-
Czy możecie zdradzić jakie są obecnie zarobki w naszym mieście? Interesuje mnie ile płacą na jakim stanowisku i jaki macie już staż. Zacznę od siebie-praca biurowa, firma prywatna, staż 2 lata, 1.600 netto. Nie wiem czy to dużo czy malo, ale mi do pierwszego nie starcza:(
-
Witam, chciałabym się dowiedzieć jakie są zarobki w ciechanowskich aptekach?
Przenoszę się od nowego roku do Ciechanowa z mężem i chciałabym się zorientować jakie są zarobki dla technika farmacji, gdyż zazwyczaj pada pytanie "ile chciałaby Pani zarabiać?"
z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam
-
Czy od zarobków księży uczących w szkołach religii odprowadzany jest ZUS i składka zdrowotna?
-
Ostatnio TC w ramach spolecznej jawnosci publikuje zarobki ciechanowskich urzednikow na kierowniczych stanowiskach. Kto to wymyslil nalezy mu sie Nobel z wkurzania ciechanowian. Niedawno opublikowano zarobki pani dyrektor Mopsu Nie dosc ze jej dochody roczne moglyby starczyc na wyplacenie setek zasilkow dla potrzebujacych to jeszcze ta pani łaczy emeryture z praca i pobiera wynagrodzenie z dwoch zrodel. Kto wymyslil takie nieludzkie prawo ze zmusza sie takie staruszki do pracy ponad sily. Dla...
-
wiadomosci.onet.pl/kraj/krocie-czy-marne-grosze-oto-ile-zarabiaja-polscy-k,1,5514794,wiadomosc.html
-
Witajcie,
orientujecie się może jakie są zarobki w Ciechanowie technika
farmacji na stażu i po stażu?
-
Cześć jestem pracownikiem jednego z ciechanowskich marketów,Pracuję już pół roku w jednej firmie,przy przyjmowaniu się do pracy miałam obiecywane "złote góry".....a zarabiam 1000 zł.Dodam że spłacam kredyt 500zł a że dojażdzam do pracy to jeszcze na paliwko jakiś 400zł.....Mam pytanie czy w naszym "kochanym" mieście da się więcej zarobić i gdzie?
-
Witam. Mam 16 lat poszukuje jakiegoś zarobku. Mogę pomagać w domu roznosić ulotki czy inne prace. Chciał bym zarobić na swoje zachcianki (ferie ) . Proszę o pomoc :)
-
proszę o podpowiedź ile może zarabiać opiekun finansowy/doradca klienta w banku?
-
Sprostowanie, wysłane do portalu www.tokfm.pl
Proszę o sprostowanie nieprawdziwej informacji o zarobkach prezydenta Ciechanowa, zamieszczonej w portalu www.tokfm.pl w tekście „Ile zarobią prezydenci miast”. Zgodnie z podaną tam informacją prezydent Waldemar Wardziński plasuje się na czele stawki z pensją w wysokości 13 150 zł. W rzeczywistości Prezydent Miasta Ciechanów zarabia 12 362 zł brutto – tyle co prezydenci Krosna, Łomży, Puław i Świnoujścia. Z przykrością stwierd...
-
UWAGA!
OGŁASZAM STRAJK!
-
J.w.
-
Dzisisaj się dowiedziałem ile zarabiają w fundacji macinkowskiego w
ciechanowie, od 8 do 15 tys, za co oni biorą tyle kasy?
-
Wiecie może ile zarabia sie w sklepie z odzieza??
-
Jestem księgowym w Ciechanowie, moje zarobki to 3.000,00 zł
netto "do ręki", czy to dużo? A ile Wy zarabiacie?
-
Marcinkowskiego w C-nowie?? Słyszałem już od kilku osób i oczy przecieram ze zdumienia, że w tym mieście można tyle zarobić.Podobno nie ma tam osoby, która zarabia poniżej 7 tys. zł. netto. Ile wzwyż to nie wiem bo słyszałem różne kwoty.
-
oto www.um.ciechanow.pl/gazeta.php?gidm=3&girok=2007&gid=1363
-
By samorządowcy zarabiali tak bezwstydnie wysoko z takiego grajdoła jak Ciechanów ?
-
Ile zarabiasz?
Ja zarabiam te 900 złotych brutto, co daje ok. 600 złotych netto "na rękę".
Jednym słowem żenada.
-
Przyjmują tam do pracy myślę żeby złożyć cv.