zdziwiony

(10 wyników)
  • Poród BOLI. Leci pot, łzy, krew ,wody płodowe, śluz. Poród strasznie boli. Jedna mniej straszne, drugą bardziej strasznie ALE BOLI. To dla tych zdziwionych postem Kamelii. Czego się spodziiewałyście zachodząc w ciążę i czemu jestescie tak zdziwione i zbulwersowane postem Kamelii?
  • Wczoraj zobaczyłam na teście dwie kreseczki. Właściwie zrobiłam test tak na odczepnego, okres mi się spóźnia kilka dni, ale miałam wszystkie objawy jak co miesiąc. Jestem zdziwiona, tyle się naczytałam o miesiącach nieudanych prób zajścia w ciążę, a nam się udało w pierwszym cyklu. Z jednej strony się cieszę, z dugiej boję się o pracę, że będę strasznie gruba:) W ogóle nie wyobrażam sobie siebie jako mamy, jakoś to do mnie nie może dotrzeć. Mam 25 lat, a kompletnie nie czuję się g...
  • Zastanawiam się jak to jest z gojeniem sie rany po cc jeśli kobieta ma na brzuchu grubszą warstwę tłuszczyku? Gorzej się goi niż u szczupłej kobiety? Już powoli godzę się z myślą,że prawdopodobnie czeka mnie cesarka (wolałabym sn).Czytam te optymistyczne opinie na temat cc i staram sie myśleć że będzie ok.Jedynie zastanawia mnie jak to jest z gojeniem sie rany "na tłuszczyku"...Mam nadzieję,że nie ma to znaczenia...
  • witam... jestem obecnie w 37 tygodniu ciazy i tak ok od 6 miesiaca wypływa mi mleko z piersi, praktycznie z jednej-lewej. mysle ze to moze byc siara bo jest bardzo zolte. oczywiscie nie ma tego duzo ale kazdego dnia ok 1-2 krople na koszuli, dodam ze dzieje sie to najczesciej w nocy lub po kapaniu....czy ten objaw jest normalny i do tego trwa juz tyle czasu...
  • Dziewczyny, mam pytanie jak w temacie: kiedy rozpoczęły Wam się nuności? Jestem w 7tc i nic. Troszeczkę mnie mdli ale naprawdę minimalnie. Normalnie bym się tylko cieszyła, ale przeczytałam w książce (to było jako pocieszenie dla mam które są męczone nudnościami), że nudności świadczą o prawidłowym poziomie hormonów i o tym że dziecko sie rozwija. I od tego momentu mam stracha. Jak to jest z Wami?
  • Czy któraś z was była w takiej sytuacji, że miała okres (może nie taki normalny ale lekkie krwawienie 1 -2 dni) a potem okazywało się, że jest w ciąży???? Czy ciąża przebiegała normalnie? Pozdrawiam Aga
  • Czesc, jestem w 18 tyg ciąży. Moja lekarka przepisała mi Rexorubie, magnez, Oeparol i kwas foliowy. Pod nieobecność mojej lekarki, poszłam do innego lekarza po skierowanie. Gdy dowiedział sie, ze biore rexorubie, bardzo sie zdziwił i powiedział zebym odstawiła. Czy któraś z was bierze tez ten preparat? Pytam z ciekawości, bo cały czas go biore i ciekawa jestem czy jeszcze jacyś lekarze go przepisują. Dodam, ze żadana z moich koleżanek nie słyszała o nim wczesniej. Ale ja wierze...
  • Czy ktoś robił takie badania mając jakies historie chorobowe typu np. padaczka czy inne w swojej lub męża rodzinie? Czy warto to robić?
  • Witam i pozdrawiam wszsytkie mamy z 22 tyg. maluszkami w brzuszku! Jak się czujecie? Mnie niedawno zaskoczyła niewielka ilość sioary w moich piersiach - myślałam że wiem dużo o przebiegu ciąży (dużo z formu) a to mnie zaskoczyło! Kilogramów parę do przodu juz jest a malusz bryka coraz śmielej - wiadomo już że to bedzie chłopczyk Michaś! A co u Was?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się