polishbellydancer 12.09.05, 22:45 czy ktos zna dobrego, wyprobowanego, prywatnego stomatologa, ktory przed leczeniem robi przeswietlenie, dopasowuje plaby do koloru szkliwa itd.cena nie gra roli z gory dziekuje za informacje e Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blackvader Re: dentysta 12.09.05, 22:57 Chyba najlepszy w miescie - Łupicki. Naprzeciwko Centrum 4 - po drugiej stronie Al JP2. Robia tam przeswietlenia, widac ze lekarz ma wprawe w wierceniu, bo robi to dosc szybko i bezbolesnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
polishbellydancer Re: dentysta 12.09.05, 22:59 mowiac bezbolesnie masz na mysli, ze daje znieczulenie? Odpowiedz Link Zgłoś
blackvader Re: dentysta 16.09.05, 18:13 tzn ze borowanie trwa prezecietnie 30 sek-do minuty non stop i anie razyu nie najechal wiertlem na nerwa - wtedy boli mimo znieczulenia. Tak bylo w kazdym razie w moim przypadku. Zeby nie czekac na wizyte polecam Ci zadzwonic wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
polishbellydancer Re: dentysta 16.09.05, 18:15 ciesze sie, ze cie nie bolalo ale ja po koszmarze szkolnych dentystow-sadystow nigdy w zyciu nie dam sie nawet patykiem dotknac bez znieczulenia Odpowiedz Link Zgłoś
nieztejbajki Re: dentysta 13.09.05, 13:07 Ja ostatnio byłam u Szoji i szczrze polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
pysia77 Re: dentysta 20.09.05, 14:14 Szoja nigdy w życiu! W poczekalni poślizg godzinny.Chyba ze ktos lubi siedziec i słuchac dzwięków maszyny do borowania. Na fotelu tez zadna rewelacja. Ja tam byłam z jednym zębem i nigdy nie wróce. Odpowiedz Link Zgłoś