alta11 13.10.04, 12:40 :-))))juz odpowiedzialam, ale nie mam odezwu. jak chcesz napisz na skrzynke , adres ten , który znasz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
januszx Re: do miet. 13.10.04, 12:42 alta11 napisała: > :-))))juz odpowiedzialam, ale nie mam odezwu. jak chcesz napisz na skrzynke , > adres ten , który znasz. jakie tajemnicze posty ;-)) z serdecznymi pozdrowieniami j Odpowiedz Link Zgłoś
wars.a Mietek 13.10.04, 14:46 Jeśli ktoś odbierze wiadomość to proszę dajcie znać Mietkowi że czeka dla niego ważna wiadomość na jego poczcie elektronicznej Niech ją dziś koniecznie sprawdzi. Im szybciej tym lepiej dla niego. Wiadomość dla miet.b Dziekuję i Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miet.b Re: Mietek 13.10.04, 14:50 Jeśli dojdzie wiadomość to nawet jej nie otworzę od razu pójdzie do kosza i nie pisz więcej bo i tak nie będę otwierać. Odpowiedz Link Zgłoś
wars.a Re: Mietek 13.10.04, 14:59 Mietek, Odbierz wiadomość z Twojej poczty którą masz na "gazecie" Gwarantuję, że będziesz wiedział od kogo zanim otworzysz. Ja od dzisiaj jestem na forum, bo nie moge Cię złapać na poczcie. Musiałem sobie zalogować pod innym adresem. Dodam że znasz mnie bardzo dobrz - tak sądzę. Czy to dla Ciebie jest zagadka? Potwierdź mi na moją poczte że odebrałeś. To jest ważne dla Ciebie Czekam Odpowiedz Link Zgłoś
wars.a Mietek 13.10.04, 15:13 Do tej godziny jeszcze nie wysłałeś mi odpowiedzi. Jutro będzie za późno. Nie moge pisać tu wszystkiego. Resztę się domyślisz. Czy mam do Ciebie dzwonić? Teraz oprócz potwierdzenia przyślij mi sms że odebrałeś. Wychodze z komputera. Czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
miet.b Re: Mietek 13.10.04, 16:11 Szkoda, ze połowa Twoich postów jest wylogowana, czyżby ktoś inny podszywał sie pod Warszawiaka? Odpowiedz Link Zgłoś