Dodaj do ulubionych

mata do masażu LYAPKO -ta konkretna- opinie

05.12.23, 18:55
muszę sobie pomóc - bo już z bólu nie jestem w stanie normalnie funkcjonować/spać..
nerwy tak mi się odzywają -spięty kark, całe plecy ...masaż ręczny daje ulgę ale na krótko, ostatnio byłam na tajskim , 2 godziny "tortur" , zluzowało mnie ale na jakiś dzień
niestety, ale mam mega stresujący czas od dość dawna i reakcja organizmu jest właśnie taka

do brzegu: czy któraś z Was korzysta z tej maty?
fizjoterapia.elmedico.pl/product-pol-12264-Duza-mata-do-masazu-7-0-Lyapko.html?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIm-aXke34ggMV-eyyCh1BcgpjEAQYAyABEgKLVfD_BwE
Nie chcę żadnej maty pranamat - po prostu za droga dla mnie
inne jej zamieniki np 4fizjo- to dla mnie słabe- potrzebuję czegoś "mocniejszego"pomyślałam o zalinkowanej macie

kiedyś kosmetyczka potraktowała mnie wałkiem z tej firmy (do twarzy)-pamietam, że był dość "ostry" , więc pomyślałam , że mata też może spełnić moje oczekiwania
może któaś z Was ma ? korzysta? podzielicie się opinią ?
w necie dobre recenzje -jednak wciaż się zastanawiam
Obserwuj wątek
    • kk345 Re: mata do masażu LYAPKO -ta konkretna- opinie 05.12.23, 22:20
      A miałaś już okazję poleżeć na czymś takim?
      Bo mając doświadczenie z matą typu 4fizjo nie wyobrażam sobie ani leżenia, ani tym bardziej wstawania z tych igieł. Moim zdaniem nie przypadkiem model na zdjęciu nie leży na macie, tylko jest nią okryty- nie znaleźli chętnego, który poleży bez ruchu wystarczająco długo, by zrobić zdjęcie reklamowe smile
      A poważnie- wypróbuj może przed zakupem? Bo rolowanie twarzy to trochę inny kaliber niż naciskanie na te kolce całym ciężarem swojego ciała.
    • crea.tura Re: mata do masażu LYAPKO -ta konkretna- opinie 05.12.23, 23:20
      Nie mam maty, nawet nie wiedziałam, że jest. Mam wałek lyapko i bardzo polecam, można się rolować samemu. To chyba jedyny taki sprzęt rehabilitacyjny, który jest u mnie w częstym użyciu. Masaż nie wymaga siły, wałek leży po prostu na szafce nocnej i w każdej chwili można jakiś odcinek porolować. Idealnie jak można do masowania wykorzystać innego homo sapiens smile
    • ageman Re: mata do masażu LYAPKO -ta konkretna- opinie 06.12.23, 09:32
      Nie moge zobaczyć Twojej maty, bo nie chcę zgodzić się na cookies a bez zgody nie wpuszcza sad
      Ale - ja mam taką jak na zdjęciu już ponad 8 lat - ona ma igły, jest rewelacyjna. Pierwszy raz to się bałam położyć ale potem już poszło. Korzystamy oboje z mężem, czasem nasi goście. Kładziemy się gołym ciałem i leżymy 20-30 min. To naprawdę przynosi efekty.
      Kiedyś dostaliśmy w prezencie taką z plastikowymi iglami i to dopiero był koszmar- nie mam pojecia, jak można na takich leżeć ? Szybko wyrzuciliśmy.
      Igły polecam !

Aga
      • laluga Re: mata do masażu LYAPKO -ta konkretna- opinie 06.12.23, 11:01
        Nie moge zobaczyć Twojej maty, bo nie chcę zgodzić się na cookies a bez zgody n ie wpuszcza sad

Tez tak mam. Nie to nie.
      • lewababa Re: mata do masażu LYAPKO -ta konkretna- opinie 06.12.23, 19:16
        no to chyba ta! ja miałam masaż twarzy, jak już napisałam w poście startowym i raz jeszcze masaż ud (pani masażystka, któa robiła mi bańkę chińską , na 10 minut zmieniłam na ten wałek - i było super- ja to jednak potrzebuję mocnego impulsuwink)
        zatem już się zdecydowałam-kupuję! dziękuję za reco
    • kotejka Re: mata do masażu LYAPKO -ta konkretna- opinie 06.12.23, 10:08
      znam fachowca, ktory bardzo to poleca, ma stosuje
      i stosowalam i ja na jego polecenie i pod jego kierunkiem - faktycznie wrazenia niesamowite, ulga dla spietych miesni natychmiastowa
      ale sa to dosc mocne impulsy, bardzo bardzo
      sama mam pranamat i to daleko nie to wink
      • lewababa Re: mata do masażu LYAPKO -ta konkretna- opinie 06.12.23, 19:17
        no właścnie -potrzebuję ulgi dla mega spiętych mięśni! -dzięki! podjęłam decyzję, kupuję!
    • en10 Re: mata do masażu LYAPKO -ta konkretna- opinie 06.12.23, 12:04
      Ja mam matę tej firmy.
      Boli przez pierwsze kilka minut, potem jest ok. Zdarza mi się zasnąć na niej.
      Warto
      • lewababa Re: mata do masażu LYAPKO -ta konkretna- opinie 06.12.23, 19:17
        dzięki za info!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka