Gość: ██ IP: *.promax.media.pl 26.05.10, 23:38 Kruche to wszystko blip.tv/file/get/ProphecyFilmdotcom-HellVideoDeathEmbeddProphecyFilmcom864.wmv Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: ██ Memento mori IP: *.promax.media.pl 26.05.10, 23:39 (...) Ale może jeszcze bardziej odbiega od prawdy „pocieszanie się” domysłami, że piekło zapewne jest puste, zwłaszcza jeżeli ... mateusz.pl/wdrodze/nr326/03-wdr.htm JACEK SALIJ OP: Tu raczej chodzi o tajemnicę zatwardziałości – że stworzenie może dobrowolnie i na zawsze zamknąć się... www.mateusz.pl/znak/200701.htm Odpowiedz Link Zgłoś
transsybir Re: ██ Memento mori 30.05.10, 01:22 Czytne ja czasem jakiś wywiad z tym czy innym polskim celebryta (na ogol nuda), no ale kilka zdan z goscia ponizej mocno mnie podjaralo Maciej Maleńczuk: "Każda żona to dziwka" Takie słowa z ust zonatego faceta i ojca bodaj dwóch córek? Dorośnij chłopie. No i wywiadów udzielaj na trzeźwo. >>>>"Jeżeli wszyscy tak dużo mówią mi o miłosiernym bogu, to mnie interesuje szatan. On mi się podoba dużo bardziej niż brodaty bóg białych."<<<< >>>>"Małżeństwo jest piekłem. Ale pamiętaj, że jestem satanistą."<<<< Pluszowym, dodajmy. Mamy w Polszcze ateistów-męczenników przybijanych codziennie do pluszowego krzyża, czas na pluszowych satanistów. Za mało od życia w dupę dostał. Nigdy nie został konkretnie przeczolgany to i sadzi teksty mentalnie na poziomie gimnazjum. Jako, ze jestem dzisiaj na pigułach (zarobiłem trochę grosza na czarno to i mam) stać mnie na odrobinę uczciwości. Ot, na przykład grupa postów tyczących jednego tematu img171.imageshack.us/img171/3296/forumszukajszukajgazeta.png Żaden z podlinkowanych wazeliniarskich postów o programie Lisa nawet nie otarł się o prawdę. Cel był inny: spamując podlinkować do tekstów o wspólnocie s. Chmielewskiej i w konsekwencji wydobyc na światło dzienne info o moim tam pobycie. Co tez się i stało. Ale mimo iz posty najlagodniej mówiąc nie maja odbicia w prawdzie i byly w jakims stopniu kolejną odsłoną prowokacji to ich poziomem i tak jestem zażenowany. No ale cel uświęca środki. Łyknę kiedy coś jeszcze, to znowu kilka słów skrobnę. Hej == "Kogo Bóg kocha, tego karze. Chłoszcze zaś każdego, kogo uznaje za syna" (Prz 3,12; Hbr 12,6). Odpowiedz Link Zgłoś