Dodaj do ulubionych

szukam sali na wesele

02.02.04, 12:04
czy w okolicach Krasnystaw-Zamość znajduje sie jakaś sala na zorganizowanie
wesela dla ok.200 osób?przejrzałam już oferty restauracji i hoteli i
niestety wszystkie sale są za małe dla tylu gości.Szukam miejsca z
kompleksową obsługą.Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • czuk1 Re: szukam sali na wesele 02.02.04, 12:44
      Podaję : Eden - Płoskie, Magnat i Wojto - Kalinowice, Rest. "Nowe Miasto" w
      hotelu Jubilat, Rest. w hotelu "Roztocze", ponadto Hotel Zamojski "Orbis".
      Też w Łapiguzie i Starym Zamościu - moga takie wesele zrobić handlowcy, którzy
      tym na codzień się parają. A 200 osób -to nie jest tak dużo. M
      • onowicka1 Re: szukam sali na wesele 02.02.04, 15:05
        dziękuje za pomoc,ale w jubilacie i zamojskim sale sa za male,przynajmniej tak
        sie ogłaszaja w internecie.a jak można skontaktować sie z tymi handlowcami?
        pozdrawiam
        • czuk1 Re: szukam sali na wesele 02.02.04, 15:21
          onowicka1 napisała:

> dziękuje za pomoc,ale w jubilacie i zamojskim sale sa za male,przynajmniej
          tak
          > sie ogłaszaja w internecie.a jak można skontaktować sie z tymi handlowcami?
          > pozdrawiam
          Myslę, że telefonicznie bądż bezpośrednio. W Starym Zamościu to jest zajazd
          (chyba) Hetman, w Łapiguzie lokal jest w centrum wsi (2km od Zamościa w kier.na
          Skierbieszów), zajazd "Eden" miejsc. Płoskie, dom weselny "Magnat" to p.Józef
          Demendecki w Kalinowicach, obok rest. i zajazd "Wojto". Jest jeszcze w mieście
          na Lwowskiej Klub "Wiatrak". Tyle wiem - dodatkowo. M

• onowicka1 Re: szukam sali na wesele 02.02.04, 15:19
      a masz może adresy stron tych miejsc?
      • czuk1 Re: szukam sali na wesele 02.02.04, 15:37
        onowicka1 napisała:

> a masz może adresy stron tych miejsc?
        Kochana. Ale Ci się śpieszy z tym weselem.Nie będzie łatwo znależć. Pół roku
        temu Pan Józio Demndecki wspominał mi w lużnej rozmowie, że ma lokale zajęt na
        rok do przodu. Nie mam adresów. Szukaj pod różnymi hasłami. Na przykład :
        Zamość, Roztocze - wesela, bankiety,kwatery, noclegi. M
        • onowicka1 odp. 02.02.04, 16:06
          ale ja mam wesele dopiero w 2005r.i wiem ze sali nie jest latwo
          znalezc,dlatego juz terazozpoczynam poszukiwania
          • mm-ka Re: odp. 02.02.04, 16:11
            "Gościniec Magnat" Józef Demendecki,Kalinowice 0 84 6167020.
            Lokal i obsługa OK,można też wynająć pokoje,dla Pary Młodej pokój gratis.
            Pzdr.M
            • czuk1 Re: odp. 02.02.04, 16:16
              mm-ka napisała:

> "Gościniec Magnat" Józef Demendecki,Kalinowice 0 84 6167020.
              > Lokal i obsługa OK,można też wynająć pokoje,dla Pary Młodej pokój gratis.
              > Pzdr.M
              I to jest pełna informacja. Na weselu u Magnata byłem.. miód i wino piłem.
              Było miło ale za gorąco. Teraz jest klimatyzacja. pzdr M
            • onowicka1 dzięki 02.02.04, 16:22
              wielkie dzięki za informacje!mam nadzieję ze ta sala jest dość duża dla 200
              osób,zeby nie było ciasno.
              • mm-ka Re: dzięki 02.02.04, 17:05
                W "Magnacie są dwie sale jedna mniejsza na okkło 60 osób,a druga na prawie 200
                czasem jest tak,że w jednej jest orkiestra i zabawa-w mniejszej,a większa jest
                tylko ze stołami i jedzeniem.
                Znalazłam jeszcze to"Wiatrak" ul Lwowska,rezerwacja 0 84 6385922 ale nie mam
                pojęcia jaka jest tam sala.
                Można tez w "Elektrowni" na Sienkiewicza:0 84 6389805,tam może być drogo.
                Pzdr.M.
                Bawcie sie dobrze.
                • wiloa Re: dzięki 02.02.04, 17:43
                  a ja proponuje gutex : ladna sala , kuchnia na miejscu i ale obawiam sie ze
                  nie zmiesci sie tam wiecej niz 150 osob:(
                  • onowicka1 do Wiloa 02.02.04, 19:25
                    a możesz napisać coś dokładniej,bo ja nie jestem z tych okolic i nie mam
                    pojęcia co to jest gutex.może jakiś kontakt lub adres?
                  • users1 Re: dzięki 02.02.04, 19:32
                    Czytam te propozycję, to i ja może coś dorzucę: Restauracja przy Ośrodku Sportu
                    i Rekreacji przy ul. Królowej Jadwigi 8, duża sala, napewno pomieści 200 osób,
                    hotel na miejscu. tel:638 60 11
                    Pozdrawiam
                    W.2
                    • czuk1 Re: dzięki 04.02.04, 08:22
                      users1 napisał:

> Czytam te propozycję, to i ja może coś dorzucę: Restauracja przy Ośrodku
                      Sportu
                      >
                      > i Rekreacji przy ul. Królowej Jadwigi 8, duża sala, napewno pomieści 200
                      osób,
                      > hotel na miejscu. tel:638 60 11
                      > Pozdrawiam
                      > W.2
                      I wg mnie ta propozycja jest najlepsza. Miejsce świetne, lokal duży
                      przestrzenie, ładne otoczenie, parkingi, hotelik dla gości, na uboczu..
                      tylko aby ktoś zrobil dobre jedzonka. M
                      • olga dziękuję 04.02.04, 11:56
                        własnie tam dzwoniłam,ceny też są ok-jeszcze tylko muszę tą salę obejrzeć,ale
                        mam nadzieje że mi sie spodoba.
                        • czuk1 Re: dziękuję 10.02.04, 08:04
                          olga napisała:

> własnie tam dzwoniłam,ceny też są ok-jeszcze tylko muszę tą salę obejrzeć,ale
                          > mam nadzieje że mi sie spodoba.

Już mam nową propozycję i zdanie ,że tam gdzie proponowaliśmy ostatnio - jest
                          obskurnie. Nowa propozycja do rozpatrzenia - to szkola podstawowa nr. 4 na os.
                          Zamojskiego, ul.Wyszyńskiego. Tam robi wesele córce mój kolega, ktory wczesniej
                          penetrował wszystkie proponowane Tobie miejsca. pzdr M
                          • olga dzięki 10.02.04, 11:36
                            tylko że znając życie to jak się robi wesele w szkole,to trzeba samemu
                            zatroszczyć się o jedzenie i obsługę.a mnie zależy na tym,żeby wszystko było
                            już przygotowane.
                            • czuk1 Re: Nie.. 10.02.04, 12:10
                              To nie dawne czasy. Dostaje zlecenie ktoś kto na codzień "przyrządza i
                              organizuje wesela" , nieraz w tej opisanej szkole nr.4. I tam jest wielka aula,
                              wielka kuchnia, korytarze, parkingi, ba - nawet sala gimnastyczna. Warto
                              zapytać co oferują. Pozdrawiam Mariusz
                              • januszx Re: Nie.. 10.02.04, 13:53
                                czuk1 napisał:

> To nie dawne czasy. Dostaje zlecenie ktoś kto na codzień "przyrządza i
                                > organizuje wesela" , nieraz w tej opisanej szkole nr.4. I tam jest wielka
                                aula,
                                >
                                > wielka kuchnia, korytarze, parkingi, ba - nawet sala gimnastyczna. Warto
                                > zapytać co oferują. Pozdrawiam Mariusz

Oczywiście - Mariusz ma rację, przecież są firmy specjalizujące się w
                                przygotowywaniu a także obsłudze gości weselnych ...wystarczy zadzwonic:-) do
                                kilku takich firm i uzgodnić warunki....
                                pozdrawiam
                                J
                                • olga Re: Nie.. 10.02.04, 15:43
                                  wiecie co?to chyba nie zależy od czasów.w zeszłe wakacje byłam na weselu w
                                  Krasnymstawie odbywającym się właśnie w szkole,no i niestety o wszystko
                                  musiała martwić się rodzina państwa młodych-o zastawę
                                  stołową,kucharkę,rozłożenie stołów a potem zmywanie itp.Dlatego się
                                  spytałam,bo ja osobiście sobie nie wyobrażam takiego wesela na którym bym
                                  musiała o wszystko się troszczyć.Jeszcze raz wielkie dzięki za informacje!!!
                                  • czuk1 Re: Nie.. 10.02.04, 16:29
                                    olga napisała:

> wiecie co?to chyba nie zależy od czasów.w zeszłe wakacje byłam na weselu w
                                    > Krasnymstawie odbywającym się właśnie w szkole,no i niestety o wszystko
                                    > musiała martwić się rodzina państwa młodych-o zastawę
                                    > stołową,kucharkę,rozłożenie stołów a potem zmywanie itp.Dlatego się
                                    > spytałam,bo ja osobiście sobie nie wyobrażam takiego wesela na którym bym
                                    > musiała o wszystko się troszczyć.Jeszcze raz wielkie dzięki za informacje!!!
                                    Na to wesele o ktorym ja piszę - ma przyjechać jedna z b.ważnych osób . Nikt
                                    by nie ryzykował byle czego. Ale masz rację. Nie mozna teraz poprzestac na
                                    bylejakości tylko dlatego, że jest niska cena. M
                                    • wiloa czyje wesele? 10.02.04, 16:42

a kiedy masz to wesele ? jesli mozna wiedziec i czy to jest twoje wesele?
                                      pozdrowienia wiloa
                                      • olga moje... 11.02.04, 12:32
                                        jeżeli pytanie było skierowane do mnie to oświadczam, że szukam sali na swoje
                                        wesele,które odbędzie się dopiero w przyszłym roku,ale z zapobiegliwości sali
                                        szukam duuużo wcześniej.
                                        • users1 Re: moje... 11.02.04, 21:25
                                          POgratulować Olgo, tylko czemu zwlekasz? Jak zrobisz ten krok szybciej w
                                          przyszłości będziesz miała dłuższy staż małżeński.
                                          Tak poważnie to wydaje mi się, że otrzymałaś sporo propozycji, może dorzucę
                                          jeszcze stołówkę przy komendzie policji. Myślę że jednak będzie najlepiej jak
                                          wybierzesz się do zamościa i sama zobaczysz no co możesz liczyć i co można
                                          wybrać
                                          Pozdrawiam
                                          W.2
                                          PS Z tego co wiem nie musisz obiawiać się wesela w szkole nr 4, jest wszystko
                                          zapewniane przez gospodarzy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka