Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      zazdrosny

zazdrosny

(8 wyników)
    • Pomóżcie!!! Ja juz naprawdę nie wiem co robić! Chłopak, na którym mi strasznie zalezy, z ktorym chce spedzic zycie, ktorego kocham najbardziej na swiecie - nie ufa mi. Nigdy nie dalam mu powodów do zazdrosci, tylko on sie liczy, nie moge patrzec na kogokolwiek innego. Jest tylko on, chce z nim spedzac kazda chwile mojego zycia. Ale on mi nie wierzy. Nie wiem juz jak go przekonac, jego zazdrosc i czujnosc staje sie wrecz chora. Rozlicza mnie z kazdej godziny spedzonej osobno. Chcia...
    • Specjalne kolczycki z identyfikatorem i lokalizatorem elektronicznym. Zazdrosny mąż zawsze będzie mógł sprawdzić, gdzie jest jego niewierna żona. Kobiety z obrożą na szyji są bezpruderyjne.
    • siedzieli obok siebie, bo razem przyszli. Potem się Belbo przesiadał i nie tylko On. Jak apf wyszedł, Dr.Belbo zaczął zabawiać towarzystwo. Żegnali się bez qoónca. Amen.
    • Scena zazdrości. Gdzie ty byłeś dziś wieczorem, Czemu w oknach było ciemno, Nie wiedziałeś, że się boje, Kiedy ciebie nie ma ze mną? Pusta ulica, pusty dom, Ludzie jak cienie, obcy kąt, A ciebie nie ma - no bo skąd... Taka jestem zazdrosna o ciebie, O papieros, który palisz, O gazetę, którą czytasz, O twój głos, gdy się oddalisz, O tych ludzi, których witasz... Taka jestem zazdrosna o ciebie... Nie, nie wzruszaj ramionami. Co ty widzisz w tej dziewczynie, ani zgrabna ani...
    • KLIENT(15)

Mam pytanko: czy miedzy mna a facetem z którym prowadze negocjacje handlowe moze cos zaiskrzyć......a raczej nie moze ale czy wypada aby cos iskrzyło???? Bo nasze długie wieczorne rozmowy przez telefon, nie sa rozmowami handlowymi.
    • .. od wpisania, zeby wskoczyc na taka ladna liczbe na liczniku forum :)
    • Prosze o rade moze Wy mi pomozecie. Pomiedzy mna a moja dziewczyna dzieje sie coraz gorzej i utwierdzam sie w przekonaniu, ze juz nie bedzie dobrze, a wrecz przeciwnie robi sie coraz gorzej. Jestesmy ze soba 3 lata. Mysle, ze dlugo juz to nie potrwa. Jestesmy tak rozni pod wzgledem charakterow, ze sam sie dziwie, ze tak dlugo ze soba wytrzymalismy. Jednak jezeli pobedziemy jeszcze dluzej razem to obawiam sie, ze sie znienawidzimy, a ja chcialbym tego uniknac, byc ze soba na sile, ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się