anettia28 06.01.10, 15:23 Jaki możecie polecić mi tort na imprezę okolicznościową, a konkretniej z jakiej cukierni w Zamościu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ann.afrodyta Re: Dobry tort z Zamościa 06.01.10, 20:49 kiedys w barze kasia na nowym szpitalu fajne robili Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Dobry tort z Zamościa 07.01.10, 00:12 Chyba - cukiernia Smakołyk, przy ul. Piłsudzkiego (os. Orzeszkowej). Na zamówienie może zrobić dobry tort cukiernia w Cerafurze. W grę wchodzi cukiernia na Nowym Mieście. Pytasz odpowiadam smakosz ciast Odpowiedz Link Zgłoś
anettia28 Re: Dobry tort z Zamościa 07.01.10, 13:39 Dzięki!. Ze smakołyka kiedyś zamawiałam i nie zabardzo mi smakował. A co myślicie o cukierni Wasyla przy Pubie na Szwedzkiej? Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Dobry tort z Zamościa 08.01.10, 19:35 Nie jadłem od Wasyla. Anetio. Pisząc o Wasylu, czy przypadkiem nie realizujesz dobrego pomysłu na promocję ? Odpowiedz Link Zgłoś
anettia28 Re: Dobry tort z Zamościa 09.01.10, 11:27 czuk1 napisał: > Nie jadłem od Wasyla. > Anetio. Pisząc o Wasylu, czy przypadkiem nie realizujesz dobrego pomysłu na > promocję ? Dziwne pytanie...Uważasz że niby jak go promuję? Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Dobry tort z Zamościa 09.01.10, 16:37 A nie można tak sądzić ? Najpierw pytasz tak jakbyś nie znała tematu (w ogóle). A następnie odpowiadasz sobie, podając jedynie dobrą cukiernię - Wasyla ? Odpowiedz Link Zgłoś
anettia28 Re: Dobry tort z Zamościa 09.01.10, 19:02 Otóż nie. Twoje ni stąd ni zowąd podejrzenia są nie trafione. Po pierwsze, nie "odpowiadam sobie" lecz pogłębiam wątek, prosząc o kolejne wypowiedzi. Po drugie, ciast od Wasyla nigdy nie jadłam. Po trzecie, czy zasugerowałam w którymś poście że cukiernia jest dobra? Radzę wnikliwiej czytać wątki, a nie tylko doszukiwać się podtekstów. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Dobry tort z Zamościa 09.01.10, 19:35 Przyjmuję pouczenie. Proszę też czytać swoje posty. Odpowiedz Link Zgłoś
roscoa Re: Dobry tort z Zamościa 12.01.10, 15:33 Pierwsze WASIL nie Wasyl. Mieszkam na tym osiedlu więc znam wypieki z tej cukierni mi osobiście smakują.Można wybrać smak i wielkość tortu. Pozdrawiam MM. Odpowiedz Link Zgłoś
aka81 Re: Dobry tort z Zamościa 16.02.10, 14:48 Miałam okazję jeść tort weselny od Wasila i nie smakował mi. Na swoje wesele razem z mężem wybraliśmy cukiernię u Turków i to był bardzo dobry wybór. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: Dobry tort z Zamościa IP: *.derkom.net.pl 20.04.15, 12:44 Zamówiłam tort na komunię a w dniu odbioru okazało się, że tort jest w zupełnie innych kolorach niż zamawiany. Na zmianę było oczywiście za późno,zresztą myślę że to było zamierzone nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.w 22 cukierenka na Polnej. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 08:40 zamawiałam tor na perłowe gody rodziców.prosiłam o żywe, kremowe róże i perełki,żeby tort był stonowany .dostałam zielone cukrowe kwiatki i żółty napis.koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: cukierenka na Polnej. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.10, 18:31 a ja ciagle zamawiam torty z tej cukierni. nie dosc ze piekne to i bardzo smaczne, jak najbardziej polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll Re: cukierenka na Polnej. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 20:11 a gdzie zamawiałas? na polnej napewno?? bo ja od długiego czasu zamawiam tam torty, ciasta i nigdy sie nie rozczarowałam, torty nie tylko imponuja wizualnie, ale i sa pyszne w smaku, do tego stelaze maja bardzo ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś