Forum eDziecko Bliźniaki i więcej
ZMIEŃ
      zazdrosny

zazdrosny

(3 wyniki)
    • i szok jak bardzo to nagle zaczely okazywac!! szczegolnie Marta... kopie, ciagnie za wlosy, macha lapkami, zeby idsunac Tomaszka! krzyczy, piszczy! jestem w szoku! jak sobie z tym radzic?? mialyscie tak? przypomne, moje maluchy sa w 13 m-cu zycia! czasem mam wrazenie, ze maja wiecej... Marta czasami tak spojrzy na mnie, ze az sie boje ;)
    • Moze Wy poradzicie mi co mam robic i jak reagowac. Moje blizniaki sa zupelnie od siebie rozne. Kuba jest grzeczny, sam sie bawi i nie placze. Natomiast Kamilek - calkowite przeciwienstwo. Ciagle wymusza wszystko placzem, zabiera Kubie zabawki, popycha go. Tak sobie mysle ze on chyba z Kuba rywalizuje. Jego zabawa polega na tym ze chodzi krok w krok za Kuba i zabiera mu zabawki. Wyglada to tak ze np. Kuba wezmie sobie samochodzik, on mu zabiera. Kuba poslusznie oddaje i idzie sobie ...
    • Hej hej pytałam już (prywatnie) AgnieszkęJ, czy jest zazdrosna o swoje dzieci. Zapytam i Was, głównie mamusie starszych pociech. Chodzi mi o rzecz następującą: od jakiegoś czasu nasze bąbelki ślicznie się bawią same. Wczoraj zamknęłam je w pokoju, aby mieć chwilkę na spokojne ugotowanie obiadu. Po jakimś czasie doszły mnie ich radosne śmiechy i piski. Wiecie, byłam ZAZDROSNA!!!! Zazdrosna o to, że moje dzieciaczki, maciupeńkie tak niedawo okruszynki, robią się takie samodzielne, że świetnie ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się