Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      zazdrosny

zazdrosny

(5 wyników)
    • Kurza stopa nie umiem sobie poradzić z uczuciem porażki... Otóż: kilka lat pracuję w jednej firmie. W zeszłym roku zostałam kierownikiem. Kilka miesięcy temu załatwiłam robotę koleżance. Wydawało mi się, że jesteśmy w bardzo dobrym relacjach i tyle razem przeszłyśmy, że nic nie stanie na drodze naszej hmm..przyjaźni. Szkoda mi jej było, bo w jej robocie się nie układało, z chłopem też nie i jeszcze samotna matka.. Wzięłam pogadałam i viola - została zatrudniona. Niestety, po jakimś czasie oka...
    • Zmotywowana innym wątkiem postanowiłam założyć temat o zazdrości - ale baardzo szeroko pojętej. Znacie uczucie zazdrości w takiej najczystszej postaci? Takiej wszechogarniającej że aż zieleniejecie? (podobno kolor zazdrości to żółty, ale żółkniecie głupio brzmi) Karzecie się za te uczucia czy raczej motywuje Was to do zmiany, a może nienawidzicie obiekt zazdrości? :) Wspomniałam już o sytuacji z siostrą mojego eksa, z racji że była to moja pierwsza miłość mocno wbiło mi się to w pamięć :( ...
    • Musze się wyżalić bo mam dość Część z was wie, że rozstałam się z facetem. Przez jakieś 2 tygodnie było dobrze a teraz... Głupia jestem i zła na siebie, ciągle pamięć mi podsuwa wspólne, szczęśliwe chwile, a zaraz potem te mniej przyjemne. A ja tęsknie za nim, nie kocham go ale brakuje mi jego :( Wiem, że powinnam się cieszyć, że to co złe skończyło się, ale nie mogę :( Źle mi bez niego, boli mnie to, że mamy tak ograniczony kontakt, że jest chłodny wobec mnie i odzywa się jak coś p...
    • Interesuje mnie czy starsze dziecko (dzieci) były zazdrosne o młodsze
    • ...są o Was zazdrośni? Jeśli tak,to jak się ta zazdrość objawia? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się