Forum Na emigracji Kobieca Polonia
ZMIEŃ
      zazdrosny

zazdrosny

(3 wyniki)
    • Glupie, nie? Moze zazdrosc to zle uzyte slowo.. Ale obawiam sie, ze mnie bedzie szlag trafial jak tesciowa bedzie sie rozczulala nad naszym dzieckiem. Byc moze wynika to z tego, ze moja mama mieszka daleko, bedzie mogla zobaczyc wnuka dopiero w styczniu (termin za 2 tyg) , a tesciowa mieszka raptem 40 min jazdy samochodem ( i tak dobrze ze nie blizej hihi) - byc moze podswiadomie mam wyrzuty sumienia w stosunku do mojej mamy, ktora ostatnio widziala mnie w lipcu. Tesciowa czesciej. J...
    • Nigdy nie bylam osoba zazdrosna... i teraz jest to dla mnie kompletna nowosc! jestem zazdrosna o byla dziewczyne mojego chlopaka! oni rozstali sie wiele lat temu, ale do dzis sa w dobrym, stalym kontakcie, on o niej wypowiada sie w samych superlatywach, wina za rozstanie obarcza okolicznosci towarzyszace ich zwiazkowi... do dzis uwaza, ze tamten zwiazek byl super, ze byli dla siebie stworzeni... i ze ciagle ma "pewna slabosc" do tej dziewczyny... dodam, ze ona ulozyla sobie zycie,...
    • Drogie Dziewczęta, dziś odcinek kolejny naszego Kącika Porad. Napisała do nas czytelniczka Ania, lat 29. Szanowne Koleżanki, Mój facet jest cztery lata młodszy ode mnie i ma na imię Tim. Tim ma najlepszego przyjaciela, który jest dwa lata młodszy od niego i ma na imię Lee. Jak łatwo wyliczyć Lee jest więc sześć lat młodszy ode mnie. Lee to typowy beztroski english boy, jeszcze studiuje, mieszka u mamusi, jego życie wypełniają imprezki, panienki, wyjazdy. Choć nie watpię oczywiśc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się