Dodaj do ulubionych

Dobry tort z Zamościa

06.01.10, 15:23
Jaki możecie polecić mi tort na imprezę okolicznościową, a konkretniej z jakiej cukierni w Zamościu?
Obserwuj wątek
    • ann.afrodyta Re: Dobry tort z Zamościa 06.01.10, 20:49
      kiedys w barze kasia na nowym szpitalu fajne robili
    • czuk1 Re: Dobry tort z Zamościa 07.01.10, 00:12

Chyba - cukiernia Smakołyk, przy ul. Piłsudzkiego (os. Orzeszkowej).
      Na zamówienie może zrobić dobry tort cukiernia w Cerafurze.
      W grę wchodzi cukiernia na Nowym Mieście.

Pytasz odpowiadam

smakosz ciast
      • anettia28 Re: Dobry tort z Zamościa 07.01.10, 13:39
        Dzięki!. Ze smakołyka kiedyś zamawiałam i nie zabardzo mi smakował. A co myślicie o cukierni Wasyla przy Pubie na Szwedzkiej?
        • czuk1 Re: Dobry tort z Zamościa 08.01.10, 19:35
          Nie jadłem od Wasyla.
          Anetio. Pisząc o Wasylu, czy przypadkiem nie realizujesz dobrego pomysłu na
          promocję ?
          • anettia28 Re: Dobry tort z Zamościa 09.01.10, 11:27
            czuk1 napisał:

> Nie jadłem od Wasyla.
            > Anetio. Pisząc o Wasylu, czy przypadkiem nie realizujesz dobrego pomysłu na
            > promocję ?
            Dziwne pytanie...Uważasz że niby jak go promuję?
            • czuk1 Re: Dobry tort z Zamościa 09.01.10, 16:37

A nie można tak sądzić ? Najpierw pytasz tak jakbyś nie znała tematu (w ogóle).
              A następnie odpowiadasz sobie, podając jedynie dobrą cukiernię - Wasyla ?
              • anettia28 Re: Dobry tort z Zamościa 09.01.10, 19:02
                Otóż nie. Twoje ni stąd ni zowąd podejrzenia są nie trafione.
                Po pierwsze, nie "odpowiadam sobie" lecz pogłębiam wątek, prosząc o kolejne wypowiedzi. Po drugie, ciast od Wasyla nigdy nie jadłam.
                Po trzecie, czy zasugerowałam w którymś poście że cukiernia jest dobra?
                Radzę wnikliwiej czytać wątki, a nie tylko doszukiwać się podtekstów.
                • czuk1 Re: Dobry tort z Zamościa 09.01.10, 19:35

Przyjmuję pouczenie.

Proszę też czytać swoje posty.
                  • roscoa Re: Dobry tort z Zamościa 12.01.10, 15:33
                    Pierwsze WASIL nie Wasyl.
                    Mieszkam na tym osiedlu więc znam wypieki z tej cukierni mi osobiście
                    smakują.Można wybrać smak i wielkość tortu.
                    Pozdrawiam
                    MM.
                    • aka81 Re: Dobry tort z Zamościa 16.02.10, 14:48
                      Miałam okazję jeść tort weselny od Wasila i nie smakował mi. Na
                      swoje wesele razem z mężem wybraliśmy cukiernię u Turków i to był
                      bardzo dobry wybór. Polecam.
        • Gość: wiki Re: Dobry tort z Zamościa IP: *.derkom.net.pl 20.04.15, 12:44
          Zamówiłam tort na komunię a w dniu odbioru okazało się, że tort jest w zupełnie innych kolorach niż zamawiany. Na zmianę było oczywiście za późno,zresztą myślę że to było zamierzone nie polecam
    • Gość: k.w 22 cukierenka na Polnej. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 08:40
      zamawiałam tor na perłowe gody rodziców.prosiłam o żywe, kremowe róże i
      perełki,żeby tort był stonowany .dostałam zielone cukrowe kwiatki i żółty
      napis.koszmar.
      • Gość: mm Re: cukierenka na Polnej. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.10, 18:31
        a ja ciagle zamawiam torty z tej cukierni. nie dosc ze piekne to i bardzo smaczne, jak najbardziej polecam.
      • Gość: ll Re: cukierenka na Polnej. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 20:11
        a gdzie zamawiałas? na polnej napewno?? bo ja od długiego czasu zamawiam tam torty, ciasta i nigdy sie nie rozczarowałam, torty nie tylko imponuja wizualnie, ale i sa pyszne w smaku, do tego stelaze maja bardzo ciekawe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka