Gość: pyfihcok1975 Chce się żyć [2013] bez limitu kinomaniak IP: *.uh.net.pl 18.10.13, 17:34 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/chce-sie-zyc Kiedy Mateusz (Dawid Ogrodnik) przyszedł na świat, lekarze wydali na niego wyrok, uznając go za "roślinę". Jednak rodzice chłopca (Arkadiusz Jakubik i Dorota Kolak) nigdy nie pogodzili się z diagnozą, wierząc, że mimo problemów z komunikacją, ich syn jest w pełni sprawny intelektualnie. Mateusz dorasta otoczony troską i miłością, zyskując wiernego przyjaciela - mieszkającą w sąsiedztwie Ankę (Anna Karczmarczyk). Jednak los sprawia, że musi rozłączyć się z rodziną i trafia do specjalistycznego ośrodka. Z dala od bliskich podejmuje trudną walkę o godność i prawo do normalnego życia. Sytuacja Mateusza zmieni się, kiedy do placówki trafi młoda wolontariuszka (Katarzyna Zawadzka), a on sam przyciągnie uwagę lekarki (Anna Nehrebecka), która pracuje nad eksperymentalnymi metodami leczenia. ... specjalistycznego ośrodka. Z dala od bliskich podejmuje trudną walkę o godność i prawo do normalnego życia. Sytuacja Mateusza zmieni się, kiedy do placówki trafi młoda wolontariuszka (Katarzyna Zawadzka), a on sam przyciągnie uwagę lekarki (Anna Nehrebecka), która pracuje nad eksperymentalnymi metodami leczenia. vidownia.pl/chce-sie-zyc Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picyokhf1939 Wentworth s01e04 The Things We Do sezon 1 odcinek IP: *.uh.net.pl 18.10.13, 18:41 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/wentworth-s01e04-the-things-we-do-sezon-1-odcinek-4 Kiedy Bea Smith trafia do więzienia, walczy o przetrwanie w nowej, surowej rzeczywistości. vidownia.pl/wentworth-s01e04-the-things-we-do-sezon-1-odcinek-4 Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oihpycfk1987 Orphan Black s01e04 Effects of External Conditions IP: *.uh.net.pl 18.10.13, 19:01 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/orphan-black-s01e04-effects-of-external-conditions-sezon-1-odcinek-4 Uliczna oszustka, Sarah, będąc świadkiem samobójstwa dziewczyny, która wygląda tak jak ona, postanawia przejąć jej tożsamość, przez co trafia w sam środek śmiertelnego spisku. vidownia.pl/orphan-black-s01e04-effects-of-external-conditions-sezon-1-odcinek-4 Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hkofpyic1978 Nam-ja-ga Sa-rang-hal Dae s01e19 sezon 1 odcinek IP: *.uh.net.pl 19.10.13, 11:31 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/nam-ja-ga-sa-rang-hal-dae-s01e19-sezon-1-odcinek-19 Były gangster zakochuje się w biednej córce właściciela księgarni. Pomagając jej, pragnie naprawić wyrządzone krzywdy. vidownia.pl/nam-ja-ga-sa-rang-hal-dae-s01e19-sezon-1-odcinek-19 Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coiyhkpf1905 Zawód: Amerykanin / The Americans s01e11 Covert Wa IP: *.uh.net.pl 19.10.13, 12:31 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/zawd-amerykanin-the-americans-s01e11-covert-war-sezon-1-odcinek-11 Długo szukałem odpowiedniego, szybkiego i wszystkomającego seriwsu z filmami online zam do oglądania bez limitu po polsku. vidownia.pl/zawd-amerykanin-the-americans-s01e11-covert-war-sezon-1-odcinek-11 Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pkcyhifo1935 Boku wa Tomodachi ga Sukunai Next s01e07 As Long a IP: *.uh.net.pl 19.10.13, 17:00 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/boku-wa-tomodachi-ga-sukunai-next-s01e07-as-long-as-theres-love-it-doesnt-matter-if-i-get-more-sisters-right-sezon-1-odcinek-7 Długo szukałem odpowiedniego, szybkiego i wszystkomającego seriwsu z filmami online zam do oglądania bez limitu po polsku. vidownia.pl/boku-wa-tomodachi-ga-sukunai-next-s01e07-as-long-as-theres-love-it-doesnt-matter-if-i-get-more-sisters-right-sezon-1-odcinek-7 Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yifcpkho1984 Power Rangers Megaforce s01e13 Dream Snatcher sezo IP: *.uh.net.pl 19.10.13, 17:42 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/power-rangers-megaforce-s01e13-dream-snatcher-sezon-1-odcinek-13 Długo szukałem odpowiedniego, szybkiego i wszystkomającego seriwsu z filmami online zam do oglądania bez limitu po polsku. vidownia.pl/power-rangers-megaforce-s01e13-dream-snatcher-sezon-1-odcinek-13 Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kcpyohfi1907 Kochanki / Mistresses s02e02 sezon 2 odcinek 2 [2 IP: *.uh.net.pl 20.10.13, 15:02 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/kochanki-mistresses-s02e02-sezon-2-odcinek-2 Serial opowiada o życiu czterech przyjaciółek i ich związkach. vidownia.pl/kochanki-mistresses-s02e02-sezon-2-odcinek-2 Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ifykopch1938 Valentine Road [2013] bez limitu ekino IP: *.uh.net.pl 21.10.13, 13:35 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/valentine-road Długo szukałem odpowiedniego, szybkiego i wszystkomającego seriwsu z filmami online zam do oglądania bez limitu po polsku. vidownia.pl/valentine-road Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hfkyiopc1998 James Arnold Taylor bez limitu ekino IP: *.uh.net.pl 22.10.13, 00:35 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/james-arnold-taylor Długo szukałem odpowiedniego, szybkiego i wszystkomającego seriwsu z filmami online zam do oglądania bez limitu po polsku. vidownia.pl/james-arnold-taylor Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhfcipko1908 Kavita Patil bez limitu chomikuj IP: *.uh.net.pl 22.10.13, 12:01 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/kavita-patil Długo szukałem odpowiedniego, szybkiego i wszystkomającego seriwsu z filmami online zam do oglądania bez limitu po polsku. vidownia.pl/kavita-patil Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś