zazdrosny

(5 wyników)
  • Ja mam wrażenie że mój M jest, i trochę tego nie rozumiem. Mówi że on powinien być ważniejszy od dzieci!!!! Niestety w moim przypadku to mnie wykonalne, ale ja nie miałabym nic przeciwko gdyby rozpatrywał np. najpierw dobro dzieci a potem moje. No napewno nie byłabym zazdrosna. Trochę mnie to wkurza. A jak u Was?
  • Tzn, jak np szkrab marudzi cały dzień, a przychodzi tata i od razu zmiana nastroju? Albo jak wychodzicie z siebie, żeby bąbla rozśmieszyć, po czym przychodzi od dawna nie widziany wujek czy przyjaciółka, a Malu banan od ucha do ucha? Chodzi mi oczywiście o taką zdrową, malutką zazdrość, o takie delikatne ukłucie w serduszko ;))
  • Jak to u Was jest? Wszyscy mówią, ze starsze zazdrosne. A u mnie starsza się szybko dostosowała, a mały dostaje czasem szału jak starszą biorę na kolana. Spycha ją, wrzeszczy. Tez tak macie, czy mi sie taki przebojowy egzemplarz trafił? Aga
  • lee_a(4)

Ty na L4 jestes tak? ktos kiedys wspominal, ze sie nie opedze od wizyt...;-)a tu co...cisza na pokladzie... ;-( zapraszam-jak juz moj starszak wyzdrowieje!
  • no i stalo sie, musialam wczyscic naszemu psu. Szczeknela dzis na Piotrusia, wczesniej raz zawarczala gdy mały chcial zabrac jej sznurek. Wtedy Pawel ją skarcil, byl podniesiony glos, komenda lezec i zamkniecie w korytarzu. Dzisiaj jestem sama, i jak sucz jedna szczeknela, to nie myslac nic a nic, poderwalam sie i dostal pies w d..ę, po czym wywalilam za drzwi, na dwor. No i teraz nie wiem, czy dobrze zrobilam...zeby to nie dalo odwrotnego skutku. buuuuu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się