi sie nie spodobal).Ale w czym rzecz.Wygadalam gdzie pracuje.Bo ja praca to moje hobby dlatego pochwalilam sie.A teraz facet tu do pracy mi wydzwania.Albo mam gluche teelfony albo z pie... dzwoni.I co ja mam zrobic?On lat 34.Pomozcie mi...
-
Specjalnie dla starej_a_glupiej, żeby nie przegapiła, gdyby nie zaglądała już do swojego starego wątku:
www.pudelek.pl/artykul/34967/lozowski_chce_sie_zakochac/