szpak_zam 03.08.05, 11:04 Wczoraj na Rynku Wielkim odbył sie pokaz grupy "Sound of the fire" - jezeli dzis jeszcze będa w Zamościu namawiam wszystkich gorąco - wieczorem. www.soundofthefire.com/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpak_zam Re: sound of the fire 03.08.05, 11:41 ja byłem we wtorek i poprostu mnie powaliło. Grupa młodych ludzi gra na bębnach i flecie tworząc niesamowity klimat dla tańczących z różnymi palącymi się przedmiotami i wywijających przeróżne figury. Naprawdę niezłe - polecam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: sound of the fire 03.08.05, 11:58 świetna reklama, miejmy nadzieję ,że ktoś się skusi... Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: sound of the fire 03.08.05, 16:52 kroplę gorzką dołożę. Na Rynku od lipca co tydzień odbywają się jakieś imprezy plenerowe, ale gdzie przyjezdni moga poznac te plany? Nie ma jednej bieżącej i uaktualnianej informacji. Jakas gazeta wspomni o Turnieju Regionów, ktoś na forum puści wieść o zlocie mercedesów (początek września), ktoś o Święcie Chleba, ktoś o fajerwerkach - że sie odbyły. Myslicie, że nie byłoby wiecej przyjezdnych, gdyby sobie wczesniej w domu o tym poczytali? Każdy - w zależności od wieku i upodobań - znajdzie sobie w Zamosciu coś atrakcyjnego, ale skąd ma o tym wiedziec?! Wkurzam się na takie zmarnowane okazje. Odpowiedz Link Zgłoś
szpak_zam Re: sound of the fire 03.08.05, 17:44 O fortalicjach wiedziałem (patrz moja stronka :D i na stronie www.zamosc.pl) też chyba jest. Niestety w mieście nie było żadnej rekalmy - 1 plakat chyba zobaczyłem (może jakoś nie wpadły mi w oko). Co innego Eurofolk - plakaty na kazdym kroku - ludzi pełno. Ten pokaz ognia i tańca to raczej freestylowe przedstawienie - cos na wzór grajków ulicznych - nie sposób o tym wiedzieć. szpak Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: sound of the fire 03.08.05, 18:27 Właśnie o tym mówię - o braku reklamy. Zobacz na forum roztocze.net, nawet ludzie z Zamoscia dziś nie znają programu Turnieju Regionów i chyba nawet nie sa pewni, czy wystapi Perfect, czy tylko Patrycja Markowska. Z grajkami to nie wiem - myślisz że nikt z Urzedu Miasta o nich nie wiedział, nie wyraził zgody na występy? Możliwe. Co Zamoscianie wiedzą o zlocie mercedesa? Co o Święcie Chleba? Co jeszcze będzie o czym nie wiemy? Powiem okropnym językiem marketingu - nie wystarczy mieć dobry towar. Trzeba umieć go sprzedać. Plakaty kosztują, ale poinformowanie lokalnych mediów i prowadzenie - zwłaszcza w lecie, kiedy sie tyle dzieje - bieżącej strony www to minimum, które NIC nie kosztuje. Trzeba tylko chcieć. Odpowiedz Link Zgłoś
szpak_zam Re: sound of the fire 03.08.05, 22:33 to mnie też boli. Ja nie wiem czy będzie to świeto chleba czy nie. miejmy nadzieję że ludzie odpowiedzialni za to ruszą muzkownicą. Odpowiedz Link Zgłoś
januszx REKLAMA , REKLAMA, 04.08.05, 13:13 Informacja , reklama nie zapominajmy o tym zaraz coś zrobie w celu zmiany aktualnego stanu rzeczy , cokolwiek:-))), co mogę... Pozdrawiam letnia deszczową porą j Odpowiedz Link Zgłoś