Gość: Herta IP: 195.116.26.* 22.05.01, 14:52 Oczywiście każdy ze Stalówki, uważa inaczej! Zadupie kulturalne przede wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Przeor Re: STALOWA TO ZADUPIE IP: *.gazeta.pl 22.05.01, 18:38 Gość portalu: Herta napisał(a): > Oczywiście każdy ze Stalówki, uważa inaczej! Zadupie kulturalne przede > wszystkim. Nie najgorsze zadupie. Bywają zdecydowanie bardziej smutne miasta, nad którymi ptaki zawracają. Ja np. lubię w Stalowej klub "Ósemka" i zawsze dobrze się tam czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sophie Re: STALOWA TO ZADUPIE IP: *.unice.fr 19.07.02, 14:51 Gość portalu: Przeor napisał(a): > Gość portalu: Herta napisał(a): > > > Oczywiście każdy ze Stalówki, uważa inaczej! Zadupie kulturalne przede > > wszystkim. > > Nie najgorsze zadupie. Bywają zdecydowanie bardziej smutne miasta, nad którymi > ptaki zawracają. Mam lepsze okreslenie niz to "twoje" z ptakami. Stalowka to dziura, gdzie psy dupami szczekaja. Swoja droga to nistety prawda. Modelowy przyklad zadupia. Spierzajcie ze Stalowki, szkoda zycia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zx666 Re: STALOWA TO ZADUPIE IP: 192.168.3.* / 217.97.45.* 01.08.01, 12:54 A ja tam lubie to miasto bywalem w owiele wiekszych zadupich sa tu pewne wady np: bezrobocie ale to dotyka calego kraju i pewnego dnia sie to zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tabor Re: do zx666 IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 01.08.01, 18:04 Jestes optymista.powiedz dlaczego myslisz ze to (bezrobocie) zmieni sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zx666 Re: do zx666 IP: 192.168.3.* / *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 01.08.01, 18:36 Gość portalu: tabor napisał(a): > Jestes optymista.powiedz dlaczego myslisz ze to (bezrobocie) zmieni sie? A dlaczego mialoby się nie zmienić, kiedyś odbijemy sie od dna. A do tego dna już pewnie niedaleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tabor Re: do zx666 IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 01.08.01, 20:19 Nie tylko jestes optymista ale masz tez poczucie humoru.Przypuszczam ze jestes mlody wiec pozwol ze odpowiem ci tak:nie czekaj na obiecywane zmiany,ktore moga nigdy nie nadejsc,wez raczej swoje sprawy we wlasne rece.Uwierz mi ta droga predzej i dalej zajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamel Re: do zx666 IP: *.stalowa-wola.sdi.tpnet.pl 11.08.01, 02:34 Gość portalu: zx666 napisał(a): > A dlaczego mialoby się nie zmienić, kiedyś odbijemy sie od dna. A do tego dna > już pewnie niedaleko. jakiego dna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: do zx666 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.07.02, 13:30 Gość portalu: kamel napisał(a): > Gość portalu: zx666 napisał(a): > > > A dlaczego mialoby się nie zmienić, kiedyś odbijemy sie od dna. A do tego > dna > > już pewnie niedaleko. > > jakiego dna? Nie żaruj że nie ma tego dna... Czyżby próznia????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Re: do zx666 IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 11:57 a ja mimo, ze nie mieszkam w stalowej od 5 lat to za nia tesknię. ludzie , nie przesadzajcie, lublin to dopiero zadupie.... szkoda słow. pozdrawiam stalowiaków, zwłaszcza pławo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: do zx666 IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 08:59 he he dno w Stalowej sie oberwało Odpowiedz Link Zgłoś
ajarmik Re: STALOWA TO ZADUPIE 31.07.02, 12:39 mieszkam w stalowej woli i też uważam że to jest zadupie kulturalne też więc nie sprawdza się twoje powiedzenie ,że ci co mieszkają w stalowerj woli się z tym nie zgodzą. ja uważam gorszej że jest to wielowieś. i co ty na to powiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cross Re: STALOWA TO ZADUPIE IP: 213.25.255.* 07.08.02, 13:39 Stalówka to zadupie ponieważ ilość głąbów zamieszkujących to miasto znacznie przekracza średnią statystyczną.Chorobliwe ambicje+brak jakiegokolwiek przygotowania zawodowego pchają wielu do polityki."Polityków" mamy tylu,że możemy obdzielić nimi całe Podkarpacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: STALOWA TO ZADUPIE IP: Stella.NET:* / 172.16.2.* 11.01.03, 15:52 wkurza mnie ze w tym miesciew nie ma porzadnej kawiarni gdzie z dziwewczyna mozna by wyjsc........same pizzerie.......A POZA TYM TO NIE MA GDZEI WYJSC ,TYLKO DO ZNAJOMYCH LUB PRZED TELEWIZOR........NIBY JEST JAKIES DUSZPASTERSTWO AKADEMICKIE.........ALE CZY KTOS BYL LUB SLYSZAL ZEBY WZOREM KRAKOWSKIEJ BECZKI ZORGANIZOWALO JAKIS CYKLICZNE SPOTKANIA Z FAJNYMI OSOBAMI??????BO JAK NA RAZIE WIDZE TYLKO SZYLD NA DOMU KATECHETYCZNYM ZE COS TAKIEGO JEST..........A W KRAKOWIE BECZKA AZ TETNI ZYCIEMMMMMMM........................ALE ZEBY TAK BYLO TRZEBA WYJSC DO LUDZI Z OFERTA A NIE ZAMYKAC SIE NA KOLKO WZAJEMNEJ ADORACJI.........CHOCIAZ MOZE SIE MYLE?JESLI JEST INACZEJ PROSZE O SPROSTOWANIE.................I KOMENTARZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: STALOWA TO ZADUPIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.03, 16:21 tez tak sądzę.:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endrju Re: STALOWA TO ZADUPIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.03, 22:11 kulturalne moze tak,ale ja mieszkam w kraku a do stalowej mnie cholernie ciągnie,tyle wspomnien przyjaciół.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SiArA Re: STALOWA TO ZADUPIE IP: kudlacz:* / 192.168.1.* 12.01.03, 21:39 Zadupie, aj, zadupie!! Ale czy trzeba pisac o tym ??!! Ten kto zna Stalowa Wole, ten moze cos o niej powiedziec. Ja moge powiedziec, ze to jest "prowincja", ale czy trzeba o tym otwarcie mowic ???!! Moze nie jestem teraz trzezwy, ale, Stalowa nie jest az tak "zewsiala"!! No nic.. Stalowa Wola, to nie jest wielkie miasto, ale nie jest znowu wsiąąą!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UE TAK ST. WOLA - drugie największe miasto Regionu !! IP: 80.50.19.* 15.01.03, 01:05 Gość portalu: Herta napisał(a): > Oczywiście każdy ze Stalówki, uważa inaczej! Zadupie kulturalne przede > wszystkim. NIE STALOWA WOLA TO DRUGIE NAJWIĘKSZE MIASTO PODKARPACIA PO RZESZOWIE !! POZDROWIONKA Z DĘBICY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UE NIE Re: ST. WOLA - drugie największe miasto Regionu ! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 11:10 UE NIE!!!! to celem sprostowania. a tak poza tym to Stalówka jest drugim miatsem podkarpacia. pomyślcie, jak u nas się nic nie dzieje, to co dopiero jest w tarnobrzegu, sanoku, mielcu, krośnie, ... pozdrawiam stalowiaków zwłaszcza tych na "emigracji"... rafał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: ST. WOLA - drugie największe miasto Regionu ! IP: *.blich.krakow.pl 25.02.03, 16:55 jak to UE NIE? Tylko na wschodzie tak uwazaja. To zalosne. Kiedys uslyszalam tekst od osoby ze stalowej "a co da mi ta unia nie mam wyksztalcenia wiec nigdzie i tak nie dostane pracy" to przeciez chore. Podobnie jest z psem ogrodnika na Plawie sm nie zje i drugiemu nie da. Trzebabylo sie uczyc! Pojezdzic troche za granice zeby zauwazyc ze ci z paszpotrem UE przejezdzaja bez problemu jednal nasz paszpotr mozna sobie w dupe wsadzic. Zawsze maja tysiace pytan. Ja bym tam chciala zeby te tepe glowy w stalowej przestaly sluchac prymintywnych kazan, ktore nijak sie maja do tego co mowia wyzesz glowy kosciola chcace Polski w UE. Dlatego nie lubie mojego miasta. Ciemnogrod gdzie okiem siegnac. Siedza i pija piwo. Mozena przejsc sie na Hale targowa taka jest rozrywka a w kinach?? z jakim opoznieniem filmy i ile osob chodzi????? Znam tez takie sytuacje ze kolesie majac po 25 lat zalatwiaja sobie renty. To dopiero trzeba byc stuknietym, robic sie niechce ale krzycza strasznie ze im zle, ze do UE po co? Zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: ST. WOLA - drugie największe miasto Regionu ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.03, 18:55 z tym kinem to troche przesadziles - z premierami nie bylo az tak zle - nie wiem jak jest teraz, ale Balladę o ile sie nie myle to chyba zamykaja. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwwrrr Re: STALOWA TO ZADUPIE IP: *.stalowa-wola.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 23:27 Najgorsze jest to że wychodząc na ulice spotykasz ludzi tak samo ubranych, szarych i wmieszanych w tłum. Wszystkim podoba sie ta sama muzyka, te same samochody, te same kobiety... Indywidualność to rzecz tu dziwna i często wyśmiewana, najbezpieczniej być częścią masy, dlatego nasze miasto przypominna raczej wieś niż właśnie miasto... Szkoda ale taka jest prawda. Dlatego czekam na maturę i uciekam stąd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: STALOWA TO ZADUPIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.03, 23:35 A dokąd?, jeśli można wiedzieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endrju Re: STALOWA TO ZADUPIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.03, 00:23 Gość portalu: wwwrrr napisał(a): > Najgorsze jest to że wychodząc na ulice spotykasz ludzi tak samo ubranych, > szarych i wmieszanych w tłum. Wszystkim podoba sie ta sama muzyka, te same > samochody, te same kobiety... > Indywidualność to rzecz tu dziwna i często wyśmiewana, najbezpieczniej być > częścią masy, dlatego nasze miasto przypominna raczej wieś niż właśnie > miasto... Szkoda ale taka jest prawda. Dlatego czekam na maturę i uciekam > stąd... a zobaczysz,ze wcześniej czy później będziesz chciał(a) wrócić do tej codziennej stalowowolskiej szarości!pozdrawiam!jednak za maturkę i egzeminy 3mam kciuki(żeby było gdzie wracac.....kiedyś:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endrju Re: STALOWA TO ZADUPIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.03, 00:23 Gość portalu: wwwrrr napisał(a): > Najgorsze jest to że wychodząc na ulice spotykasz ludzi tak samo ubranych, > szarych i wmieszanych w tłum. Wszystkim podoba sie ta sama muzyka, te same > samochody, te same kobiety... > Indywidualność to rzecz tu dziwna i często wyśmiewana, najbezpieczniej być > częścią masy, dlatego nasze miasto przypominna raczej wieś niż właśnie > miasto... Szkoda ale taka jest prawda. Dlatego czekam na maturę i uciekam > stąd... a zobaczysz,ze wcześniej czy później będziesz chciał(a) wrócić do tej codziennej stalowowolskiej szarości!pozdrawiam!jednak za maturkę i egzeminy 3mam kciuki(żeby było gdzie wracac.....kiedyś:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: STALOWA TO ZADUPIE IP: 212.244.127.* 23.03.03, 11:06 Ktoś kiedyś powiedział: "Wydaje ci się, że wokół ciebie jest pustka? A może ta pustka jest w tobie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reno Re: STALOWA TO ZADUPIE IP: 195.116.200.* 23.03.03, 22:13 Gość portalu Herta napisała: "Oczywiście każdy ze Stalówki uważa inaczej! Zadupie kulturalne przede wszystkim". - A ty, Herta, skąd jesteś? Czy przypadkiem nie jesteś również ze Stalówki? Odpowiedz Link Zgłoś