mamkakai1 12.07.06, 12:32 OGÓLNOPOLSKA KONFERENCJA P.N. "POLSKA - UKRAINA. POGRANICZE ETNICZNE I KULTUROWE" Czy ktoś wie coś więcej na ten temat? Z góry dziękuję za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiste Re: Konferencja "Polska- Ukraina" 12.07.06, 12:51 Ja wiem tylko tyle, że przez kilka lat dostawałem ten spam na skrzynkę mailową. Nie wiem, jakim cudem. W końcu zablokowałem korespondencję z tego adresu i spokój. _______ Ospo czorna! Idź do Dorna! Odpowiedz Link Zgłoś
mdf60 Re: Konferencja "Polska- Ukraina" 12.07.06, 23:03 Konferencja odbędzie się 26 sierpnia w auli Akademii Zamojskiej. Jest organizowana w związku ze zjazdem delegatów Polskiego Towarzystwa Ludoznawczego, które w tym roku odbędzie się w Zamościu. Zjazd jest dla członków PTL, ale w konferencji może brać udział każdy zainteresowany. Wykładowcy są z Polski i Ukrainy. Więcej informacji podam pod koniec lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka PTL w Zamosciu 12.07.06, 23:33 mdf60, jeśli znasz kogoś z Polskiego Towarzystwa Ludoznawczego z Zamoscia, to proszę, poproś, by informowali mnie o organizowanych przez nich imprezach muzycznych - zawsze chętnie je zapowiem na stronie "Zamość zadziwia" Odpowiedz Link Zgłoś