Forum Zdrowie Dieta Dieta South Beach
ZMIEŃ
      zielona herbata

zielona herbata

(4 wyniki)
    • napoje(8)

Co pijecie na SB? Mi już zielona herbata uszami wychodzi, kawy wiadomo minimalne ilości,jaką kawę bezkofeinową pijecie? Przeryłam wszystkie półki w sklepach i takowych(poza zbożową) brak,a stara dobra Inka? Uwielbiam herbaty z suszu kwiatów i owoców- pić,czy nie pić? proszę o opinie i pomysły:)
    • Sniadanie dwa jajka na twardo i pomidor plus ciutka kefiru 0% zielona herbata 2 sniadanie 2 plasterki szynki obiad garstka łososia wedzonego pomidor ze szczypiorkiem plaster chudego sera kilka gałazek kalafiora kolacja plaster sera chudego i herbata zielona wczoraj jadłam podobnie tylko na obiad brokuł i dwa plasterki chudego miesa dozwolonego czy wolno mi kefir 0% zamiast smietany??? w 1 fazie
    • Chciałam sie pochwalić, a przy okazji zdopingować innych by nie rezygnowali z diety. Po pierwszej fazie schudłam 8 kg i ubyło mi po 6 cm z bioder i pasa. Kochane trzymajcie się.:)
    • no i wracam na jedynkę. pokornie i tym razem bardziej konsekwentnie. trochę się zapomniałam, nie weszłam normalnie w dwójkę i wszystko wróciło. nie wiem, ile schudłam wcześniej, bo nie mam wagi, ale czułam i słyszałam :) przez weekend oczyszczanie na "zupie" z porów, a od poniedziałku jazda z jedynką. od 2 tygodni ćwiczę serię 8 minute i jeżdżę na rowerku. czuję wzrost mięśni, ale spadku wagi nie :( pora obniżyć kalorie, zdecydowanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się