Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      zdziwiony

zdziwiony

(7 wyników)
    • O kuzynce mej mowa. W tym tyg. byłam u niej w odwiedzinach bo miesiąc temu swe drugie dziecię urodziła. I nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że chłopaczka rodziłą cosik ok. 5 godzin. I urodziła. Jak opowiadała - myślała, że pęknie. I nic dziwnego - zakłady robili lekarze i położne z nią i jej mężem co do wagi :) Najwyższe notowanie to 4.300 a młody wżył ... 4650!! Jak się dowiedziałam, to uwierzyć nie mogłam. Ona też w szoku była. Sprawę "ułatwił" jej wzrost - 65 cm. Jakby chłopc...
    • zdziwiona jestem, a sprawa dotyczy oczywiście masy solnej. Jestem zdziwiona tym bo ludzie wystawiają na allegro, wystarczy wpisac masa solna. Ale jestem w szoku jakie ceny podają, a jakie niektóre "dzieła" są szpetne. No, chyba że robiły to dzieci mathioli, to zwracam honor i chylę czoła, bo wiadomo dzieci, włożone serce itd. Ale jak dorośli i na handel? Dziwne. Co prawda sprzedaż zerowa, ale nadal dla mnie dziwne :P Co by nie było ja robię ładniejsze (od nie których) :P Proszę tut...
    • Polazlam z mlodym po kalafiora i inne duperele do lodowki. Z racji tego, ze nie bardzo lubie targac zakupy i ganiac mlodego na raz wpakowalam go do wozka. Babka pod budka z zielenina popatrzyla tak na niego, poprzygladala sie i mowi "ojej, jaki on duzy..." ja mowie ze jak na swoj wiek to raczej sredni. Zapytala ile ma, ja jej odpowiedzialam i zobaczylam jej wielkie oczy :P "jeszcze wozkiem jezdzi? taki duzy?" No jezdzi czasem. Ona miala malucha w gondoli. moze miala plan wywalic wozek ...
    • tak mnie coś wzięło, ze zmierzyłam się w pasie - no i dupa - kupiłam sobie za duże spodnie:( tak się podniecałam tymi rurkami z allegro, wygrałam je i dupa - 81 w pasie, byłam przekonana, że mam 82, ale mówię sobie - elastyczne, to ten cm się naciągną - i okazało się, że mam, ale 77:/ no i dupa, dalej nie mam spodni:(
    • Wczoraj, gdy byłam u mojej mamy. Wysłała mnie po sok i jakieś przetwory dla mnie, dała mi cztery klucze (domofon, wejście główne do piwnicy, piwnica mamy i klucz od garażu w tym zestawie) z info "ten mały jest od naszej piwnicy". Byłam w niej wcześniej dwa razy i nie za bardzo pamiętałam, które to drzwi były. Na drzwiach nie ma numerów. Włożyłam jeden z małych kluczy do kłódki pierwszej z dwóch możliwych piwnic mojej mamy, otworzyłam drzwi, ze zdziwieniem się po wnętrzu rozejrzałam (ja...
    • Minął piątek, minęła sobota, kończy się niedziela. Przypominałam już dzisiaj o lekcjach raz..drugi...druga klasa wiec jescze trzeba czasami przypomniec i dopilnować ale...zabawa trwa w najlepsze-zabawa twórcza-malowanie pisanek.... a tornister od piątku jak leżał tak leży. mam dwie opcje do wyboru. 1. poczekać do Tańca z G.. i zapytać o lekcje, po czym zarządzić odwrót do pokoju i szlaban na tańce w dniu dzisiejszym i następny odcinek. 2. pozwolic obejrzeć i czekać na reakcje, n...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się