zdziwiony

(6 wyników)
  • Bardzo się zdziwiłem choć i miło mi się zrobiło jak przeczytałem że mieszkam w "centrum" Warszawy. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6940707,Porsche_Carrera_plonelo_w_centrum_Warszawy__wideo_.html A swoja drogą to szkoda "prosiaczka"?:(
  • Myślałem że już niewiele jest mnie wprowadzić w zdziwienie ale jednak. Córka dała mi do podpisu formularz w którym mam wyrazić swoją zgodę na uczestnictwo w konkursie matematycznym. Niby nic podejrzanego gdyby nie opłata 8zł. Konkurs w szkole i opłata? Tą drogą to niedługo audiotele włączą...
  • wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Mam-dzieci-z-probowki-ale-jestem-przeciwna-in-vitro,wid,12815285,wiadomosc_prasa.html
  • Można się porządnie zdziwić, kiedy zobaczysz, co masz w głowie... Czy fakt, że ktoś jest mniej inteligentny, to jego wina czy też po prostu urodził się głupszy? Coraz więcej mamy dowodów, że za nasze IQ odpowiadają w dużej mierze geny. Ale błędem byłoby lekceważenie edukacji. Nasze całe życie zależy od pracy mózgu, a więc od aktywności i współdziałania około 100 mld komórek nerwowych przekazujących sobie sygnały, łączących się w funkcjonalne, współpracujące ze sobą sieci i tworząc...
  • Naukowcy udowodnili to, co od dawna wielu z nas podejrzewało. Przesiadywanie na Facebooku albo Naszej Klasie, to jak wieczór w barze z nadzieją, że ktoś w końcu postawi nam drinka. www.emetro.pl/emetro/1,85648,7649671,Szoste_przykazanie__nie_bedziesz_mial_konta_na_Facebooku.html
  • Właśnie podano, że na Podkarpaciu jest epidemia świnki... Właśnie na weekend się tam wybieram... Nie pamiętam, czy miałam świnkę, czy tylko byłam szczepiona... i jak długo szczepionka jest ważna? Przez całe życie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się