01.10.04, 00:48
Kto to jest
Od samego początku jest cięta na wszystko nawet na naszą kolej nazywając ją
pieszczotliwie „ciuchcią”, którą czasem musi jeździć, by potem z dworca
wracać karetką reanimacyjną, bo dostaje odleżyn, które dają się we znaki. W
tym celu zbudowałaby lotnisko między Zamościem, a Lublinem, więc chyba w
Łopienniku i ciuchcię oglądałaby z góry.
Obserwuj wątek
    • koziorozka Re: 2 pytanie 01.10.04, 00:54
      Zwolnij tempo Miet. Ubott tez tak uwaza. Dokoncz pierwsza sylwetke, prosze.
      Bardzo ciekawie piszesz.
    • ubott.1 Re: 2 pytanie 01.10.04, 00:59
      To jest Andzia 311.
      • miet.b Ubot masz 3 punkty i dokończenie 01.10.04, 01:00
        Haesek napisał myśl Horacego:
        "co nie dąży do szczytu, spada w nicość" na co Andzia: „Nie miales chyba mnie
        na mysli?!?
        Ja staram się szczytować:-)”, stwierdzając jednocześnie, ze na naszym forum
        jest za mało seksu. I słusznie Andziu tak trzeba. Szczur1 zadeklarował
        bezinteresowną pomoc w szczytowaniu. Chciałaby też delikatne cmoknąć lub choćby
        musnąć piórkiem za lewym uszkiem Janusza. Na temat Strategie rozwoju Zamościa
        ma swój wniosek: „Więcej seksu”, a na forum może zostać „internetową
        dziewicą”(ciekawe jak wtedy szczytować). W szarmancki sposób jeszcze jej nikt
        nie podrywał, co żałuje. Jeszcze jest młoda, choć koledzy jej dawno się
        pożenili. Ma sposób na facetów: wystarczy wam słodko przytakiwać, robić usta w
        dzióbek czasami założyć czerwone szpilki, potrzepać rzęsami i już przestajecie
        myśleć”. Piersi musi mieć duże bo Szczurka załatwiłaby jedną piersią, jednak
        jemu „jest gotowa poświęcić się
        od dzisiaj na pasmo strat i niepowodzeń”. Wróży sobie z fusów porannej kawy. W
        zasadzie nie ma na co narzekać, nie ma chłopa, który by ją bił, choć na zimę
        chce wziąć Haeska do siebie pod pierzynę, a w dzień będzie go męczyć pracami
        typu: odśnieżanie, ogrzewanie na gaz więc rąbanie drewna tylko do kominka. W
        stosunku do Haeska oczekiwania są bardziej wyszukane, a pod pierzyna czysta
        rewolucja seksualna z zastosowaniem współczesnych technik, bułki nie będzie
        brać przez bibułkę. Po słodkich ciasteczkach i czerwonym winku na deser powinna
        być zniewolona inaczej uwiedziona. Jak twierdzi: ”oferty można składać na
        zamojskim forum”.
        • koziorozka Re: Ubot masz 3 punkty i dokończenie 01.10.04, 01:09
          Zawsze mi sie ta Andzia podobala
          • andzia311 Re: Miet.b masz u mnie wszystkie punkty:-) 01.10.04, 09:39
            Podziwiam Ciebie,zeby tak w cigu jednej nocy podbic licznik.
            No,no ciekawa jestem co na to ta lepsza polowa powie, kiedy dzisiaj rano ona
            musi do pracy a Ty przewracasz sie na drugi boczek i glosno chrapiesz.
            Dzieki za wdzieczny opis mojej powabnej kibici po ktorym nawt szczurek nabral
            odrobine sympatii do mnie:-)
            Milego dnia i papapa
            andzia
            • miet.b Dzięki Andziu za znakomity humor 01.10.04, 10:12
              Tak trzymaj, większość Cie polubiła na forum, ja też
            • szczur1 Re: Miet.b masz u mnie wszystkie punkty:-) 01.10.04, 11:00
              mowisz ze nabralem odrobine sympatii mylisz sie zakochalem sie
              • andzia311 Re: Miet.b masz u mnie wszystkie punkty:-) 01.10.04, 14:55
                Szczurku,
                od momentu jak moja sasiadka zaszla w ciaze przez rozaniec uwazam, ze wszystko
                jest mozliwe:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka