loginn99 17.02.07, 17:57 Zapraszam !!! : www.dolina-rospudy.pl/ .zdfghejr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rolzam Przyroda tak i mieszkańcy tak 17.02.07, 20:47 tak żal przyrody. Bardzo żal, to prawda. Tylko jak my wybudujemy autostrady jak przez parenaście takich miejsc musi droga przejść. Za sto lat jak protesty wnuków miną . A trudny los ludzi , rolników co tam mieszkają nie liczy się. nie pamięta się o tych ludziach a im tam żyć cięzko droga może pomóc dojechać przewieźć. Odpowiedz Link Zgłoś
zizunio Re: Dolina Rospudy 18.02.07, 10:36 Dolina Rospudy a nie Respudy.Jak masz zamiar czegoś bronić to naucz się pisać poprawnie nazwę. Moje zdanie na ten temat:jeżeli w Polsce ma powstać choć kilometr nowej drogi lub autosrady to ja jestem za.W końcu po czymś trzeba jeździć w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
rubeus Re: Dolina Rospudy 18.02.07, 17:14 owszem, drogi są potrzebne - ale nie niszczmy przy tym bezmyślnie natury - zwłaszcza wtedy, gdy istnieje możliwość budowy ingerującej w przyrodę w stopniu minimalnym siskom.waw.pl/siskom-dzialania-rospuda.htm Odpowiedz Link Zgłoś