ewel113 12.01.09, 13:05 Pilnie szukam pracy dodatkowej. Może być to nawet kilka lub kilkanście godzin tygodniowo. Obecnie jestem specjalistą ds. sprzedaży, pracowałam równiez jako księgowa, ale podejmnę każdą pracę - nie tylko biurową. 695504174 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariusz-ef Re: pinie szukam pracy 12.01.09, 19:40 zapytaj w elbexie (mireckiego 8) lub w eurometalu (nie pamietam jaki adres, ale to kolo uniwheelsa, cos mi sie wydaje ze poszukuja lub niebawem beda poszukiwali sekretarki (pamietaj ze w eurometalu zwykle nie przedluzaja umowy, ale kto wie, moze tobie sie uda) Odpowiedz Link Zgłoś
ewel113 Re: pinie szukam pracy 13.01.09, 09:39 Dzięki za namiary, ale ja mam już jedną pracę szukam tylko mozliwości dorobienia, bo ostatnio nie wyrabiam z wydatkami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: pinie szukam pracy 13.01.09, 18:02 przepraszam, nie doczytalem ze chodzi o dodatkowa no i elbex - jest nieaktualny Odpowiedz Link Zgłoś
4mamuska Re: pinie szukam pracy 14.01.09, 12:41 Szukam osoby, która pomogłaby mi uporać się popołudniami z dwójką "żywych" dzieciaczków - chodzi o popołudnia i czasem wieczory.Opieka i pomoc dotyczyłaby głównie 8 latki. Chodzi o popołudniową opiekę/pomoc w odrabiamiu lekcji, odprowadzanie na zaj. dodatkowe dziecka. Oferuję 7 zł/godz, ale dziecko...hmmm...energiczne (8 lat) dziewczynka. Osoba powinna być zdecydowana i asertywna. Odpowiedz Link Zgłoś
ewel113 Re: pinie szukam pracy 14.01.09, 13:17 Jestem na 100% osobą która wie co chce, ale nie mam doświadczenia w opiece nad dziećmi. Nie wiem więc czy poradziłabym sobie. Boję się, że sobie nie poradzę, ale bardzo dziękuję za propozycję. Odpowiedz Link Zgłoś