iwa2004 14.06.06, 07:29 Wybieram się do ZAmościa na długi weekend i jestem ciekawa czy będą jakieś dodatkowe atrakcje dla dorosłych i dla dzieci? Jak coś wiecie to czekam na info. Pozdrawiam Iwa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koziorozka atrakcje na weekend w Zamościu 14.06.06, 08:46 Zobacz tu :) www.zamosc.wonder.pl/imprezy Odpowiedz Link Zgłoś
iwa2004 Re: atrakcje na weekend w Zamościu 14.06.06, 14:02 Dzięki za informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cperek997 Ciekawi.... 14.06.06, 18:36 ...mnie jak bedzie wyglądała ta akcja "Miasto idealne, miasta niewidzialne". Jakie zdjęcia się na niej pojawią. I do kiedy będzie trwała wystawa? Bo narazie mam w planach wypad do Zamościa, i chcę wiedziec do kiedy potrwa to przedsięwzięcie. Za informacje równiez dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka miasto idealne - wystawa 14.06.06, 19:09 wystawa ma trwać do 22 sierpnia, ale co dokładnie i jak sie bedzie dziać, to niestety nie wiem. Napisano o niej sporo roztocze.net/newsroom.php/20526%5C ale poza ogólnikami chyba nic nie wyczytasz. Powołują sie w tym tekście na stronę internetową www.idealcity-invisiblecities.org/pl/start/ , ale to jakieś nieporozumienie chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Uroczystości na Rynku Wielkim 14.06.06, 20:12 Oczywiście warto przyjść jutro na główne uroczystości tego "długiego weakendu , które będa odbywały się jutro przed południem w czterech miejscach Starego Miasta także polecam Iwa Odpowiedz Link Zgłoś