justynah82 22.09.09, 10:11 Poszukuje kogos kto studiowal lub zamierza studiowac w tym roku Lehramt na PH Weingarten. Odzywajcie sie tutaj prosze. pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thunder-mug Re: weingarten 22.09.09, 15:41 justynah82 napisała: > Poszukuje kogos kto studiowal lub zamierza studiowac w tym roku Lehramt na PH > Weingarten. Odzywajcie sie tutaj prosze. > > pozdrawiam. ##################################### A co Ty myślisz, kto tu na forach polonijnych obcuje? tiny.pl/hqw5h Odpowiedz Link
znana.jako.ggigus Re: weingarten 23.09.09, 18:23 a ja myslalam, ze Weingarten to jak Biergarten, ale tylko z winem i Weinschorle. Fajnie by bylo. Odpowiedz Link
justynah82 Re: weingarten 25.09.09, 10:03 dobre :)) wiesz co znana.jako.ggigus nie wpadlam na to :)) haahahahaha Odpowiedz Link
thunder-mug Re: weingarten 24.09.09, 15:02 justynah82 napisała: > Poszukuje kogos kto studiowal lub zamierza studiowac w tym roku Lehramt na PH > Weingarten. Odzywajcie sie tutaj prosze. > > pozdrawiam. ########################## Noch Plätze frei: Master Alphabetisierung und Grundbildung www.ph-weingarten.de/ Odpowiedz Link
justynah82 Re: weingarten 25.09.09, 10:04 Znalezc strone glowna uczelni to ja tez potrafie. Proponuje,ze skoro nie mozesz mi pomoc to nie wypowiadaj sie tutaj. Odpowiedz Link
thunder-mug nie wypowiadaj sie tutaj... 25.09.09, 10:33 justynah82 napisała: > Znalezc strone glowna uczelni to ja tez potrafie. Proponuje,ze skoro nie mozesz > mi pomoc to nie wypowiadaj sie tutaj. 00000000000000000000000000000000000000000000 Oprócz Twojej szanownej osoby jeszcze inni tu zaglądają i może dzięki mojej pomocy znajdą Studienplaz... Ot co! Odpowiedz Link
juzniewqrwionylektor między osobami, które kwalifikują się 25.09.09, 10:59 na studia a Tobą, istnieje ogromna przepaść i nie sądzę, że Twoja pomoc im się przyda. Pomóż sobie. Odpowiedz Link
thunder-mug Re: między osobami, które kwalifikują się 25.09.09, 14:12 juzniewqrwionylektor napisała: > na studia a Tobą, istnieje ogromna przepaść i nie sądzę, że Twoja pomoc im się > przyda. > Pomóż sobie. ##################################### Nu cóż! Ja nie jestem absolwentem Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu... Ja jestem tylko skromnym absolwentem: Massachusetts Institute of Technology Z Panem Dyrektorem nie mogę niestety konkurować... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: między osobami, które kwalifikują się 25.09.09, 19:27 thunder-mug napisała: > Ja jestem tylko skromnym absolwentem: > > Massachusetts Institute of Technology Asieku, nie ma najmniejszego powodu aby stawiać pod znakiem zapytania prawdziwość twojej wypowiedzi. Każde małe dziecko zna zasadę - im większa uczelnia, tym większe prawdopodobieństo, że jakiś debil prześlizgnie się aż do dyplomu. Stoisz tu w jednym szeregu z takimi geniuszami jak np. bracia Kaczyńscy, którym udało się w sumie "zaszczycić" swoją obecnością 3 różne uniwerki. Odpowiedz Link
gadupa dyzurne debile juz sie popisaly. 27.09.09, 10:54 Polska diasporka nieudacznikow! buahahaha Odpowiedz Link