Dodaj do ulubionych

1........0.........BUM BUM .......... 2000

21.10.03, 16:59
nie ma chetnych na jubileuszowe 2000? to ja
Obserwuj wątek
    • gammma Re: 1........0.........BUM BUM .......... 2000 21.10.03, 17:01
      z tego wszystkiego wyslalo mi sie wczesniej niz powinno. i kto sie tego
      spodziewal ze nam tak szybko 2000 stuknie? Janusz jak to bylo? 1800 mialo byc w
      marcu? czy cos takiego?
      pozdrawiam milych forumowiczow, zycze milej pisaniny a reszcie milej lektury!
      g

> nie ma chetnych na jubileuszowe 2000? to ja
      • Gość: ubott Re: 1........0.........BUM BUM .......... 2000 IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 21.10.03, 18:54
      • Gość: janusz Re: 1........0.........BUM BUM .......... 2000 IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.10.03, 20:56
        Myliłem się i to bardzo !!, ale kto się spodziewał, ze w dwa miesiące, chyba
        niecałe, wskoczy nam ponad tysiąc postów!. A Ty mi chyba zrobiłaś na złość i
        sama napisałaś chyba z 300 listów!
        Nie pamietam tylko ile Ty prognozowałaś, chyba nie odważyłaś się w ogóle?

Świętuje 2000 post z Wami, piję to Szampanskoje Igitskoje, zaraz chyba otworzę
        druga butelkę:-)
        • gammma Re: 1........0.........BUM BUM .......... 2000 22.10.03, 08:40
          ja sie nie odwazylam? no co ty! obstawialam 18000 w marcu, czyli jedno zero
          wiecej niz ty. ale to raczej nie bedzie samospelniajaca sie przepowiednia.
          jak sie ma druga butelka?
          pzdr
          g

Gość portalu: janusz napisał(a):
          > Myliłem się i to bardzo !!, ale kto się spodziewał, ze w dwa miesiące, chyba
          > niecałe, wskoczy nam ponad tysiąc postów!. A Ty mi chyba zrobiłaś na złość i
          > sama napisałaś chyba z 300 listów!
          > Nie pamietam tylko ile Ty prognozowałaś, chyba nie odważyłaś się w ogóle?
          > Świętuje 2000 post z Wami, piję to Szampanskoje Igitskoje, zaraz chyba
          otworzę
          > druga butelkę:-)
    • Gość: janusz Re: jak Hetman? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.10.03, 21:20
      Do jutra
      teraz juz sie skupiam na meczu , Juwentus dobrze gra to warto popatrzeć... a
      może ktoś wie jak tam Hetman sobie radzi?
      • czuk1 Re: jak Hetman? 22.10.03, 07:36

> Do jutra
        > teraz juz sie skupiam na meczu , Juwentus dobrze gra to warto popatrzeć... a
        > może ktoś wie jak tam Hetman sobie radzi?

UBOOT , JANUSZ, GAMMA -
        • Gość: janusz Re: jak Hetman? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.10.03, 09:16
          Jaki ze mnie pan:-),Mariusz a Hetman nie pany?, chyba zaraz spojrzę do wydań
          internetowych, miejscowch czasopism...
          • demkel Re: jak Hetman? 22.10.03, 11:01

> Jaki ze mnie pan:-),Mariusz a Hetman nie pany?, chyba zaraz spojrzę do wydań
            > internetowych, miejscowch czasopism...

A nie lepiej na www.hetman.zamosc.pl ?
            Już w sobotę wielkie derby Motor-Hetman!!!
            Oj będzie się działo :)
            • czuk1 Re: jak Hetman? 22.10.03, 12:14
              demkel napisał:

> Gość portalu: janusz napisał(a):
              >
              > > Jaki ze mnie pan:-),Mariusz a Hetman nie pany?, chyba zaraz spojrzę do wyd
              > ań
              > > internetowych, miejscowch czasopism...
              >
              > A nie lepiej na www.hetman.zamosc.pl ?
              > Już w sobotę wielkie derby Motor-Hetman!!!
              > Oj będzie się działo :)

Pisałem o Was porównując do Hetmana. Hetman jest oczywiscie PANY. Użyłem tej
              oceny do Was w miejscu gdzie piszemy o Hetmanie (a ja sportem nie zajmuje się)
              używając zwrotu PANY ( nie panowie, tylko, że jesteście Super). Ten okrzyk
              był to (wg mnie na miejscu) był sportową uciechą, że "nagoniliście" tyle postów
              na forum Zamość. Jeśli z Januszem przekamarzamy się - to dobrze. Jeśli
              natomiast nie rozumiemy - to jest to wyłącznie moja wina. pzdr m
              • Gość: janusz Re: jak Hetman? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.10.03, 12:34
                Ależ Mariusz ja zrozumiałem hasło PANY - okrzyk z boisk piłkarskich. A że
                przestawiłem sobie PANY na Pana i że nim nie jestem to tylko moje wnioski.

Bardzo dobra wstawka i na miejscu z tymi PANAMI !:-) - lecz dalej nie uważam ,
                żebym to ja należał do zakresu pojęciowego wyrazu "PANY" :-) Zostając przy
                gwarze sportowej, możnaby tak nazwac osoby: Mariusz , Gamma, Uboot,, przy
                okAZJI pozdawiam także innych waznych rozgrywających:-))
                j
            • czuk1 Re: jak Hetman? 22.10.03, 12:16
              demkel napisał:

> Gość portalu: janusz napisał(a):
              >
              > > Jaki ze mnie pan:-),Mariusz a Hetman nie pany?, chyba zaraz spojrzę do wyd
              > ań
              > > internetowych, miejscowch czasopism...
              >
              > A nie lepiej na www.hetman.zamosc.pl ?
              > Już w sobotę wielkie derby Motor-Hetman!!!
              > Oj będzie się działo :)

Przepraszam. Mój ostatni post odnosi sie do Demkela. Choć Janusz też mnie
              nie zrozumiał poprzednio.
              pzdr Mariusz
    • czuk1 Re: 1........0.........BUM BUM .......... 2000 22.10.03, 07:41
      gammma napisała:

> nie ma chetnych na jubileuszowe 2000? to ja

Nim przyjechałem ze wsi mamy rok - w którym bedę szczęśliwy. Dzięki
      temu, że nie grzeszyłem z Ukrainkami.
    • Gość: ubott Re: 1........0.........BUM BUM .......... 2000 IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 22.10.03, 12:38
      Uuuuu zostałem rozgrywającym !!! No prosze ....kariera przedemną !
      • ubott.1 Re: 1........0.........BUM BUM .......... 2000 27.11.03, 03:05
        Chyba juz coś koło 4000 blisko
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka