Dodaj do ulubionych

polecam fajne RADIO ONLINE-różne kanały tematyczne

22.05.06, 23:07
odkryłam je dzięki koledze :]
Kanały tematyczne to:
-Tylko Polskie Przeboje
-Polskie Niezapomniane Przeboje
-Największe Przeboje '80 '90
-Muzyka Na Topie
-Tylko Rock
-PARTY
-TRAX
-JAZZ
-Biesiada i FOLK
-Przeboje We Dwoje
-Klasycznie
-Muzyka Filmowa
-Hip Hop
-Polskie Disco Polo i Dance

Piszę to dlatego,że kiedyś szukałam jakiegoś fajnego radia online,ale z marnym skutkiem. Dlatego dzielę się z wami tą informacją ;]
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • hilderyk1 Re: polecam fajne RADIO ONLINE-różne kanały temat 23.05.06, 08:51
      heh no pięknie, tylko może jakiś link do tego radia??????? Dobrze by było bo w
      stalowowolskim eterze nic ciekawego a w kablówkach, przynajmniej w stelli,
      zapomnieli o programach radiowych, co bardzo smutne.Znów jeden
      program "wysiadł" i pewnie minie rok zanim naprawią...
      • ja_joaska Re: polecam fajne RADIO ONLINE-różne kanały temat 23.05.06, 09:30
        ooo sroki, z tego wszystkiego zapomniałam ;p
        polskastacja.pl/
        • idalia21 Re: polecam fajne RADIO ONLINE-różne kanały temat 10.08.06, 14:52
          Bardzo dziekuje za fajny link.Mieszkam w USA i teskni sie za polska muzyka.
          Kazde raio lub telewizja pomocne:)Aha interesujace programy telewizyjne na
          www.atvn.pl Polecam
        • stalowe.info a ja polecam ... 14.08.06, 16:06
          ja polecam www.radiosygnaly.pl (codziennie od godz 20;00 mozna pisac i leca
          pozdrowienia w radiu.)

polecam rowniez portal stalowowolski

www.stalowe.info
      • smalltownboy Re: polecam fajne RADIO ONLINE-różne kanały temat 23.05.06, 13:05
        Ze stacji w stalowowolskim eterze, moim zdaniem, najlepsze jest Radio Tak FM z
        Kielc na 106,5 MHz i można próbować łapać Radio Złote Przeboje Res z Rzeszowa
        na 95,7 MHz (w Nisku słychać w stereo). Pozostałych stacji nie komentuję, gdyż
        nie da się słuchać, oczywiście nie z przyczyn technicznych :)
    • endrju.ab11 Re: polecam fajne RADIO ONLINE-różne kanały temat 23.05.06, 13:33
      dzieki za linka, jak mieszkalem jeszcze w stalowej to lubialem tak fm, ale
      ostatnio chyba troche zmienili sie :( ps: szkoda, że w naszym wielkim city nie
      ma zadnego radia
      • mariusz-ef Re: polecam fajne RADIO ONLINE-różne kanały temat 23.05.06, 16:56
        jak to nie ma?
        a Radio Via czy jakos tak to nie jest ze stalowej woli nadawane?
        • hilderyk1 Re: polecam fajne RADIO ONLINE-różne kanały temat 23.05.06, 17:48
          radio via nadaje z rzeszowa. Faktycznie, radio tak lubie słuchać, zwłaszcza
          nocą a poza tym to słucham trójki i pin fm z internetu.
        • smalltownboy Re: polecam fajne RADIO ONLINE-różne kanały temat 23.05.06, 18:07
          Radio Via to radio diecezji rzeszowskiej, ja nie odbieram u siebie. Nadajnik,
          podobnie jak Radio Maryja i Radio Złote Przeboje mają umieszczony na wzgórzu
          Maria Magdalena koło Rzeszowa. Moc 10 kW ERP, ale nie dolatuje w dostatecznej
          mocy do St.Woli. Może w niektórych dzielnicach słychać, ale w centrum nie. Dla
          porównania Radio Tak nadaje z mocą 5 kW ERP ze Świętego Krzyża, czyli prawie 2
          razy dalej od Rzeszowa, a słychać elegancko w stereo :)
          • ja_joaska Re: polecam fajne RADIO ONLINE-różne kanały temat 23.05.06, 19:16
            Ja jedynie odbieram RMF, Zetke , RM of course i polskie radio. A innych stacji się nie da słuchać, bo w tle leci 'Zdrowaś Maryjo, łaski pełna..'.
            Słucham jedynie Trójki, a ostatnio się przerzuciłam na polskastacje.pl :]
      • darnok77 Radio ze stalowej Woli 13.08.06, 05:18
        A ja tak sie zastanawiam pamietacie te stare pirackie radia w Stalowej Woli jak Radio Amigo i inne ktore powstawaly wczesniej. Zastanwiam sie nad tym kiedy powstanie prawdziwe radio wlasnie tylko ze Stalowej Woli i dla Stalowej Woli.
        Ach fajnie by bylo. Bo jest cos takiego jak Radio Leliwa ale to z Tarnobrzega. A to juz nie to.
        • smalltownboy Re: Radio ze stalowej Woli 13.08.06, 21:16
          Na ten temat mógłbym opowiedzieć historię. Ale może nie na forum :)
        • smalltownboy Re: Radio ze stalowej Woli 13.08.06, 21:17
          A radio Amigo by grało gdyby nie..... no właśnie. I m.in dlatego całym sercem i
          duszą popieram PiS w czyszczeniu Polski...
          • podbijacz Re: Radio ze stalowej Woli 13.08.06, 22:25
            smalltownboy napisał:

> A radio Amigo by grało gdyby nie..... no właśnie. I m.in dlatego całym sercem i
            >
            > duszą popieram PiS w czyszczeniu Polski...

A radio BIS grałoby, gdyby nie..... no właśnie. I m.in. dlatego całym sercem i
            duszą NIE popieram PiS w czyszczeniu Polski...

Kto słuchał tego radia, wie o czym piszę.

-----------------------------------------------------
            Żyjemy w rowie kloaczym, dlatego pieprze społeczeństwo.

• smalltownboy Re: Radio ze stalowej Woli 13.08.06, 22:59
              Kto tej Biski słuchał? 0.4 % czy mniej? Więc, nie wiem o co kopie kruszyć?
              • podbijacz Re: Radio ze stalowej Woli 14.08.06, 16:10
                smalltownboy napisał:

> Kto tej Biski słuchał? 0.4 % czy mniej? Więc, nie wiem o co kopie kruszyć?

Ci co słuchali, dobrze wiedzą o co kruszyć kopie. Niech zrobią kolejne
                komercyjne radio, przecież wszyscy uwielbiją słuchać Bajmu czy Celin Dion, a
                jeśli nawet nie lubią, to się przyzwyczają...nie jest ważne zdanie słuchaczy,
                liczy się kolejna ciepła posada dla człowieka PiSu, fana radia "Solidarność", i
                jak sobie wymarzy, tak zrobi, co z tego, że wszytkie autorskie audycje znikną
                (już zniknęły) z radia, puści się popmuzę z komputera i myśli, że teraz będzie
                miał więcej słuchaczy niż 0,4%...po 3-4 miesiącach Sobala zniknie z radia tak
                szybko jak się pojawił, ponieważ nie dźwignie go, ale przy okazji rozpieprzy
                najlepsze alternatywne radio w Polsce. Smalltownboy, idąc w myśl starego
                polskiego porzekadła:"jedzmy wszyscy gówno, miliony much nie może się mylić",
                próbujesz pokazać, jaka to mała szkoda się stała, że jeden człowiek dostał
                ciepłą posadkę, co z tego, że słuchacze już nigdy nie wrócą do BIS'a, cholerne
                PiSowskie partyjniactwo znów wzięło górę. Nie tylko "ziomale" sluchali biski, ja
                nie jestem ziomalem i wiele sluchaczy nie jest ziomalami, ale Sobala nie zna
                innego określenia na słuchaczy BIS'a. Proszę bardzo, co o sytuacji w BISie sądzi
                np. Leszek Możdżer:"Z żalem dowiedziałem się, że radio BIS zmienia profil. Z
                anteny znikną programy autorskie, nowa elektronika i ciężkie odmiany muzyki
                gitarowej. Było to do tej pory jedyne radio w którym można było usłyszeć coś
                świeżego. Dochodzą mnie głosy, że Radio Bis ewoluuje w stronę stacji popularnej.
                Pożyjemy, zobaczymy."
                Smalltownboy, pewnie nawet nie wiesz kim on jest, nie wnikam, ale to był tylko
                przykład, każdy kto choć troche interesuje się alternatywną muzyką, wie jak
                wiele osób poparłoby moze zdanie.
                Cyt. medialny:"...Z Radiem Bis współpracę kończą również m.in. Kuba Wątły,
                Aleksandra Kaczkowska, Kasia Nowicka, Lexus, Grzegorz Polatyński, Mikołaj Kacper
                Harasimiuk."

A tu macie link do forum, juz ocenzurowanego, a jak!
                forum.polskieradio.pl/bis/threads.aspx?f=7
                --------------------------------
                Chocby sie góry zachwiały... NADZIEJA umiera ostatnia
                • smalltownboy Re: Radio ze stalowej Woli 14.08.06, 16:24
                  A kto wprowadził obowiązek formatowania stacji radiowych w koncesjach
                  radiowych, jak nie ekipa różowo- czerwona? Chłopie, nie przekonasz mnie, bo
                  znam się na biznesie radiowym i wiem, jakie mafie tym rządziły. Mam nadzieje,
                  że Pani Kruk i nowa Krajowa Rada pozmienia chorą politykę medialną wprowadzoną
                  za starej Rady.
                • smalltownboy Re: Radio ze stalowej Woli 14.08.06, 16:26
                  I gdyby nie opisywana wyżej mafia, Stalowa Wola już miałaby swoje radio.
                • smalltownboy Re: Radio ze stalowej Woli 14.08.06, 16:31
                  A wracając do tematu Polskiego Radia. Kto zniszczył Program I i III PR i zrobił
                  Jedynkę-kretynkę oraz trójkę?
    • podbijacz Re: polecam fajne RADIO ONLINE-różne kanały temat 14.08.06, 19:21
      "sorry i wybaczcie Ziomale, ale chcę zrobić z "BIS" najlepsze radio w Polsce "
      <--–J.Sobala - inteligentne, oddychające, uśmiechnięte i rozkołysane
      • hilderyk1 Re: polecam fajne RADIO ONLINE-różne kanały temat 14.08.06, 19:38
        To szkoda że z radiem BIS tak może się stać... ale zobaczymy. Ja niegdyś
        słuchałem nałogowo PR III i to było świetne radio ale od pewnwego czasu idzie w
        dół (czytaj: z duchem czasu) Szczerze mówiąc to chyba RMF i ZET ze swoją muzyką
        której mam po dziurki ( Kasie Cerekwickie, Dody i inne badziewie) to aż za dużo
        w ogólnopolskim eterze i nie wiem po co dołączać kolejne radia. Przecież BIS,PR
        II,III czy I utzymują się z abonamentu i po co gonić za jak najwyzszą
        słuchalnością?? Każda z tych stacji miała swoich zagorzałych słuchaczy a przez
        takie zmiany i kombinowanie oni odejdą... Ot cały bezsens....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka