zdziwiony

(5 wyników)
  • Byłam dzisiaj w Chate blanc czy jak to się tam piszę :)i chciałam się dowiedzieć ile kosztują takie drobiazgi w ramach podziękowań gościom. Zapytałam więc jaki jest koszt,Pani powiedziała mi,że 7 drażetek (45gr sztuka) opakowane w kawałek tiulowej czy też zrobionej z organzyny woreczku owiniętego wstążką kosztuje 7,50 zł a takie w pudełku od 9 zł. Zdębiałam :/ musiałabym kupić takich 60. Macie może adresy www,gdzie można kupić takie ozdobne kartoniki w kształcie rożka bądź torebki...
  • ne:) Pytam, bo się znacie na tym:) Wiem, bo czasem wpadam i czytam, ale w końcu się odzywam. Ja już jestem mężatką od roku, ale miałam tylko skromne przyjęcie, więc się nie znam. Mam młodszą kuzynkę, która bierze w kwietniu ślub. Wczoraj byli nas zaprosić i.. oczywiście nie obyło się bez grzecznościowego wypytywania o prezenty, bo ja lubię jak się coś komus podoba a nie tak na odczep. A kuzynka nawet nie doczekała końca pytania, tylko wyparowała, że mają listę (a jakże!!) na takiej i ...
  • "firma",wszystko o weselu.
  • Wybieram sie na wesele prawie bezalkoholowe i moze ktos ma pare pomyslow w co mozna sie bawic. Tance beda ale chcemy rozruszac ludzi tez w inny sposob. Dzieki bardzo :-)
  • Samo wesele poprzedzało małe zadrażnienie - otóż wieczór kawalerski miał być w lokalu typu dziewczyny na rurze. Zdziwiony tym niemile, bo zupełnie mi to do pana młodego nie pasowało, zadzwoniłem doń uprzedzając, że nie przyjdę, bo w takowych lokalach nie bywam, a on się też zdziwił niemile słysząc, co to za lokal. Ostatecznie był wieczór kawalerski w normalnym pubie. Co do samego wesela miałem pewne obawy. Z jednej strony miało być w typowym domu weselnym pod Warszawą (bo i ślub w jed...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się