Forum eDziecko eRodzice etata
ZMIEŃ
      zazdrosny

zazdrosny

(4 wyniki)
    • Co zmieniły w waszym życiu małżeńskim narodziny dziecka? Jak czujecie się z tym, że żona poświęca wam mniej czasu niż kiedyś i macie w domu poważnego konkurenta do jej serca i czasu przede wszystkim? Czy jesteście po prostu zazdrośni? Bardzo nas ciekawią wszelkie opinie na ten temat. Pozdrawiam. Olga z "Dziecka"
    • Piszę to, ponieważ chcę się dowiedzieć o co chodzi.Mam nadzieję, że panowie w odpowiedziach nie pokierują się męską solidarnością, a i panie odpowiedzą i podpowiedzą... Mój małżonek długo pracuje, czyli od dziewiątej rano często do 23 ej a i później się zdarzało. Fakt, że zarabia bardzo dobrze przestaje mnie cieszyć. Mamy trzymiesięcznego bobaska i mam wrażenie, że jestem samotną matką.Zastanawiam się często czy nie prowadzi drugiego życia, czy się z kimś nie spotyka...Ostatnio z...
    • Pytam o to ponieważ zazdrość mojego męża o naszą 16 letnią córkę jest absurdalna. Nie wiem może wszyscy tatusiowie tak mają, ale mój mąż ostro przegina. Julka urodziła się jak byliśmy na pierwszym roku studiów. Od tego czasu Marcin oszalał na jej punkcie. Wszystko się zmieniło kiedy ze słodkiej Julci, córka stała się atrakcyjną Julią. Wtedy się zaczęło. Marcin kontroluje niemal każdy jej krok. Nie ma mowy o dyskotekach imprezach czy wyzywających ubraniach. Jak tylko może to odwozi i prz...
    • Moi drodzy, piszę na tym Forum, gdyż myślę, że Wy najlepiej mi doradzicie. Otóż, chodzi o moją zazdrość. Kiedyś nie byłam taka zazdrosna, ale od czasu, kiedy zostałam zdradzona przez mojego męża (przebaczyłam mu i znowu jest wszystko dobrze miedzy nami), stałam się bardzo nieufna i zazdrosna. Ciąge sprawdzam go (ale o tym to on chyba nie wie). Najgorsze w tym wszystkim jest to, że mój maż pracuje w pubie, w którym ma ciągły kontakt z dziewczynami. Niektóre dziewczyny piszą do niego meile, któ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się