Forum Kultura Książki Książki
ZMIEŃ
      zakochany

zakochany

(10 wyników)
    • Czytaliscie juz? Jakie odczucia?
    • szlag by to trafił facet starszy, i to grubo, bo ma już lekko licząc jakieś 200 lat znam go już od wielu lat, ale ostatnio cos zaiskrzyło - no, poprostu coup de foudre komputera nie ma, listy tylko pisze język też jakiś dziwny - ciągole tylko jakieś pobudki, wielmożny, majętności, pozory, nierozwaga nawet na zdjęcie nie mam co liczyć, bo jeszcze portret na pół mieszkania dostanę pomocy!!!! zna ktos moze jaką odtrutkę? nowoczesny ma być, XXI-wieczny, byle nie samotny w sieci, bo ni...
    • miastach:)))))))))))))) Szczególniwe tych większych:)))))Niekoniecznie polskich, albo i polskich, zalezy kto jakie miasto sobie wybrał:) www.wl.net.pl/ksiazka.php?ID=1430
    • Kwaśniewski także kocha Jolę. Miłością najgłębszą, jak Mołotow Tak kochać potrafi/ą tylko, bolszewicy i pezetpeerowcy
    • Witam, Wstyd się przyznać bo mam 20 lat a dopiero od roku zacząłem swoją "przygodę" z książkami. Bardzo spodobało mi się parę książek które ostatnio przeczytałem. Między innymi Cień Wiatru, Gra Anioła, Klub Dumas, Diabeł Zakochany, Imię róży. Te wszystkie książki prócz diabła zakochanego poleciła mi jedna osoba. Jednak nie mam z nią już kontaktu. Nie umiem sam szukać książek które by mnie interesowały. Mam prośbę, może ktoś podrzuci parę tytułów? Lubie historie takie jak te opisane w Cieniu...
    • proszę o konkrety w wyżej wymienionym temacie :-) wydaje mi się, że nie jest to tak do końća. nie lubimy jej, bo jej po prostu zazdrościmy bycia tak mocno kochaną. a żoe ona tego nie doceniła to juz całkiem inna kwestia....
    • ludziska kochani zajrzyjcie na zyraffa.blog.pl to jest cos niesamowitego wiecie co sie na blogach wypisuje, wiecie przeciez ale tam sie dzieje co innego tam sie dzieje rewelacyjna literatura przeciez nie jestem slepy przeciez cos niecos w zyciu czytalem czy sie pomylilem?
    • Jacyś fani Murakamiego? Skończyłam "Sputnik sweetheart" teraz czytam "Kronikę ptaka nakrecacza" Świetne. Jeszcze mnie zachwycił Alef Borgesa. Możan całkiem odjechać
    • Uwielbiam Etgara Kereta,jestem zakochana w jego genialnych opowiadaniach.Czemu w Polsce wydali tylko dwie książki? Czy tak jak ja zachwyca was jego prawdziwy, świeży język, sposób narracji, zabójcza spostrzegawczość i pomysł na przedstawienie współczesnej problematyki właściwej nie tylko sytuacji w Izraelu, czy też jesteście przeciwni takiemu rodzajowi młodej prozy? pozdr.
    • Cudowna książka. Wzięłam ją do ręki ot, tak - nowość w domu. I czytalam całą noc. Z zapartym tchem. Nie umiejąc określić gatunku. Romans? Nie. Misterna historia, opowiedziana w połowie po francusku, z niezwykłym portretem psychologicznym bohatera i wnikliwym opisem bohaterki. Komuś się jeszcze podobało?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się