clodia5 28.01.07, 10:02 Poszukuję w Zamościu dobrej lecznicy dla zwierząt, mam pieska chorego na cukrzycę. Doradzi mi ktoś do kogo sie zwrócic ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koziorozka Re: Weterynarz 28.01.07, 11:59 namiary dostaniesz na pewno w schronisku dla psów - republika.pl/zamosc_schronisko Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka1234 Re: Weterynarz 30.01.07, 17:12 najlepszym weterynarzem jest Laskowski. on przyjmuje w lecznicy dla zwierzat na sienkiewicza. nie chce cie martwić ale twój piesek długo nie pociągnie z ta cukrzycą. zacznie coraz bardziej chudnąć i beda mu sie robiły rany. o ciagłym oddawaniu moczu juz nie wspomne, ale póki mozesz to idż z nim do laskowskiego. wiem co mówie moje psiaczki wielokrotnie wyleczył chociaż nikt im nie dawał szans na wyleczenie. głowa do góry :) Odpowiedz Link Zgłoś
bbasia7 Re: Weterynarz 02.02.07, 09:34 Najlepiej do weterynarzy ktorzy przyjmują koło plusa na lubelskiej. robią kompleksowe badania a nie tylko osłuchaja słuchawką. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka1234 Re: Weterynarz 02.02.07, 23:18 a ja szczerze nie polecam lecznicy na lubelskiej. no moze tylko zrobic tam badania ale leczyc juz calkiem gdzie indziej...... przez tych niby to lekarzy a w szczególności młodą doktoreczke pochowałam dwa moje ukochane psiaczki. oni robia tam eksperymenty na tych zwierzętach........ Odpowiedz Link Zgłoś
bbasia7 Re: Weterynarz 03.02.07, 08:31 mi zdechł pies i kot perski po niby leczeniu w lecznicy koło rotundy Odpowiedz Link Zgłoś
myszka20065 Re: Weterynarz 03.02.07, 19:45 A ja polecam dr. Pfeifera na Kilińskiego. Od lat zajmuje się moimi psami i jestem naprawdę zadowolona. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś