massowa 26.03.07, 09:53 Był ktoś, jakie ceny, jaki klimat :)? czekam na jakieś wiadomości :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochamklaudie adres 26.03.07, 12:33 ul. Komisji Edukacji Narodowej 12 (żelazko) wejście od podwórza ;-P (dawny sklep z odzieżą) Odpowiedz Link Zgłoś
yozeek Re: adres 26.03.07, 14:24 polskie piwa 5 zl , guiness 9 zl,na jedno piwo mozna wyskoczyc dluzej sie nie da wysiedziec na niewygodnych krzeslach,lokal maly i duzo stolikow przy pelnym stanie musi byc niezla siekiera,ja po pol godz. i przy dwoch zajetych stolikach wyszedlem caly smierdzacy dymem a i z glosnikow obowiazkowo caly czas irlandzka muzyka(troche przesada)ogolnie to miodu z tego niewroze;) Odpowiedz Link Zgłoś
17_ines Re: adres 04.04.07, 20:56 yyy gdzie to jest dokładnie? od dawna jest ten pub? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka-mw Re: adres 07.04.07, 17:31 Na Edukacji pod Video Max. Rzeczywiscie, na jedno mozna wyskoczyc, ale zeby sobie dluzej posiedziec to nie bardzo. Lokalik dobry aby pojsc pogadac przy kawce, herbacie itp. Odpowiedz Link Zgłoś
17_ines Re: adres 10.04.07, 13:26 ooo noooo:) dzięki za odp. własnie przedwczoraj całkiem przypadkiem przechodziłam i zuwazyłam ten pub.nie wlazłam jeszcze do srodka ale w niedługom czasie będzie trzeba się tam wybrac i zobaczyc co to na co po co;)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: adres 10.04.07, 16:13 chce powiedziec ze tez sie kiedys tam wybiore (wybierzemy) Odpowiedz Link Zgłoś
basia-bajak Re: PUB IRLANDZKI ! 18.04.07, 10:23 a to prawda ze piwo guiness nalewa sie jakos na 2 razy?? Odpowiedz Link Zgłoś
urodzony.na.swinskim.ryju I po pubie 22.04.07, 21:45 Cholera. Nawet nie byłem w środku. W sobotę poszedł z dymem. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: I po pubie 23.04.07, 09:39 eeee? jak to z dymem? co sie stalo? (wczoraj-w niedziele, 2 razy przejezdzalismy obok pub-u, ale nawet nie pomyslalem zeby nan rzucic okiem) Odpowiedz Link Zgłoś
rrose7 Re: I po pubie 23.04.07, 11:11 Zauważyłam właśnie wczoraj, ale jak to się stało? Odpowiedz Link Zgłoś
kochamklaudie Re: I po pubie 23.04.07, 11:51 "Przyczyną pożaru było prawdopodobnie podpalenie. Jak się nieoficjalnie dowiedzieliśmy, podejrzewa się o to dwóch mężczyzn, którzy tuż przed północą weszli do lokalu, zamówili piwo, zapłacili i usiedli przy stoliku. Po ich wyjściu na stoliku kelnerka zauważyła coś palącego się i krzyknęła "pali się". Po próbie ugaszenia wodą ogień stawał się coraz większy. Prawdopodobnie był to metaliczny magnez, który w kontakcie z wodą tworzy wodorotlenek. Pożar ostatecznie ugasiła wezwana Straż Pożarna, jednak drewniany wystrój lokalu był przyjazny dla ognia, a straty ocenia się na kilkaset tys. złotych." Za przyzwoleniem Redakcji Stalowka.NET Odpowiedz Link Zgłoś
nieztejbajki Re: I po pubie 23.04.07, 13:56 w komenatrzach na stalowka.net naoczny świadek opisał co i jak było... Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoniebieski.5 Re: I po pubie 06.05.07, 22:46 "W nocy z 21 na 22 kwietnia spłonął Irish Pub w Stalowej Woli. Był to 2 pożar w przeciągu miesiąca na tej samej ulicy. Poprzednio spaliły się sklepy.. Czy to tylko zbieg okoliczności? Sprawę wyjaśnia policja.. Oto link do filmu nakręconego komórką tuż po tym jak wybuchł pożar. rapidshare.com/files/29301463/irish.3gp" tekst powyżej pochodzi z innego tematu, nie jestem jego autorem Odpowiedz Link Zgłoś
kochamklaudie Off topic. 06.05.07, 22:49 i o to mi właśnie chodziło, mam nadzieje, że nie żywi nikt do mnie uraz za moje zachowanie ale zależy mi na przejrzystym wyglądzie forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamklaudie Re: I po pubie 16.06.07, 15:52 Dziś o godzinie 14 nastąpiłem otwarcie pub'u. W imieniu właściciela zapraszam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka-mw Re: I po pubie 18.06.07, 21:32 Bylam wczoraj w IRISHu. W sumie wszytsko tak jak bylo, oprocz strzechy na suficie.... Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: bleeee, za duzo wody do piwa dolewaja! 21.06.07, 12:14 Bylem tam wczoraj dwa razy pierwszy i ostatni. moim zdaniem przecietne miejsce. kompletne bezklimacie nie podobalo mi sie a czary goryczy przelalo piwo w beczkowym guinnessie bylo tyle wody, ze dziwilem sie ze trzyma toto jakis kolor! podejrzewam, ze pewnie specjalnie je barwia, albo maja tak brudna wode Odpowiedz Link Zgłoś