Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      zdziwiony

zdziwiony

(5 wyników)
    • konkretnie Barbie, i zauważyłam że jest taki dziwny rodzaj, Barbie My Scene chyba się nazywa, sama lalka całkiem fajna, tylko ma strasznie ogromniaste buty. Jak się dokładnie przyjrzałam to zauważyłam że te buty są jakby ze stopą od razu, tak żeby zmienić chyba na inne, złączenie na wysokości kostki. i teraz mam pytanie, co jest jak się zdejmie tego buciora, czy taki kikut czy zwykła stopa jak w tradycyjnych barbie?
    • Jestem bardzo zdziwiona że ta Barbie nie ma gumowych ,zginających sie w kolanach nóg.Do głowy by mi nie przyszło że produkt Matella może taki być. Czy tylko ja trafiłam jakimś cudem na taki egzemplarz czy wszystkie z serii Chic tak mają?
    • Zastanawiam się nad kupnem wózka Peg Perego dwufunkcyjnego na stelażu Caravel 22 spacerówka Giro Ganciomatic i gondola Primonido Giancomatic. Zalety znam, a wady? Czy rączka jest regulowana? I czy można spacerówkę montować przodem/tyłem do kierunku jazdy? Proszę o pomoc użytkowników..
    • Po długich poszukiwaniach znalazłam wreszcie poduszkę do karmienia, chyba jedyne miejsce w W-wie gdzie mozna nabyc coś takiego jest w Polaku Malym na al.Niepodległości.Kosztuje 49 zł, a ile się tego naszukałam.Pozdrawiam.
    • Hej, Dzisiaj pod Eweliną (22 m-ce) złamało się łóżeczko!! - marki Drewex. Ale to nie początek naszych z problemów z łóżeczkami. Najpierw podczas ząbkowania dziewczynki tak piłowały dziąsłami poręcz, że aż odchodziły drzazgi - z czasem naprawdę duże. Potem, kiedy dziewczynki podrosły zaczęły wyciągać dwa środkowe szczebelki i wychodzić, wokół szczebelków też popękało drewno i zaczęły odstawać wielkie drzazgi. No a teraz pękła listwa podtrzymująca materac. Czy wszystkie łóżeczka dziecięce s...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się