szpak_zam 02.01.07, 20:06 swego czasu mówiono o połączeniu lubelskich pks-ów? Udało się to? ps. www.ppks-zamosc.com.pl/- połączenia na imfolinie - ceny!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpak_zam Re: zamojski PKS 02.01.07, 23:02 właśnie sie zastanawiam - czy to pomoże uratować sytacje - ciężki mi w to uwierzyć - ale życzę powodzenia i obniżki cen biletów. Odpowiedz Link Zgłoś
szpak_zam Re: zamojski PKS 06.01.07, 11:11 a jednak Zamość oddzielenie: roztocze.net/newsroom.php/22580_Konsolidacja_przewo%BCnik%F3w_bez_PPKS_Zamo%B6%E6.html Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: zamojski PKS 13.01.07, 19:38 do nowego PKSu załapały się Tomaszów, Hrubieszów i Włodawa. Ale mówi się, że do pozostałych wojewoda wprowadzi i tak swoich ludzi, tak że pewnie będą strajki. Zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka PKS i busy 13.11.07, 09:41 będąc w Zamościu niespodziewanie dowiedziałam się, że koniecznie muszę być w wawie za dwa dni - czyli w poniedziałek 5 listopada. Po długim weekendzie wszystkie busy zajęte - w Big Star nie przyjęto mi rezerwacji ani na niedzielę, ani na sobotę. Inne firmy chyba już nie jeżdżą na tej trasie, Big Star wykosił konkurencję? Na szczęście jest PKS - zarezerwowałam bilet, szczęśliwie dojechałam do wawy. O tej samej godzinie jechały jeszcze dwa pełniutkie autobusy PKS. Bilet w PKS jest o 12 zł droższy od tego w Big Star (37 i 25 zł) - to za duża różnica Jednak niech żyje konkurencja! Gdyby nie ona, miałabym duuuuży kłopot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron zmiany w rozkladzie PKS Zamosc IP: *.lublin.enterpol.pl 25.11.07, 10:36 PKS Zamość informuje, że od dnia 01.12.2007r. zawiesza wykonywanie kursów autobusowych relacji: Krasnobród (odjazd godz. 8.40) – Warszawa Dw. Stadion kurs Nr 775 Warszawa Dw. Stadion (odjazd godz.15.30) – Krasnobród. kurs Nr 780 Lublin DA. Gł.(odjazd godz. 9.45) – Zamość DA. p. Krasnystaw kurs Nr 64 Średnie (odjazd godz. 4.45) – Zamość DA. Kurs Nr 392 Zamość Da (odjazd godz. 5.45) – Udrycze - Zamość DA. Kurs Nr 63 Zamość Da (odjazd godz. 6.45) – Wirkowice kurs Nr 17 Wirkowice (odjazd godz. 7.45) - Zamość Da kurs Nr 22 Boża Wola (odjazd godz. 5.30) - Zamość Da kurs Nr 236 Zamość Da (odjazd godz. 15.30) – Boża Wola kurs Nr 231 skraca kursy autobusowe relacji: Majdan Mały ( odjazd godz. 5.15) -Lublin DA. Gł p. Zamość, Krasnystaw kurs Nr 59 na Majdan Mały ( odjazd godz. 5.15) - Zamość Da. Zamość Da (odjazd godz. 15.10) – Dub p. Kotlice kurs Nr 1155 na Zamość Da (odjazd godz. 15.10) – Kotlice zmienia trasę kursu relacji: Zamość Da. (odjazd godz. 14.30) – Krasnobród kurs Nr 239 na Zamość Da. (odjazd godz. 14.30) – Krasnobród p. Majdan Ruszowski wprowadza kursy autobusowe relacji: Zamość Da ( odjazd godz.9.30)- Warszawa Dw. Stadion p. Krasnystaw w piątki i niedziele Warszawa Dw. Stadion ( odjazd godz.15.30) – Zamość Da p. Krasnystaw w piątki i niedzielę Średnie (odjazd godz. 21.05) – Zamość DA. wprowadza kursowanie autobusów w niedzielę relacji: Zamość Da. - Obrocz – Zwierzyniec Fabryka Zwierzyniec Fabryka – Obrocz – Zamość Da. przyśpiesza godzinę odjazdu kursu relacji: Zamość Da ( odjazd godz.0.00) – Kraków RDA w piątki i poniedziałki na Zamość Da ( odjazd godz.23.10) – Kraków RDA w czwartki i niedzielę Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ka9 Re: zmiany w rozkladzie PKS Zamosc 25.11.07, 16:37 Łohoho, dali wcześniej autobus do krakowa! szkoda że tylko 2 dni w tygodniu, bo to jedyne normalne połączenie zamojskiego pks do krakowa - 6 i pół godz. da się wytrzymać, ale ponad 8 godzin tymi kursami o 8.15 i 10.45 to strata czasu i dnia (z czego prawie 1 godz. to postój - bo kierowca tylko jeden!)! Inne pks-y lepiej sobie z tym radzą, bo np. tym pks-em z hrubka jedzie dwóch kierowców i nie ma problema jechać bez dłuższych przerw 30-minutowych!!! Odpowiedz Link Zgłoś