Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      zdziwiony

zdziwiony

(7 wyników)
    • zdziwiona(19)

jestem niezmiernie. Skasowany zostaj moj watek na temat ksiazki "no logo". Dlaczego? chyba dlatego, ze to forum moda a nie ksiazka... uhmmm jest jednak jedno ale, ta ksiazka jest bardziej o tym co sie dzieje w swiecie ubran niz nie jedno elle czy shape. Trudno.
    • Znalazła stronę internetową na której można wypożyczać torebki na tydzień lub miesiąc!!!! (oczywiście nie w Polsce) Dla mnie szok ! www.bagborroworsteal.com/webclient/getPage.aspx?page=welcome&setCookie=1&adtrackID=8320&sourceCode=8320
    • www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3511584 Nie wierzę ile klientek ma ta sprzedająca! Nie wierzę, że taką tandetę ktoś kupuje. Po prostu ręce opadają...
    • Tak chwalicie ta Zarę że muszę zobaczyć co tam proponują. Pozdrawiam
    • Otóż ostatnimi czasy przeszłam pół miasta w poszukiwaniu pewnego modelu rajstop Gatty. Ponieważ nigdzie, oprócz strony w sieci, ich nie było, postanowiłam zamówić ze strony...I oto , ku memu zdziwieniu, okazało się, że za przesyłkę rajstop wartych 20 PLN muszę zapłacić 15, 50 (za pobraniem), a możliwośc przedplaty w ogóle nie istnieje... Hmmm...Jak na tak dużą firmę, jest to chyba lekkie przegięcie...No , ale być moze to specyfika polskiego rynku...
    • mniej więcej takie, jak Ecco w zeszłym sezonie... i wygodne
    • witam;(( mam depresję;PP gdzie znajdę - duże fajne jeansy (cross czy h&M), - czarna/beżowa koszula rozmiar 44, ew 46 - fajne duże ciuchy w warszawie,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się