Dodaj do ulubionych

meble Agata - jaka jakość?

20.01.11, 20:19
Witam,
czy posiadacie może meble z salonu meblowego Agata? Czy możecie powiedzieć jaka jest ich jakość? Mam upatrzony komplecik do pokoju ale znajoma powiedziała że te meble to porażka. Więc wolałabym się upewnić czy to faktycznie tragiczne meble czy to znajoma miała pecha uncertain
Będę wdzięczna za każdą podpowiedź.

pozdrawiam
a_fikus
Obserwuj wątek
    • nikitka78 Re: meble Agata - jaka jakość? 20.01.11, 21:10
      Meble Agata to sieć sklepów meblowych a nie producent mebli.
      • chce_bobo Re: meble Agata - jaka jakość? 20.01.11, 22:38
        dokładnie.

od 5 lat mam szafkę na sprzęt z red apple kupioną właśnie w salonie Agata Meble.
        www.redapple.pl/pokoj_dzienny.php
        poza tym, że się blat rysuje [mam 3 letnie dziecko w domu, więc a to klocek a to jakieś autko] to stoi i ma się dobrze. Bardzo ciezka i stabilna.
        • jagodka1212 Re: meble Agata - jaka jakość? 21.01.11, 07:22

chce_bobo napisała:

> dokładnie.
          >
          > od 5 lat mam szafkę na sprzęt z red apple kupioną właśnie w salonie Agata Meble
          > .
          > www.redapple.pl/pokoj_dzienny.php
          > poza tym, że się blat rysuje [mam 3 letnie dziecko w domu, więc a to klocek a t
          > o jakieś autko] to stoi i ma się dobrze. Bardzo ciezka i stabilna.

Tez mam taka szafke rtv wink
    • jagodka1212 Re: meble Agata - jaka jakość? 20.01.11, 21:14
      Z tego co sie orientuje w sm Agata sa meble roznych firm, wiec raczej ciezko powiedziec czy te meble sa dobrej czy kiepskiej jakosci. Jedne sa dobre, inne lepsze a jeszcze inne moze do bani... I tez dla kazedego co innego oznacza porazke... Duzo ludzi np. krytykuje meble kuchenne brw a dla mnie sa ok...
      • gosjana Re: meble Agata - jaka jakość? 20.01.11, 21:30
        Ja mam 2 szafy i komodę w sypialni z Agata meble, były drogie, bo fronty to lite drewno, sprawują się super, jestem zadowolona smile
        • dorciaszek Re: meble Agata - jaka jakość? 21.01.11, 08:05
          Jak jak pisały dziewczyny wyżej Agata to sklep która sprzedaje meble z różnych fabryk.
          Ja mam meble do pokoiku dziecięcego i są super. 3 lata i zero zniszczenia
    • dagmarrka Re: meble Agata - jaka jakość? 21.01.11, 09:57
      meble Agata to sieć róznych firm tak samo jak meble Emilia - moj mąż w tym "siedzi" więc wiemsmile

ja zakupiłam w Agacie komplet do sypialni z firmy Helvetia i trzyma się super juz po kilku latach, więc to zalezy jaką firmę sobie upatrzyłassmile

• ceziu75 Re: A ja mam inne zdanie osalonie Agata 21.01.11, 10:56
      tak się składa że w zeszłym roku coś kwiecień/maj zamówiliśmy tam
      stół krszesła. przyjeżżamy po odbiór idziemy do magazynu i kazaliśmy otworzyć opakowania a tam krzesła żle tapicerka zamocowana podkład wychodzi, niedomalowane, niektóre - odrazu reklamacja nie przyjeliśmy najgorszy stół przez środek blatu wierzchniej strony rysa ok 20-paru cm... reklamacja. po 2 czy 3-ch tygodniach dzwonią po odbiór reklamacji zajeżdżamy nie mogli znaleść znaleźli krzesła i stół nie poprawione.. kategorycznie zwrotu zaliczki zarządaliśmy.. KONIECZNIE SPRAWDZAJCIE MEBLE W JAKIM STANIE ODBIERACIE CZY PRZYWIOZĄ NIC NIE PODPISUJCIE ZANIM NIE ZOBACZYCIE. NIE ODBIERAJCIE Z MAGAZYNU JAK NIE ZOBACZYCIE I NAJLEPIEJ PRACOWNIK MA OTWORZYĆ I POKAZAĆ!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka