massowa 10.08.12, 09:42 OTWARCIE 11.08.2012 (sobota) godzina 10:00 - budynek Mostostalu (parter) Bedzie ktoś ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorella75 Re: Fikoland 10.08.12, 12:42 stanę na rzęsach, żeby być a później będę jeszcze na nich tańczyć żeby wyjść - jak znam moją córkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
bartosowa Re: Fikoland 14.08.12, 14:48 A moze coś więcej? Jaka cena? Jakie atrakcje dla dzieci w porównianiu z naszą starą Wesołą Akademią? Odpowiedz Link Zgłoś
sorella75 Re: Fikoland 20.08.12, 08:13 cena - 9 zł za godzinę na tygodniu, 12 zł na weekendzie nie byłam w Wesołej Akademii bo dla mnie, niezmechanizowanej, za daleko ;) tu ten plus, że niemal centrum miasta co poza tym? dwie salki na zorganizowanie np urodzin dzieciakowi :) wiem wiem, nie o to pytasz :D jest fajny, dwupoziomowy "dom" z torami przeszkód, ze zjeżdżalniami, również do suchego basenu, dość duży, z różnymi przejściami, ćwiczący orientację u dzieciaków; jest dmuchany zamek do poskakania, jest mini kuchnia z wyposażeniem, pluszaki, wózki zakupowe i wózki z lalami dla najmłodszych, poza tym jest fajowe zaplecze dla rodzica, opiekuna - wygodne fotele przy stolikach, możliwość zakupu kawy czy herbaty, dla dzieci spory wybór soków, wód mineralnych, słodyczy aaa są jeszcze "wyrwigrosze" - stół z dziurami, w których pojawia się zwierz jakiś i którego trzeba młotkiem potraktować :) 2 zł za chyba 1 minutę zabawy - pewnie się to jakoś nazywa ale ja nie znam tej nazwy ;) mechaniczny konik, też 2 zł za jazdę i stół do odbijania krążków - frajda dla nieco starszych chłopców :) a tak w ogóle to jest bardzo kolorowo, wesoło, muzyczka z dziecięcymi przebojami w tle... mój dzieciak wpada i szaleństwo od razu :D a po godzinie płacz, że już do domu musi iść ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sorella75 Re: Fikoland 23.08.12, 07:29 można, są dwie salki przystosowane do tego typu imprez, koszt w zależności czy z poczęstunkiem czy bez, za jubilata się nie płaci, piccolo w cenie :D czy za informacje i reklamę ktoś mi zapłaci? :D:D:D albo chociaż zniżka na wejście :> ;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
wiewioreczkamala Re: Fikoland 02.09.12, 00:03 Byliśmy dzisiaj z dziećmi i muszę przyznać, że jest bardzo fajnie. Ja do Wesołej Akakademi z dziećmi nie chodziłam- jeździliśmy do Figlolandu w Tarnobrzegu. Jakoś w Wesołej akademii wszystko wydaje mi się stare, mało bezpieczne, zabawki popsute, młodzi szybko się nudzili. Figloland był lepszą opcją choć jest kawałek dalej. No i jak wczoraj mąż przyniósł ulotki, ze jest nowa sala zabaw to dziś od razu poszliśmy- okazało się, ze jest promocja i 2 godziny w cenie jednej. Po 2 godzinach dzieciaki zmęczone i wybawione niechętnie szły do domu i dopytywały czy jeszcze wrócimy. A wrócimy na pewno choć jest minus- na sali jest bardzo gorąco, dzieciakom będę brać krótkie spodenki i lekkie koszulki do zabawy a potem je przebierać w normalne ciuchy bo byli bardzo zgrzani. Odpowiedz Link Zgłoś
4stary Re: Fikoland 11.09.12, 23:43 nie wiem kiedy byłaś w WESOŁEJ AKADEMII ale ja chodzę tam od dawna i często. Sala jest odnowiona i ma dużo nowych zabawek. Ja tam starych zabawek nie widziałam, wręcz przeciwnie jest mnóstwo nowych. W fikolandzie byłam ale po 10 minutach moje dziecko chciało iść do domu. Wprawdzie fikoland mam pod nosem ale wole pojechać do WESOŁEJ AKADEMII bo wiem że moje dziecko naprawdę się wyszaleje, ja chwilę odpocznę. jest tam dużo miejsca do zabawy a ostatnim hitem dla mojego dziecka jest elektryczna ciuchcia za free. jeżeli dawno nie byłaś to polecam Odpowiedz Link Zgłoś