koziorozka 23.10.04, 18:52 A na dodatek ja tez na kilka tygodni zamilkne, bo wyjezdzam do Zamoscia - rejon dla mnie bezinternetowy. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i do uslyszenia a z niektorymi do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miet.b Re: Cos tu cicho, ostatnio... 24.10.04, 14:59 Ale za kilka tygodni wrócisz. Będziemy niecierpliwie czakać Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Cos tu cicho, ostatnio... 24.10.04, 18:36 Nie sądzę, że jest i będzie cicho. Wciąż powstaja nowe wątki i dyskusje. Pozdrawiam Cię mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
ksfiona Re: Cos tu cicho, ostatnio... 03.11.04, 12:41 może ktoś by włożył jakiś kij...albo pierdnął chociaż Odpowiedz Link Zgłoś
blotniarka.stawowa A moze Szczur... 03.11.04, 23:34 ...ozywi te smetne jesienne wieczory? Jakies opowiadanko by sie przydalo, Szczurze prosze... Odpowiedz Link Zgłoś
szczur1 Re: A moze Szczur... 04.11.04, 17:03 dzieki blotniarko ze pamietasz o szczurzym erotomanie bark mi weny tworczej nie ma tematu bo nasze drogie blizniaczki gdzies sie zapodzialy a i zarzadcy nieslychanie sie boje zyby mnie znowu nie posadzil o jakies sposnosci Odpowiedz Link Zgłoś
blotniarka.stawowa Re: A moze Szczur... 04.11.04, 22:08 Rozumiem Twoje obawy, ale Zarzadca juz jest lagodny, a nawet tryska humorem i pogoda ducha (patrz: watek o Sejmie i Senacie :))), wiec nic Ci nie grozi! Smialo - a moze masz cos zapisanego w szufladzie, na czarna godzine - czyli na wypadek, gdy wena tworcza nie przyjdzie, a muz zabraknie...? Odpowiedz Link Zgłoś
ubott.1 Re: A moze Szczur... 04.11.04, 22:41 Ach muz Ci u nas w Zamościu dostatek. Tylko porozglądać się. Odpowiedz Link Zgłoś
szczur1 Re: A moze Szczur... 05.11.04, 21:58 o chyba blotniarko sie mylisz zarzadca kipial nienwiscia i nawet zapomnial jak w tym kraju sie glosuje pokrzyczal i znow zapadl sie pod ziemie Odpowiedz Link Zgłoś
blotniarka.stawowa Nie udalo mi sie... 06.11.04, 00:11 ... Szczura przekonac do wykorzystania swoich talentow (choc dwoje sie i troje, by podsuwac inspiracje tworcze - patrz watek o sukni, kuperkach i gumkach z rzepami :-)) Szczurze, nie widze lepszej pozywki dla twoich fantazji niz ten watek :-))) Moze wiec kto inny ozywi nasze jesienne wieczory? Mietek cos dlugo milczy, moze pracuje nad nowa zabawa dla forumowiczow? Odpowiedz Link Zgłoś
haesek wszyscy spią??? 09.11.04, 15:25 jejku, ale tu wieje nudą..... nie ma komu pisać bo nikt nie odpisuje.... ludzie, gdzie jesteście???? pozdrawiam ps. a może to jesienna depresja???? :) Odpowiedz Link Zgłoś
szczur1 Re: Nie udalo mi sie... 09.11.04, 17:03 blotniarko zarzut odpieram za twoja namowa pisze o gumkach rzepach kuperkach itp zawilosciach sukni slubnej ale oprocz tej tworczosci jeszcze mam inne zajecia ktore daja mi jesc aby przekonac cie ze jest to prawda za chwile nastepny odcinek sukni a beda i nastepne Odpowiedz Link Zgłoś