Gość: hanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 22:05 bylam caly dzien na dworze. powinno byc mi cieplo...a jest mi zimno... tylko w twarz mi goraco (spiekla sie troche). czy to cos niepokojacego????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: zimno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 22:09 to sie ubierz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: zimno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 22:11 masz dreszcze? telepie cie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka Re: zimno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 22:14 nie,ale mam gesia skorke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelly_wow Re: zimno mi IP: *.131.102-84.rev.gaoland.net 03.07.06, 22:54 Nie ma sie co matrwic.Ja tez z tych zmarzluchow...ciagle mi zimno.W zimnie - zimno,w lecie-nie za cieplo. Moge byc na sloncu,a jak wejde "do cienie" to mam gesia skorke. Ale u mnie normalna temp,to ok 35,8 C ) Jedynie w Maroku,przy 47 c w cieniu poczylam co to znaczy "upal,zar". Moja mama mi mowila,ze jak ci ciagle zimno,to ci brak milosci ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: talka Re: zimno mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 23:08 moze za dluo na sloncu siedzialas i sie spieklas. ja tak mialam , rumience na twarzy i bylo mi zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
elfia4 Re: zimno mi 03.07.06, 23:37 U mnie dzisiaj 28stopni na dworze, a ja mam stopy zimne jak lód. Taka natura. Zimą chodzę w dwóch polarach, żeby nie zamarznąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasielle Re: zimno mi IP: *.lanet.net.pl 04.07.06, 00:30 jak sie spieklas to pewnie sie przegrzalas i stad teraz telepanie i zimno. tak reaguje organizm w takich sytuacjach. Odpowiedz Link Zgłoś