caroninka 02.10.09, 22:54 jak to bedzie po niemiecku? Z gory dziekuje;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawszefajnalaska Creme gegen Couperose? 03.10.09, 01:45 Creme für die Haut mit erweiterten Kapillaren? Odpowiedz Link
zbyfauch Re: krem do cery naczynkowej 03.10.09, 19:23 Creme für Naczynkenhaut, Naczynkenhautschmiere. Odpowiedz Link
leziox Re: krem do cery naczynkowej 03.10.09, 21:17 To ostatnie jest najpiekniejszym okresleniem.Piffko dla autora. Odpowiedz Link
caroninka Re: krem do cery naczynkowej 04.10.09, 11:51 Dziekuje za odpowiedzi. Jak na to forum przystalo,musial sie odezwac takze ktos kto ma malo do powiedzenia,ale jemu tez dziekuje;) Odpowiedz Link
kundel-bury ja bym się odezwał, gdybyś podała 04.10.09, 12:08 czy chcesz zatuszować naczyńka, czy ma to być krem leczniczy ... Możesz przykryć wszystko i problemu niby nie widać, ale on pozostał. Odpowiedz Link
annajustyna Re: ja bym się odezwał, gdybyś podała 04.10.09, 17:20 Bardzo sluszna uwaga! Odpowiedz Link
nana_c Re: ja bym się odezwał, gdybyś podała 05.10.09, 13:47 Empfindliche, gerötete Haut mit Äderchen. Slyszalam taka reklame gdzies w TV. Nazwy kremu nie zapamietalam, ale do nabycia w aptece, gdzie ci radze udac sie z tym problemem w slowach, które napisalam wyzej. Powodzenia! Odpowiedz Link
lykka1 Re: krem do cery naczynkowej 08.10.09, 00:00 zbyfauch napisał: > Creme für Naczynkenhaut, Naczynkenhautschmiere. > oplulam monitor :) zbyfauch, ty cholero, teraz musze wycierac.. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: krem do cery naczynkowej 08.10.09, 21:06 lykka1 napisała: > oplulam monitor :) zbyfauch, ty cholero, teraz musze wycierac.. Nie będąc wandalem odczuwam niejaką satysfakcję z powodu wyrządzonej szkody. Nawet jeśli jest jedynie figurą retoryczną. :) Odpowiedz Link