Dodaj do ulubionych

Fatalne to forum...

28.02.05, 19:33
Obserwuję tutejsze posty już długi czas i jestem pod fatalnym wrażeniem tego
co tu się dzieje. Bez przerwy kłótnie, nieporozumienia, zero tolerancji.
Do tego usuwanie postów, widzę zawiązane Towarzystwo Wzajemnej Adoracji z
adminem na czele (który powinien pozostać niezależny). Widzę hermetyczność
tej grupy, a podejrzewam że to o wiele mniej osób niż nicków. Kilka osób
stworzyło sobie doskonały świat, sztucznie się powiększyło i obejmuje władzę.
Nieładnie proszę Państwa. Pozwólcie wypowiedzieć się każdemu, nie bójcie się
polemiki i poglądów odbiegających od Waszego indywidualizmu. To jest forum, a
na forum isnieje wolność wypowiedzi, na każdy temat! jeśli ktoś nie ma ochoty
polemizowć niech nie zagląda na dany wątek i niech nie zwraca uwagi. Nikt
nikomu nie każe pisać na każdy temat.
Pozdrawiam, weźcie sobie to do serca, bo jak na razie to forum uważane jest w
towarzystwie zamojskich internautów za jedno z najgorszych :(
Aha, wkurzają mnie wypowiedzi na ważne tematy, osób które siedzą gdzieś za
oceanem albo i dalej i nie mają zielonego pojęcia o zamojskiej
rzeczywistości, bazują na stronach www.roztocze.net i zabierają głos
wypowiadajac idiotyczne komentarze. Może przeszłość łączy Was z tym miastem
ale błagam, nie piszcie tu głupot skoro nie macie pojęcia o czym piszecie.
Zresztą, łatwo jest pisać i dużo mówic jak w podświadomości wie się ze można
te wszystkie problemy mieć daleko w d... ponieważ uciekło się stąd kiedys i
nie zamierza się wracać (co najwyżej na urlop).
Obserwuj wątek
    • ubott.1 Aż dziw zbiera ! 28.02.05, 20:30
      Nie wiem czy tylko ja ale może i inni także nie rozumiem pewnych spraw z
      powyższym postem.
      Postaram sie zadać parę pytań i może dostane na nie odpowiedzi.

1. Zastanawia mnie np. fakt dlaczego posty tego typu pisane są przez osoby,
      które nigdy wczesniej nic nie pisały na forum i tak jak nagle sie pokazały tak
      samo szybko znikają. Czyżby kolejny, następny klon ?

2. Nie zauważam ciągłych kłótni (prosze o przykłady) pomijając tylko wątki o
      Żydach. Widać strasznie komuś przeszkadza ten naród.

3. Czy wolnośc wypowiedzi ma polegac na obrażaniu innych, szerzeniu nienawiści ?

4. Jakich internatów reprezentujesz, że piszesz o forum jest uważane za
      najgorsze ? Nie wiem czy wypowiedzi tego typu nie są tylko wyssane z palca by
      poprzeć swoją teorię.

Teraz wypowiem sie też w sprawie "Tych zza oceanu lub z innych krajów". Piszesz
      o teloracji, o otwartości forum na różne poglądy, opinie, komentarze. A tuż
      zaraz robisz to forum tylko dla tych stąd. Nie wiesz też co skłoniło ich do
      wyjazdu. A to, że dalej ciągnie ich do kraju to chyba trzeba uważać za plus. Z
      daleka mogą nie czuc tutejszych realiów ale za to moga być bardziej obiektywni
      i dodać swoje doświadczenia z krajów, w których jest lepiej. Więc może jak
      będziesz następnym razem czytał ich (według Ciebie) idiotyczne komentarze
      zastanowisz sie na tym.
      Teraz cytat:
      Pozwólcie wypowiedzieć się każdemu, nie bójcie się
      > polemiki i poglądów odbiegających od Waszego indywidualizmu. To jest forum, a
      > na forum isnieje wolność wypowiedzi, na każdy temat! jeśli ktoś nie ma ochoty
      > polemizowć niech nie zagląda na dany wątek i niech nie zwraca uwagi. Nikt
      > nikomu nie każe pisać na każdy temat.

Pozdrawiam ubott.1 zawsze mieszkający w Zamościu
      • omeg1 Re: Aż dziw zbiera ! 28.02.05, 20:37
        Dlaczego napisalem ten post a wcześniej sie nie wypowiadalem?
        Otóż do tej pory wolałem obserwować to co się dzieje, czytac sobie, wyciągać
        wnioski, patrzeć, oceniać itp. W końcu postanowiłem coś napisać i dać Wam do
        myślenia. To chyba nie grzech.. Nie chcę szerzyć nienawiści, nikogo nie chcę
        obrażac. Bądźcie sprawiedliwi a sprawiedliwość będzie wokól Was.
        • wiloa Re: Aż dziw zbiera ! 28.02.05, 20:45
          Wchodzic na forum z tego typu tekstem ale tupet!
          I takie zachowaniema wplynac na poprawe sytuacji na forum Ty Omeg nie chcesz
          obrazac? Ty robisz to od poczatku, naprawde szkoda slow Ubott
          • omeg1 Zaczyna się! 28.02.05, 20:48
            No własnie.
            Właśnie się zaczyna
            Towarzystwo Wzajemniej Adoracji.
            Hermetycznie zamknięte, niedopuszczające sprzeciwu ani krytyki.
            GRATULACJE!
      • negatyv Re: Aż dziw zbiera ! 28.02.05, 20:51
        Zgadzam się z tobą w całej rozciągłości.
        Pozdrawiam
        • kex7 Re: Aż dziw zbiera ! 28.02.05, 20:56
          Zbierać to moze na sraczkę... A mnie teraz na litość... Bo wiem że zaraz mi
          post usuną.. Ale nie poddam się i z głupotą będe walczył. Popieram że forum
          jest fatalne!
          • ubott.1 Re: Aż dziw zbiera ! 28.02.05, 21:03
            Właśnie przed chwila pisałem o tego typu wypowiedziach, cóż jak widać nie do
            wszystkich to dociera. Jak juz ktoś tu dziś napisał nikt nikogo na siłę na
            najgorszym forum nie trzyma.
        • ubott.1 Re: Aż dziw zbiera ! 28.02.05, 21:01
          Ktoś mądry kiedyś powiedział, że krytyka powinna być konstruktywna. Z tego
          powodu też więc zadałem pytania. Dalej nie dostałem na wszystkie odpowiedzi,
          choćby na 2 i 4. Bo przecież jak dyskusja to dyskusja. Nie napisałem też, że to
          Ty szerzysz nienawiść, odniosłem sie tylko do tych postów, w których zostały
          naruszone te zasady.
          Zapraszam zaś Ciebie do tworzenia tego forum by było lepsze, ciekawsze ale z
          pewnymi zasadami kulturalnej dyskusji.
          • negatyv Re: Aż dziw zbiera ! 28.02.05, 21:05
            Alez ubottcie, chyba nie ze mna chcesz dyskutowac, bo ja sie zgadzam ze wszystkimi twoimi tezami i tez czakam na konstruktywne odpowiedzi ze strony nowego [a moze starego] goscia.
            • ubott.1 Re: Aż dziw zbiera ! 28.02.05, 21:12
              Wiec poczekamy i okaże sie czy to kolejny klon czy też rzeczywiście nowy
              forumowicz.
          • omeg1 Re: Aż dziw zbiera ! 28.02.05, 21:11
            Kłótnie w sensie Waszej jednostronnej pozycji idealistów kontra kilka osób typu
            kex czy andzia którzy próbują (może i złymi sposobami) dotrzeć do Was i
            sprowokować Was do zejścia na ziemię. Tu bardziej chodzi o słowne utarczki i
            drobne spory, w których uwierzcie ze nie zawsze macie rację. Natomiast tematyki
            żydowskiej wolę się nie czepiać bo juz wiem ze jesteście tu wyjatkowo nie do
            przegadania. Jesli chodzi o internautów to mówię o znajomych których
            interesuje to co wokól naszego miasta się dzieje w sieci i którzy mniej lub
            bardziej aktywnie uczestniczą w tym czy innym forum i częsciej lub rzadziej
            zabierają głos. Tak słyszałem, bo o to pytalem. Wysysanie czegokolwiek z palca
            niczemu tu nie służy.
            Wyczerpująca odpowiedz?
            • ubott.1 Re: Aż dziw zbiera ! 28.02.05, 21:23
              Także uważam, że wysysanie z palca niczemu nie służy. Zaś co do Twoich
              znajomych internatów to sądzę, że może jednak forum nasze ich przyciągnie.
              Przecież jeżeli cos jest złego a dotyczące także ich miasta można wesprzeć
              samemu. Ja swego czasu kiedyś na samum początku tego forum bardzo wielu
              internatów informowałem, zapraszałem na forum Zamość. Chciałem w ten sposób by
              duża różnorodność osobowości stworzyła forum dla każdego i o wszystkim. Można
              przecież też i swoje posty wystawiać a komentować tylko te, które sie chce.

Dziękuje za odpowiedzi Twoje omeg1, niechaj bedą one początkiem nie tylko
              czytania ale także pisania Twojego na forum. Niech i tym przykładem wiele
              innych osób co tylko czyta zacznie także cos pisać.

Polecam także forum Roztocze, które ostatnio troche zwolniło.

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=13550
            • negatyv Re: Aż dziw zbiera ! 28.02.05, 21:26
              > kex czy andzia którzy próbują (może i złymi sposobami) dotrzeć do Was i
              > sprowokować Was do zejścia na ziemię.

Dziekuje bardzo za taka prowokacje. Mi to przypomina wtargniecie do wykwintnej restauracji motłochu, który zaczyna mi mieszac brudnym paluchem w mojej herbacie.
              • omeg1 Re: Aż dziw zbiera ! 28.02.05, 21:30
                Ok, ok, ale popatrz że Ty ich teraz bardzo dobitnie obrażasz! no nie wiem czy
                to jest takie w porządku. Zastanów się, bo dobrego przykładu nie dajesz. A
                potem się dziwisz że ktoś tu sieje zamęt. w sumie na miejscu Kexa czy Andzi też
                bym teraz nie wytrzymał i jakbym mógł dałbym Ci w twarz. Nikt jednak tego nie
                może zrobić, może to i dobrze, ale zastanów się co mówisz i czy oni na to
                zasłużyli. Posiadanie takich czy innych poglądów nie jest zabronione.
                • negatyv Re: Aż dziw zbiera ! 28.02.05, 21:37
                  Skoro jestes tu od czasu do czasu to nawet nie wiesz czego "oni" tu dokonali. Obrazili chyba wszystkich. Takie byly posty, ze Janusz nie nadazal ich usuwac, bo zialy czysta nienawiscia i lamaly wszelkie regulaminy forumowe. Wiec nie mow mi ze ich obrazam, bo to oni wyznaczyli standardy i poziom na ktorym sie mozna do nich zwracac.
                  • ubott.1 Re: Aż dziw zbiera ! 28.02.05, 21:49
                    Teraz ja popieram post negatyva ale nie traktujcie tego jako adoracje. Ot
                    poprostu mam takie samo zdanie.
                    • koziorozka Re: Aż dziw zbiera ! 28.02.05, 23:38
                      Ubottcie, nie masz wrazenia, ze rozmawiasz z jedna osoba?
                      • andzia31 Re: Aż dziw zbiera ! 01.03.05, 09:29
                        Nareszcie ktos wam utarl nosa mam nadzieje ze na dlugo.
                        Bo juz sama zdzierzyc nie moglam ze kazdego nowego posadzacie iz jest moim
                        klonem. Ale ubaw!
                        Obawiam sie ze po tych przejsciach ze mna i nieprzespanych nocach bedzie wam
                        sie nalezala jakas odprawa w postaci renty:-)
    • miet.b Re: Fatalne to forum... 01.03.05, 10:22
      No cóż miałem nie pisać na takie niepoważne zaczepki, ale gdyby nie pewna
      zbieżność. Lubię analizować czytać najlepiej między wierszami czemu tak się
      dzieje, nie jest to domena naszego forum ale wszystkich. Podobnie jest w
      szkole, jeśli uczeń nie potrafi się wypowiedzieć, będzie krytykować wszystko,
      tylko po to aby nim się zająć. Jeśli jeszcze pozostanie anonimowy cóż to za
      frajda.
      Pisałem w przesileniu jesiennym już o podobnym zjawisku jakie występuje, teraz
      jest podobnie. Niektórzy niestety tak reagują na zmianę pór roku.
      Tylko należy się cieszyć, że wiosna tuż tuż. Zdecydowanie wolę przesilenie
      wiosenne.
      • koziorozka Re: Fatalne to forum... 01.03.05, 10:34
        Aby do wiosny... A wiosną może Users weźmie nas na wycieczkę?
        • miet.b Re: Fatalne to forum... 01.03.05, 12:29
          Na pewno nas weźmie juz pierwsze zwiastuny wiosny były czytaj wyżej.
          • hubertus_zamoscicus Re: Fatalne to forum... 01.03.05, 14:10
            omeg:
            Pozdrawiam, weźcie sobie to do serca, bo jak na razie to forum uważane jest w
            towarzystwie zamojskich internautów za jedno z najgorszych :(

jakie towarzystwo głosi (o ile głosi) takie poglądy?
            przecież jest to powielanie plotki/ stereotypu na temat tego forum bez jego
            znajomości
            czytasz roztocze.net? no tam to dopiero panuje pełna kultura !!!!
            • hubertus_zamoscicus Re: Fatalne to forum... 01.03.05, 14:15
              roztocze.net/forum_rol/viewtopic.php?t=423&sid=c71ad252a482c9234fa502d9f8351778

roztocze.net/forum_rol/viewtopic.php?t=528&sid=c71ad252a482c9234fa502d9f8351778

roztocze.net/forum_rol/viewtopic.phpt?=482&sid=c71ad252a482c9234fa502d9f8351778

dla przykładu - kulturalna wzorowa dyskusja ....
    • ubott.1 Do andzi31 ! 01.03.05, 14:44
      "Nareszcie ktos wam utarl nosa mam nadzieje ze na dlugo."

Nie wiem czemu uważasz, że ktoś nam utarł nosa ja wcale tak tego nie widze.
      Była to dyskusja a moje poddawanie wątpliwości czy to Nowy czy klon jest
      usasadnione w moim poście. Zaś co do nieprzespanych nocy to daruj ale ja śpie
      bardzo dobrze i wybacz ale nie jestes powodem moich koszmarow nocnych. Wiecej
      skromności andziu.
    • januszx Re: Fatalne to forum... 01.03.05, 19:34
      Trudno się z Tobą nie zgodzić Omeg, na z pewnością tolerancji nie znajdzisz,
      brak tu tez kultury a i nieporozumienia to rzecz codzienna, a jakże TWA to u
      nas norma. Pisanie pod kilkoma nickami rzecz powszechna...i jak słusznie
      zauważyłeś piszą osoby , ktore w Zamościu nie mieszkają a gdzieś hen, hen,
      przecież to skandal ! a i na koniec ten admin jest przyczyną wszystkiego zła i
      za grosz brak mu niezalezności. Reasumując nic gorszego w okolicy nie
      znajdziesz ach szkoda juz słów na to forum...

J
      • omeg1 Re: Fatalne to forum... 02.03.05, 18:22
        Wychodzi jednak na to że tylko Ty i kilkoro jeszcze tu obecnych są idealnymi
        ludzmi, idealnie pasującymi do tego forum, idealnie się zachowującymi, idealnie
        wychowanymi i idealnie idealnie idealnie... na wymioty zbiera. Wszyscy inni
        są "be" i najlepiej jakby wogóle tu nie zaglądali a jeśli nawet to nigdy się
        nie odzywali bo psują ten Wasz piękny idealizm. Pięknie! Gratuluję! I dziękuję
        za uwagę...
        • januszx Re: Fatalne to forum... 02.03.05, 19:06
          Trudno się z Tobą zgodzic Omeg ,świat nie jest idealny, doskonały , ludzie są
          różni i na pewno nie mnie ich osądzać , nie będę klasyfikował , którzy sa be a
          którzy cacy i nie podejmuje sie tego...
          niestety na wymioty nie mam lekarstwa:-), chociaż słyszałem że dobry jest kefir
          a jeszcze lepsza maślanka...
          Pozdrawiam
          • kex7 Re: Fatalne to forum... 03.03.05, 17:51
            Spodziewałem się że tak będzie. Baaa, ja to wiedziałem.
            Pluć Wam w Twarz a Wy zawsze powiecie że deszcz pada.
        • czuk1 Re: Fatalne to forum... 03.03.05, 08:11
          Tylko jedno mnie zabolało. Twoja Omeg1 opinia o internautach zza oceanu. Po
          pierwsze - internet jest "światowy", po drugie - forum to forum , dla
          wszystkich, po trzecie - ci niektorzy zza oceanu milośnicy Zamościa wiecej o
          Zamościu nieraz wiedza i do tego forum wnoszą niz my żyjący na tym terenie.
          Przecież nie trzeba mieszkać w Krakowie by go znać i uczestniczyć w Krakowskich
          dyskusjach (np).
          Poza tym pokazaleś nam spojrzenie własne na to forum. I mogę się z takim
          poglądem zgodzić. Nie wiem jednak czy uogólnić Twoją opinie można? Jakie to
          środowisko zamojskich internautow tak - jak Ty - nie najlepiej ocenia to forum ?
          A przy okazji prośba. Jakie inne fora na tematy zamojsko-roztoczańskie warto
          czytac , oprócz tych co znamy w większości tj. Forum-Roztocze online,
          forum "turystów" - też Roztocze.?
          Pozdrawiam Cie serdecznie mariusz
    • ubott.1 Re: Fatalne to forum... 03.03.05, 18:03
      Tylko czemu chcesz nam pluc w twarz ?
      Czy ktoś Cie obraził, ma inne zdanie niż Ty a może z innego powodu ?
      • koziorozka Re: Fatalne to forum... 03.03.05, 18:04
        Lubi se gostek popluc? Pod wiatr.
        • andzia31 Re: Fatalne to forum... 04.03.05, 09:31
          Faktycznie czasami jest naprawde fatalne.
          Powiem gorzej - tutaj sa same "konserwy"!
          Ale sie nie poddaje, tylko dalej pisze i musze przyznac ze zmiany powoli
          nastepuja.
          Moja robota nie poszla na marne:-)
          • miet.b Wiem o co już chodzi 04.03.05, 13:44
            Bardzo sie cieszę, ze swoimi postami Andziu w pewien sposób ożywiasz
            same "konserwy" i wprowadzasz trochę atmosfery ze swego domu rodzinnego teraz
            jak odległej zamojszczyzny. Jak przyznajesz Twoja robota nie poszła na marne.
            Mieszkasz teraz między Wielkopolską a Kaszubami i mocno Ciebie zbulserwowała
            postawa mieszkańców Zamościa i zamojszczyzny, pewnie nie raz opowiadzłaś jak
            tam jest. Bardzo Ciebie zdziwiło, ze ludzie między soba się nie opluwają.
            Pracuj więc dalej, ja jednak myślę, ze przyjaciele pozostaną przyjaciółmi lub
            jak Ty nazywasz "konserwy". Pozdrawiając Ciebie życzę poszukania również swoich
            konserw, myślę ze znajdziesz.
            • koziorozka Re: Wiem o co już chodzi 04.03.05, 16:15
              Miłośnicy motoryzacji nie muszą dyskutować z wielbicielami kwiatów
              doniczkowych. Każdy znajdzie forum na miare swoich potrzeb. Wiem, dlaczego
              lubię forum Zamość. I nie jest tym powodem sentyment do rodzinnego miasta, bo
              ani Roztocze.net mi nie bardzo odpowiada, ani pokój Zamość na czacie Interii
              (choć tłumnie odwiedzany, sprawdziłam, że przed chwilą było tam prawie 50
              osób). Jednak tu, u Janusza spotykam ludzi podobnego mi pokroju. Nie zawsze sie
              z nimi zgadzam, nie zawsze rozumiem, ale w większości cenię i szanuję.
              Gdy Mietek zrobił nam konkurs, to okazało się, jak jesteśmy różni -(tylko o
              paniach, zeby nie drażnic polityką) Błotniarka lubi wiersze, Sabina interesuje
              sie historią, Wiloa zachęca do lektury Kubusia Puchatka, Szekla wnosiła dowcip
              i humor. Prawie każdy z "Januszowych" forumowiczów ma swoją pasję,
              zainteresowania (Ukraina, zdjęcia, działania samorządowe). To co nas łączy?
              Rzadko narzekamy, najczęściej staramy sie dostrzec też pozytywy jakiejś
              sytuacji lub wymyśleć sposób, jak ją zmienic. Ja nazywam to pozytywnym
              nastawieniem - nie narzekaj, zrób coś.
              • januszx Re: Wiem o co już chodzi 04.03.05, 16:28
                Powiedziałbym ,że ciarki przeszły po mnie jak czytałem powyzszy tekst -) ale
                czy nie przeczyta tego ktoś niepowołany;-)) i zaraz mnie nie oskarży ,
                nie "zapuszkuje", nie powie ,że znowu nie wypił maślanki mimo dobrych rad i cos
                nie tak z jego żołądkiem...

Ale trudno, mimo grożących mi a opisanych wyżej konsekwencji powiem to , bedę
                odważny
                - to mądry ,piękne sowa pod którymi podpisuje się obiema łapami
                Powiem coś jeszcze:
                - cieszę się ,że wrócił Mietek:-)!
                Pozdrawiam
                J
              • ubott.1 Re: Wiem o co już chodzi 04.03.05, 16:29
                Bardzo ciekawe czy nasza praca także wpłynie na andzie, kexa i czy oni sie
                czegoś nauczą. A może juz sie nauczyli ???
                • koziorozka Re: Wiem o co już chodzi 04.03.05, 16:36
                  Jesli dobrze pamiętam Andzia lubi pracę w ogródku. To fajne zajecie, kiedys też
                  w takim małym (bo przy bloku, ale ogrodzonym) kwiatki z pasję hodowałam. Rosną
                  do dziś piknie.
    • alfia Re: Fatalne to forum... 04.03.05, 19:54
      wpadłam na kawke a tu na pierwszym miescu wątek "fatalne to forum", co sie
      dzieje myslę sobie, no i przeczytałam ów wątek... w sumie powiem Wam, że marna
      z omegiem polemika, gdyż podsumowanie jest bardzo ogólne, jesteście niefajni i
      już, bo jesteście zamknięci, bo sie adorujecie, bo Was nikt nie lubi i w ogóle
      jesteście bez sensu... zaglądam tutaj rzadko, wpadam czasami na kawkę, czasami
      na szarlotkę, czasem rzucę jakieś słówko a czasem coś w przelocie chwycę i jest
      tu fajnie tak domowo i ciepło i tak jak w domu albo wśród przyjaciół, gdzie
      wiem, że nikt mnie nie obrazi, nie obrzuci błotem, moge powiedzieć, co myślę
      mimo, że zdarzają się jak w każdej grupie jakieś gorsze dni... ja się tutaj
      czuję dobrze, myślę tez, że duzo tu dobrego i pozytywnych wibracji... ale
      oczywiście to wszystko, co ja widzę i oceniam tak jak oceniam mozna odbirać
      jako zamknięcie i wzajemną adorację ale ja zupełnie tak tego nie czuję, ba
      uważam, że panuje tutaj tolerancja i otwartość i taka przychyność dla gości
      nawet takich jak ja, którzy wpadają od przypadku do przypadku...oczywiście
      pewnie dlatego czuje się tutaj dobrze, bo wyczuwam pozytywne dla siebie
      wibracje, poglądy, z którymi sie utożsamiam z pewnością ale też i nie chadzam
      na fora, gdzie są kłotnie, swary, obrzucanie inwektywami, gdzie ma miejsce
      kumulacja niezdrowych emocji, złości, frustracji, jednym słowem atmosefera jest
      gęsta mimo pozornej wirtualnej przestrzeni...
      andzia no cóż na andzię szkoda słów tych krytycznych też jej oszczędzę,
      nielekkie ma z pewnością życie a jej złość i frustracja znajduje tutaj swoje
      ujście, coż skumulowana frustracja zawsze epatuje agresją tak jak każda
      nieuzasadniona agresja ma u swoich podstaw frustrację... andzia nie widzi
      swoich wad a raczej dokłądnie swoje wady zarzuca Wam, co przecież jest
      typowe... omeg zainagurował swoją obecność na tym forum wątkiem pt. "fatalne
      to forum", przygladał się Wam z boku, z ukrycia i oto przybył aby przemówić Wam
      do rozsądku sprawiedliwy omeg wyjawił Wam prawdę o Was samych ku uciesze
      innych, którzy tutaj nie marnuja czasu aby Was obudzić czy pobudzać...
      jesteście fajni, dla mnie oczywiście podobają mi się wasze poglądy, lubie
      koziorożkę za bystrość umysłu i lotny język, ubota za szczerośc i niezłamany
      charakter, mariusza hm to znaczy czuka lubię za jakiś taki spokój i dystans,
      lubie też czytać szeklę jakoś tak mi sie dobrze wtedy robi admina też co się
      miota ale w sumie równy z niego chłop, uzersa za nieogranioną wiedze
      historyczna i charakterek i w ogóle innych też tylko bywałam dawniej i
      wszystkich nie pamiętam a pewnie też są równie niepospolici...
      wpadam rzadko ale jeśłi już to rozpisuję sie do bólu, no ale wystarczy:-)
      spoko jesteście:-)))
      pa pa pa
      alfia
      • ubott.1 Re: Fatalne to forum... 04.03.05, 22:57
        Dziekuje Alfia za miłe słowa. Ja mocno wierze, że bedzie dalej zamojskie i
        roztoczanskie forum miejscem na "kawkę" dla kazdego. Sądzę iz samo ono sie
        obroni przed osobami, ktorym tylko nic nie pasuje. Samo omijanie wątkow takich
        osób nie da całego rezultatu. Bo zmieni ktos nicka, powie że jest obserwatorem
        z boku czy tez wypowie sie za innych. Ja uwazam, że kulturalna rozmowa, mówiąca
        o konkretach a nie o ogólnikach także przyniesie jakies rezultaty. Wiec wpadaj
        do nas alfio choćby sporadycznie a ja i sadze inni forumowicze zadbaja bys
        częsciej nas czytywała i dalej czuła sie tu jak w dobrej kawiarence z pyszna
        kawą.

Pozdrawiam
        • koziorozka Re: Fatalne to forum... 05.03.05, 01:05
          Alfia, wpadaj częściej, nie tylko na kawke. Rybki, surówki czy jajeczka też są
          pyszne.
          • januszx Re: Fatalne to forum... 05.03.05, 14:06
            Alfio bardzo miło ,że do nas wpadłaś , cieszymy sie ,że Ci się tutaj podoba:-)
            Miejmy nadzieję ,że atmosfera się poprawi ,ja jestem zdania ,że idzie ku
            dobremu., w końcu wiosna przed nami. Rozmówki przy kawcę ? o bardzo to lubię a
            muszę powiedziec ,że własnie przyszedł czas na drugą jeszcze mocniejszą niż ta
            poranna !
            Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka