Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      zakochany

zakochany

(76 wyników)
    • Zawsze myślałam że zakochać się w kimś to raczej stan zauroczenia, fascynacji drugą osobą, nieustanne myślenie o kimś, zaś miłość to już coś poważniejszego, na dluższy okres. Kiedy rozmawialam o tym z przyjaciółką ta zupełnie się ze mną nie zgodziła, mówiąc ze zakochac się a kochac to to samo. Która w końcu ma racje? A może to indywidualna sprawa każdego z nas? Co o tym sądzicie
    • NIBY ZE SIE WPISUJECIE JAKO SZCZESLIWIE ZAKOCHANE A NA TAK PROSTE PYTANIE CZYM JEST MILOSC <MOJ WATEK> WPISUJE SIE TYLKO 13 OSOB Z TYM ZE MOICH JEST 4. WIEC COS TU JEST NIE TAK . TO JAK JEST Z WAMI W KONCU JESTESCIE SZCZESLIWIE ZAKOCHANE I WIECIE CO TO MILOSC I CZYM DLA WAS JEST CZY NIE?
    • Mam dość poważny problem.Zakochałam się w moim nauczycielu.Jest on starszy ,ma ok. 50 lat.Mimo tego nie mogę przestać o nim myśleć.Myślałam że w czasie wakacji mi przejdzie ale jest jeszcze gorzej.Zaczynam idealizować go sobie w myślach.Interesuje się psychologią więc wiem że w moim wieku( 18 ) jest takie zauroczenie mozliwe,jednak to uniemożliwia mi normalne funkcjonowanie.Pomóżcie mi!
    • Sami szczęśliwie zakochani...a my, biedne ofiary niespełnionych miłości to co?
    • Może Wam się to wydać dziwne, dziecinne ale chciałam się z Wami podzielić tą wiadomością. Jestem baaardzo zakochana i szczęśliwa. Jakie to uskrzydlające uczucie wiedzieć, że ktoś Cię kocha. Cudowne. Życzę tego wszystkim samotnym dzieczynom. Pozdrawiam
    • zakochałam się w swoim instruktorze od prawka gadamy doslownie o wszystkim i sie smiejemy ona ma zonę :( jak zapomieć pomozcie
    • musialam to napisac. jestem juz dwa lata w zwiazku z extra chlopakiem ktorego bardzo kocham. bywaly chwile gorsze ale zawsze wszystko wracalo do normy :) juhuuuu
    • nieszczęśliwie...paskudne uczucie buuuuu
    • po prostu tradżedi! koleś, który był dla mnie ideałem, miłością mojego życia i jedynym kandydatem na męża okazał się gejem!! i jak tu dalej żyć?? a najgorsze jest to, że gdyby nie to, to bylibyśmy razem, bo pasujemy do siebie pod każdym względem! to dopiero katastrofa: być tak blisko, a zarazem tak daleko!i co teraz? skoro tak się tak na niego uparłam, że postanowiłam: albo ten albo żaden inny. a orientacji swej nie nabył tylko się z nią już urodził :-((( po prostu leżę w gruzach...
    • niedawno poznalam chlopaka,z wygladu w ogole nie zwrocilabym na niego uwagi,ale jest bardzo inteligentny ,madry,wspaniale mnie traktuje,szanuje ,dba o mnie.po miesiacy wyznal mi ze mnie kocha,ze nie wie co sie z nim dzieje,ze nigdy zadnej takich slow nie mowil,ze jestem "ta jedyna"ktora po wielu poszukiwaniach spotkal.ze go zmienilam,ze inaczej teraz traktuje kobiety-nie "przedmiotowo".mowi mi slowa ktore kazda kobieta marzy aby uslyszec.gdyby nie te powazne slowa to nie bylabym z...
    • Chodzę do liceum. W tym roku uczy nas nowy wuefista. Od pierwszego wejrzenia się w nim zakochałam! Młody (tylko 6 lat starszy ode mnie), miły, szarmancki - nie mogę przestać o nim myśleć. Nie wiem, czy wyznać mu uczucia?
    • Jestem taka zakochana w swoim facecie ,że mam wrażenie ,że jestem wariatką :) To już rok jak razem jesteśmy ... Wy też pomimo długiego czasu nadal kochacie "szleńczo" swoich partnerów.??Bo podobno z czasem ciut przemija ta fala ,chociaż nadal niby sie kocha...
    • wiam wszystkich, od jakiegoś czasu poczytuje to forum ale dopiero teraz zdecydowałam się napisać o swoim zmartwieniu. Chodzi o mojego męża.... Jesteśmy po ślubie 33 lata i nigdy nie byłam zazdrosna, ani przewrazliwiona, a teraz nie bardzo wiem jak powinnam zareagować na taką oto sytuację: Od kilku miesięcy mieszka z nami żona naszego syna. Jest bardzo sympatyczna itd, oboje z mężem ją lubimy ale... Wydaje mi się że mój stary się w niej zakochał lub zauroczył. Widze jak się przy niej zm...
    • ...a on chyba ma mnie w dupie :(
    • niestety...zawody miłosne to prawda brutalna ale prawdziwa...Tak wiec "porzuceni,odepchnięci i niechciani"....łączmy się,a bedzie łatwiej!!!! Moja kobieta rzuciła mnie tydzień temu...Odebrałem to jako porażkę,ale cóż zawsze ktoś musi stracić,by inny mógł zyskać....Prawo dżungli rządzi...:(:(
    • mojego chłopaka. :/ Ciągle o nim myślę. Nie wiem jakie są realne szanse na to by coś z tego wyszło. Czy spotkaliście się z taką sytuacją? Czy myślicie ze jest to możliwe? Proszę o obiektywną ocenę i wypowiedz. Bardzo mi na niej zalezy. Może ktoś przemówi mi do rozumu, albo da jakąś wskazówkę. Nie jest to najlepszy przyjaciel, a jedynie kolega z uczelni. Pomóżcie!
    • ma na imie....jest cudowna...jej szept, jej usta, jej oczy. zwariowalem. i dobrze mi z tym. bardzo dobrze. te chwile cudowne wykradzione....spotkania na moment...spacery po parku....jej usmiech jak sie dotykamy, całujemy,jej zapach. zapach jej ciała....jestem cały nim przesiąkniety....
    • hej hej hej miło jest mieć kogoś przy sobie w Nowym Roku.Większość z wątków na forum dotyczy jakiegoś nieprzyjemnego aspektu życia. Tak się własnie zastanawiam czy to tylko JA jestem taką optymistką czy świat naprawdę jest smutny...? Pozdrawiam
    • Po raz pierwszy w życiu spotyka mnie coś takiego. Jestem dorosłym facetem. Co robić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się