Dodaj do ulubionych

Już czas na popołudniową kawę...

17.07.04, 17:56
Trudno o coś bardziej przyjemnego niż łyk , popołudniowej, dobrej kawy,
właśnie wznoszę toast, pije Wasze zdrowie! kawą? zapytacie
ok zaraz nalejemy dobrego wina , może być jakieś włoskie? , o jest tu jakaś
butleczka , poczekajcie tylko otworzę , gdzie to jest korkociąg? , już mam!
zatem otwieramy , już nalany pucharek trzymam w ręku i wznoszę za
pomyślność "naszą i Waszą" !!
tymczasem zmykam na rowerek...
dużo słońca, łyk kawy ,względnie wina!
J
J
Obserwuj wątek
    • benia30 Re: Już czas na popołudniową kawę... 17.07.04, 18:43
      Ależ, Janusz! Najpierw winko, a potem na rower?!
      Pozdrawiam
      b.30
      • januszx Re: Już czas na popołudniową kawę... 17.07.04, 19:58
        Ależ Beniu winka wypiłem zaledwie symboliczną ilość
        ku zdrowotności !
        hej
        j
        • koziorozka Re: Już czas na popołudniową kawę... 17.07.04, 21:35
          To ja tez ku zdrowotnosci wychyle z przyjemnoscia szklaneczke. Zwlaszcza, ze na
          dwu kolkach nie jezdze. Na czterech dzis juz tez nie.
    • benia30 Re: Już czas na popołudniową kawę... 19.07.04, 23:47
      A kawa powinna być gorąca, słodka i... biała (tzn. pół na pół z mlekiem) i
      koniecznie jakieś pyszne ciasteczko do kawy!
      • koziorozka Re: Już czas na popołudniową kawę... 19.07.04, 23:54
        A kawa powinna byc goraca i bez cukru. Z mlekiem tez poprosze.
        • miet.b Mleko też ma kalorie 20.07.04, 06:55
          Więc jaką lubisz kawę kozorozka? Wstawaj więc na kawę i się obudź.
      • czuk1 Re: Już czas na popołudniową kawę... 20.07.04, 09:16
        Zapraszam Cię w czasie najbliższej bytności Twojej w Zamościu.
        Zapraszam każdego z naszych bywalców (+oczywiście bywalców forum Roztocze w GW)
        kto bedąc z Zamościu ujawni swoje oblicze i umówi się ze mną za pomocą poczty :
        czuk1@gazeta.pl m
        • benia30 Re: Już czas na popołudniową kawę... 20.07.04, 09:27
          A, dziękuję bardzo, dziękuję :-D Chętnie przyjmuję zaproszenie, zwłaszcza jeśli
          kawa będzie z ciasteczkiem :-D
          Ta bytność nastąpi już w sierpniu (jak Bozia pozwoli...)
          Pozdrawiam Cię Czuku
          benia
          • czuk1 Re: Już czas na popołudniową kawę... 20.07.04, 17:05
            Dzięki z odzew. Ciesze sie na to spotkanie. Zdasz relacje ze zwiedzania
            Roztocza i tych przygód - zgubienia sie w lesie. mariusz
            • czuk1 Re: Już czas na popołudniową kawę... 20.07.04, 17:06
              czuk1 napisał:

> Dzięki za odzew. Ciesze sie na to spotkanie. Zdasz relacje ze zwiedzania
              > Roztocza i tych przygód - zgubienia sie w lesie. P O Z D R A W I A M

mariusz
              • koziorozka Re: Już czas na popołudniową kawę... 20.07.04, 18:28
                Dziekuje za zaproszenie. Wprawdzie do Zamoscia raczej sie nie wybieram, ale
                nigdy nic nie wiadomo. Gdyby tak sie stalo, na pewno dam znac. Nie mam nic do
                ukrycia - jestem stara, brzydka i upierdliwa, ale sie tym nie przejmuje.
                • blotniarka.stawowa Re: Już czas na popołudniową kawę... 20.07.04, 21:08
                  koziorozka napisała:
                  > Nie mam nic do
                  > ukrycia - jestem stara, brzydka i upierdliwa, ale sie tym nie przejmuje.

Koziorozko, to bedziemy razem te kawe pic i cieszyc sie wzajemnym, jak w
                  lustrzanym odbiciu, podobienstwem... ;-)))
                  • koziorozka Re: Już czas na popołudniową kawę... 20.07.04, 22:24
                    Super, juz sie ciesze. Tez bez cukru, slimaczku?
                    • blotniarka.stawowa Bez cukru :-) 20.07.04, 22:53
                      koziorozka napisała:
                      > Super, juz sie ciesze. Tez bez cukru, slimaczku?

Oczywiscie, bez cukru. Oto jak mnie wita pani z rana w moim ulubionym sklepiku,
                      gdzie przed praca wstepuje po kawe: "Srednia z podwojnym mleczkiem?"
                      • koziorozka Re: Bez cukru :-) 20.07.04, 22:56
                        bez kawy rano nie zyje, lekko przytomnieje tak po drugiej filizance. bedziemy
                        tak skakac z Zamoscia na Roztocze? Wprawdzie to niezbyt daleko, ale
                        • blotniarka.stawowa Re: Bez cukru :-) 20.07.04, 22:57
                          koziorozka napisała:

> bez kawy rano nie zyje, lekko przytomnieje tak po drugiej filizance. bedziemy
                          > tak skakac z Zamoscia na Roztocze? Wprawdzie to niezbyt daleko, ale

Hop! z powrotem na Roztocze, tu cos za powaznie...
                          • koziorozka Re: Bez cukru :-) 20.07.04, 22:58
                            Yes, sir!
                  • benia30 Re: Już czas na popołudniową kawę... 21.07.04, 00:46
                    No, chyba drogie panie troszkę przesadzacie z tą samokrytyką... Zapewniam Was,
                    że w realu nikt nie zwraca uwagi na wygląd, nie liczy się zmarszczek,
                    nadprogramowych fałdek, kilogramów, siwych włosów i lat... To, co najcenniejsze
                    ukryte jest gdzieś gęboko, w środku, a zaczyna się wyłaniać i uwidaczniać już
                    tutaj, na forum...
                    Pozdrawiam
                    b.30
                    • blotniarka.stawowa Re: Już czas na popołudniową kawę... 21.07.04, 01:12
                      Hej, Beniu,
                      ty zawsze wszystkich podnosisz na duchu, ale prawde mowiac nie jest jeszcze z
                      nami tak zle, nieprawdaz, Koziorozko? To chyba tylko jakas kokieteria...?

Dzieki za dobre slowo i usciski.
                      • koziorozka Re: Już czas na popołudniową kawę... 21.07.04, 14:07
                        Benia dla kazdego znajdzie dobre slowo, nawet dla maszkarona. To w wirtualu nie
                        licza sie zmarszczki, faldy, popsute zeby, cuchnacy oddech i przekrwione oczka.
                        Acha, zebym nie zapomniala, i szponiaste paznokcie.Ja i kokieteria? Nigdy w
                        zyciu!, jak napisala pani Grochola, a potem to nawet film z tego nakrecili. Ale
                        za dobre slowo BB (Beni i Blotniarce)bardzo bardzo (bb) dziekuje.
                        • januszx Re: Już czas na popołudniową kawę... 21.07.04, 14:54
                          Nie mam wątpliwości ,że wszystkie nasze Panie oprócz niezwykłej bystrości
                          umysłu i zdecydowanie ponadprzeciętnej inteligencji są oszałamiająco piękne i
                          zabójczo atrakcyjne i to niezależnie od wieku.
                          Słoneczne pozdrowienia
                          J

• januszx Koziorożko... 21.07.04, 14:55
                          A Koziorożka dziś lekko prowokująca ...oczami wyobraźni widzę te przekrwione
                          oczka , kilka ostatnich zębów-"pniaków" i szpony jak u wiedźmy
                          czyżby piekna i bestia
                          dr jekyll i mr hyde...?
                          • koziorozka Januszu! 21.07.04, 22:48
                            Rozgryzles mnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka