zakochany

(24 wyniki)
  • Czy to normalne - zakochani -emeryt i emerytka. Zamiast bawić wnuki i odmawiać różaniec, zajmują się sobą i są szczęśliwi. Jak tak dalej pójdzie, to UOP doniesie i ZUS emeryturę zabierze!!!!!!
  • I to boli i złości. Mimo tego, że sobie sporo tłumaczymy. Minął czas. mimo tego, że spotkałyśmy już wartościowego faceta, z którym nam dobrze. Jak sobie poradzić z tymu myślami? Ani praca ani rozrywki nie pomagają. Wciąż wracają słowa znajomego, kóry przy okazji rozmowy przy stole zapytany przez kogoś, co słychać u X, opowiedział jaki on zakochany. Wciąz mam przed oczymaj ego i tę dziewczynę(znam ją). Poza tym to nawet nie jest kobieta, do której o odszedł ode mnie. To było tak dawno.
  • Ponad połowa (58 proc.) uczestników sondażu, przeprowadzonego w ostatnich dniach przez Centrum Badania Opinii Społecznej, zadeklarowała, że jest zakochana. 6 proc. respondentów nigdy nie słyszało o walentynkach - wynika z badania CBOS. Wbrew oczekiwaniom najwięcej zakochanych jest nie w najmłodszej grupie badanych (od 18 do 24), ale w grupie wiekowej od 25 do 34 lat. W tej grupie ponad cztery piąte ankietowanych deklaruje, że obecnie są zakochani. Wśród osób bardziej dojrzałych licz...
  • Zakochana bez wzajemności pacjentka grozi chirurgowi okaleczeniem. To nie scenariusz filmu, ale sytuacja z życia wzięta. A dokładnie z Warszawy, gdzie jedna z pacjentek już od pięciu lat szykanuje swojego byłego lekarza na forach internetowych i przesyła mu listy z pogróżkami. Sprawą zajmuje się już prokuratura. www.tvnwarszawa.pl/-1,1655525,0,,pacjentka_grozi_chirurgowi_obetne_ci_palce,wiadomosc.html
  • jak myślicie czy to możliwe? Mnie od jakiegoś czasu wydaje się, że się w kimś zakochałem, ale właściwie nigdy nie widziałem obiektu moich westchnień, po prostu uwielbiem go za to, co pisze, ale przecież nawet nie wiem, czy to prawda i czy mnie nie okłamuje? co o tym myślicie?
  • "Zakochaj się w Warszawie" to hasło, które zwyciężyło w konkursie zorganizowanym przez biuro promocji Urzędu Miasta st. Warszawy. Od tej pory będzie ono promowało stolicę. W czwartek w Pałacu Kultury i Nauki wręczono nagrody autorom wyróżnionych haseł. Główną nagrodę, czyli 15 tys. zł podzieliło między siebie czterech autorów, którzy niezależnie nadesłali tę samą propozycję. Drugie miejsce i nagrodę 2,5 tys zł otrzymała autorka hasła: "Miasto w Twoim rytmie". Jury nie przyznało...
  • Mijają dni, miesiące, mija rok, prawdziwe życie mija nas o krok i z tym nam dobrze jest i nie jest, i niby nic nie dzieje się Świat nam nie wadzi, lecz przez cały czas coś się gromadzi, coś dojrzewa w nas co było ledwie nutką rzewną zmienia się w pewność że Refren: Do zakochania jeden krok, jeden jedyny krok, nic więcej Do zakochania jeden krok, trzeba go zrobić jak najprędzej Dopóki się zapala wzrok, dopóki się splatają ręce Dopóki kusi nocy mrok do zakochania jeden krok Do zakoc...
  • czy odczuwacie czasem takową? Jakoś tak na wiosnę budzi się to szcególnie we mnie: żeby mieć z kim pójść na majowy spacer i poprzytulać się:P A jakoś tak głupio mi, że coś takiego we mnie siedzi - w końcu dzieciata jestem i pod trzydziestkę!!!
  • .... i to nieszczęśliwie.... Ma 12 lat. Dziwnie się zachowuje. Staram się mu pomuc, ale nie wiem jak. Nie chcę zrobić nic , co by zraniło jego uczucia, a jednocześnie chciałabym wiedzieć co z nim się dzieje.
  • Te wakacje musiały być dla posłanki PiS Jolanty Szczypińskiej przełomowe. Wróciła z nich z tatuażem z henny na łydce, teraz dała się sfotografować podczas upojnego wieczoru z mężczyzną. I nie był to prezes PiS Jarosław Kaczyński, o którym tak ciepło do tej pory mówiła. www.dziennik.pl/polityka/article442802/Szalona_noc_poslanki_Szczypinskiej.html
  • Czuję się ostatnio fenomenalnie w swoim związku. Jak każda para przeżywaliśmy różne wzloty i upadki, ale teraz jest fantastycznie, zakochałam się we własnym narzeczonym po raz drugi :) I cały czas za nim tęsknię i nie mogę się doczekać kiedy wrócę do domu, mam ochotę spędzać z nim każdą wolną chwilę. Rany, po tylu latach...niespodziewajka. Szaleńczo zakochana F.
  • ...i cóż, trudno, zdarza się. Teraz co rano będę słuchać tego utworku, bo Mnie sie podoba. My chemical romans: Helena..........strasznie mnie do zycia pobudza, co było widać dziś po tym jak speeda rankiem dostałam. O!!
  • Od dziś w kinach. Kontynuacja pobytu anioła Giordano na Ziemi (przez pomyłkę - w Poland, zamiast w Holland) jest ponoć jeszcze lepsza, niż pierwsza część czyli "Anioł w Krakowie". Oczywiście, polecę. Bo zakochana jestem w Giordano (Globisz - boski), Szajbusie (Trela - rewelacyjny) i tej mgiełce krakowskiej, jak z Gałczyńskiego. Podobno w drugiej części pojawia się Gajos, jako waszawski kloszard:) Spodziewam się cudów nie z tej Ziemi:) Czy ktoś też się wybiera po taki plasterek na ...
  • wczoraj wieczorem (juz praktycznie to o 1 w nocy) lezalam sobie na waskiej kanapie w objeciach najkochanszego chlopaka rozmawialismy....i nie jestesmy razem bo on nie chce i nie chce robic mi nadzieji ale mowil ze jestem mu potrzebna i ze chce sie dla mnie zmienic bo go trzymam w ryzach i ze nie jest gotowy teraz na zwiazki i ze potrzebuje czasu zeby ochlonac ale to ze po 3 latach wyladowalismy w objeciach swiadczy chyba ze jednak duzoooooooooooooooooo nas łaczy:)
  • ...bo inaczej Wiosna nie jest Wiosną. I tak jakoś dziwnie, i tak jakoś żal, i boli okrutnie, bo chciałabym pokochać Kogoś na Wiosnę.I by Ktoś pokochał mnie. A gdyby tak przez przypadek dopadło nas Lato... więcej mi nie potrzeba, to już za dużo szczęścia. Chciałabym by Ktoś pokochał mnie na Wiosnę....
  • ... w mojej współlokatorce. Godzinami przesiaduje na jej kolanach i nie da się z rzucić. Śpi tylko na jej łóżku - już całe ma w kociej sierści. Tylko do niej się łasi, a jak ona zamknie przed nim drzwi do pokoju to miałkoli do niej godzinami. Ostatnio twarda była, zapuściła sobie walkmana czy coś i śpi, za to ja spać nie mogłem w tej kociej muzyce, chciałem go wziąć do siebie, to mnie ugryzł. Ona tymczasem ma już dosyc kocich amorów - bo jak pisać na kompie z kotem na kolanach pakującym ł...
  • czy jest jeszcze szansa na przezycie tej magi zakochania uniesienia, tego czegoś co spawialo ze mozna bylo latac;)
  • Na udany związek między dwojgiem ludzi nie ma gotowej recepty. Różnica wieku partnerów nie jest zbyt ważna, choć bywa, że stwarza pewne kłopoty. Jak sobie z nimi radzić? W pewnym momencie trzeba szukac rady psychologa bo zycie codzienne za bardzo sie komplikuje. Jaka roznica miedzy partnerami jest duza roznica?5-10 lat?...Przeszkadzalaby Wam taka roznica? Moj maz jest starszy ode mnie 3lata...i niewyobrazam sobie...starszego:P Znajomej,24 letnia corka ma faceta 38 letniego.Dziewczyn...
  • Kiedy proboszcz rozpoczyna nabożeństwo, ona zaczyna obierać ziemniaki Mirosława Prychożdenko, żona księdza grekokatolickiego w Miastku. Raz w miesiącu musi wstać wcześniej i przygotować prosforki, które wierni przyjmują podczas komunii Kiedy trafiła na plebanię, miała 22 lata, umiała jedynie ugotować rosół, pomidorową i upiec kurczaka - tego nauczyła ją mama. Po maturze w Technikum Rachunkowości Rolnej w Skórczu pracowała przez rok jako księgowa w Gminnej Spółdzielni 'Samopom...
  • wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3910918.html córka Lecha Kaczyńskiego rozstała się z mężem. Nowym wybrankiem 27-letniej Marty został działacz Sojuszu Lewicy Demokratycznej na Pomorzu Marcin Dubieniecki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się