zazdrosny

(7 wyników)
  • Mieliśmy kryzys,mój mąż zachowywał się dziwnie,nie odzywał,proponował rozwód,więc ja sobie zamówiłam wibrator. Kiedy przyszedł był ogromnie zainteresowany,co ja mam? Więc mu powiedziałam i pokazałam, a on,że chyba zgłupiałam. Akurat dwa dni wcześniej się pogodziliśmy! Ostatnio dziewczynki się pochorowały i w nocy się muszę nimi zajmować,a w dodatku na wieczór dostałam gorączki. Rano mąż przyszedł z pracy i od razu się zaczął do mnie dobierać. Ja mu,że nie mam siły. A on:no tak,bo t...
  • od 3 miesięcy mam partnerkę.niby wszystko ok.,jak to bywa w początkowej fazie,ale im więcej mi odkrywa ze swojej przeszłości tym bardziej jestem sfrustrowany.Otóż z tego co mówi to z poprzednim partnerem przeżyła bajkę,wielką miłość z częstymi wyjazdami i pomieszkiwaniem w Wenecji, Florencji itp.Romantyczność i dostatek na maxa.Naprawdę istny hollywood.Mówi,że to najpiękniejszy okres w jej życiu choć zakończony zdradą jej partnera.I tak sobie myślę:co jest w stanie to wszystko p...
  • Na początek witam wszystkich, to mój pierwszy post na forum :) Mam problem. Moja żona nie chce uprawiać ze mną seksu. Średnio raz na 2 tyg. udaje mi się "wymusić" zbliżenie, ale niezależnie od tego jak się staram i jakie urozmaicenia wymyślam, żona tylko czeka aż skończę, a czas stosunku skraca sobie licząc rysy na suficie. Zresztą wcale tego nie ukrywa i przynajmniej nie oszukuje mnie. Gdy usiłuję z nią porozmawiać, mówi, że wszystko jest ok, ale akurat dziś... nawet nie uwierzycie j...
  • Poczytałam trochę zaległej prasy i trafiłam na artykuł o zazdrości w związku. Temat stary jak świat- wiem :-)))) Ale muszę się przyznać, że przytrafiło mi się bardziej erotycznie reagować na mojego męża, gdy widziałam go w towarzystwie innych kobiet. W takich momentach może nie odczuwałam zazdrości, lecz wręcz podniecenie. I o ile pamiętam, zawsze po powrocie do domu był dobrej jakości seks, który ja oczywiście inicjowałam.:-)))))) Czy i wam nie jest to obce?
  • Czy jesteście zazdrośni? Czy zazdrosć ma wpływ na rozmiar Waszej ochoty na seks? Czy widząc oglądającą się panienke/faceta za Waszym partnerem/ką, myslicie "ale mam super faceta/kobiete, musze go/ją skonsumować zanim ktoś mnie wyręczy" Jestem bardzo zazdrosna, ale nieczęsto to okazuję wprost, ponieważ Kochanie nie daje mi ku temu powodów. Koleżanek ma bardzo mało i spotyka się z nimi niezmiernie rzadko. Diabeł we mnie wstepuje, kiedy jestesmy na imprezach i sobie trochę podpiję. Poja...
  • Witam Jak sobie radzicie z zazdrością, chodzi o to co sami czujecie jak to przezwyciężacie
  • Nie moge zrozumiec watkow zaczynajacych sie od pytania: czy to jest normalne??? Bo cos sie lubi, a czego nie... Ja nie lubie rosolu - czy to jest normalne? ;) Przestanmy w koncu okreslac - to jest normalne a to juz nie, a jeszcze tamto to zboczenie. Kazdy z nas lubi co innego i nie ma jednego i jedynie slusznego kanonu zachowan seksualnych. Jesli nikogo nie krzywdzicie swoim zachowaniem, co co Was obchodzi, czy to normalne czy nie???? Jesli daje wam to przyjemnosc to najwazniejsz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się