zazdrosny

(9 wyników)
  • Zazdrość jest nieodłącznym elementem zauroczenia i miłości. Jest to oczywiste, że od partnerki (partnera) oczekujemy wzajemności, zainteresowania tylko naszą osobą, a boimy się odrzucenia lub zdrady. Jednak nadmierna zazdrość potrafi zniszczyć najbardziej płomienną miłość, która do tego, by trwać, potrzebuje zaufania i przynajmniej odrobiny swobody quizy.interia.pl/kobieta/quiz/czy-jestes-zazdrosna,52
  • Czy można mylić real i wirtualny świat? Czy to nie przegięcie, złościć się kiedy klikamy w necie ze znajomymi ? Jak to jest u Was?
  • Mój facet (jesteśmy razem od ponad roku) ma wiele koleżanek. Co chwilę któraś z nich pisze sms-a i się spotykają - to na kawie czy piwie. Mój mężczyzna zarzeka się, że jest mu bardzo dobrze ze mną i przenigdy by mnie nie zdradził. Wierzę mu, ale czasem nie wytrzymuje i robię małą awanturę o te spotkania ...... kobieta.interia.pl/news?inf=798405 Awantur bym nie robila ...ale te spotkania..no nie wiem.. tez bym chciala isc z nimi na to piwo.. a wy co myslicie na ten temat?
  • Ojciec Tadeusz Rydzyk odbył wielkie amerykańsko-kanadyjskie tournée. Poleciał za ocean, by podzielić się opłatkiem z rodziną Radia Maryja i zebrać pieniądze na swoją działalność biznesową. Co usłyszały tłumy polonusów na spotkaniach z Tadeuszem Rydzykiem? wiadomosci.onet.pl/2113629,11,o_rydzyk_polacy_sa_nieraz_tak_glupi_i_zazdrosni,item.html
  • Dzisiaj jest impreza, na którą zostałem zaproszony wraz z drugą połową (właściwie odwrotnie - druga połowa została zaproszona wraz ze mną). Problem polega na tym, że imprezę organizuje były mojej dziewczyny. Nie mogłem pojawić się na "przyjęciu" - dowiedziałem sie zbyt późno i nie mogłem zamienić się w pracy. I w tej chwili na imprezie jest moja dziewczyna + jej były + jakiś jego znajomy. Oczywiście zapuytała mnie, czy może pójśc sama, oczywiście (żeby nie wyjść na wielkiego zazdr...
  • nakrecony przez mlodego Amerykanina.....:S wyborcza.pl/1,75477,14128429,Co_Amerykanin_widzi_w_Polsce__Najpierw_oboz_zaglady_.html
  • Zazdrość budzi się w każdym człowieku, tylko nie każdy ją okazuje - taki jest stereotyp. Jak jest naprawdę?
  • Zazdrość jest powszechna i wszechobecna, dlatego dziwi fakt, że uczeni dopiero od niedawna zainteresowali się tym problemem i poświęcają mu więcej uwagi. Badania socjologiczne prowadzone niedawno w Niemczech ujawniły, że Niemcy (tak tolerancyjni w sprawach seksu) są zdecydowanie bardziej zazdrośni niż przed dwudziestu laty. Wzrosła też ilość osób, które przyznawały się do skrajnie silnego uczucia zazdrości. Skąd to się bierze, dlaczego tak się dzieje, że ogólnie rzecz biorąc robimy się...
  • Są chwile Gdy wolałabym martwym widzieć Cię Nie musiałabym Się Tobą dzielić nie nie Gdybym mogła schowałabym Twoje oczy w mojej kieszeni Żebyś nie mógł oglądać tych Które są dla nas zagrożeniem Do pracy Nie mogę puścić Cię nie nie Tam tyle kobiet Każda w myślach gwałci Cię Złotą klatkę sprawię Ci Będę karmić owocami A do nogi przymocuję Złotą kulę z diamentami /sł. K.Nosowska/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się