desire.et 14.06.04, 13:30 Czy ktos z Was, drodzy Forumowicze, moze mi polecic tanie linie lotnicze? Interesuja mnie loty do Warszawy lub na polnoc Polski. Znam wlasciwie tylko Airpolonia, wyloty z Frankfurt Hahn... Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafalkawecki Re: loty do Polski - pytanko 14.06.04, 13:35 Jest jeszcze Skyeurope.com (Amsterdam, Londyn, Paryz, Wieden, Budapeszt - Wa-wa) i germanwings.de (Kolonia - Krakow, Wa-wa). Innych nie znam. Znajomy lecial kiedys GermanWings (ale na innej trasie) i byl nawet zadowolony. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kokolores Re: loty do Polski - pytanko 14.06.04, 13:47 Ja lece w lipcu do Warszawy za 39 Euro(w jedna strone),ale bilet zamawialam juz w grudniu!! www37.germanwings.com/ Odpowiedz Link
desire.et Re: loty do Polski - pytanko 14.06.04, 13:53 no tak.. te bilety kosztuja juz 100€ ... gdybym chciala poleciec w grudniu, to dostane juz za 22€.. Ja jeszcze czekam na karte kredytowa (ciagle cos trzeba im dosylac, hehe), wiec szanse na rozsadna cene biletu na koniec lipca mam niewielkie ;( Odpowiedz Link
peterli Re: loty do Polski - pytanko 14.06.04, 21:48 dobrze wiedziec....ale mnie tez interesuje jak najtaniej doleciec do gdanska....bo wiem ze mozna tez przez warszawe leciec....i to dziala dobrze ale obecnie bilety sa cholernie drogie...... ciao Odpowiedz Link
slonikus Re: loty do Polski - pytanko 15.06.04, 13:57 O tak, tak, i to jeszcze z Berlina! (chyba jeszcze nie ma takich połączeń). Odpowiedz Link
desire.et Re: loty do Polski - pytanko 16.06.04, 00:22 na pewno do Warszawy sa loty z Frankfurt Hahn polecam stronke www.airpolonia.com , mowie tu o tanich lotach. Niestety z Berlina nie wiem... Odpowiedz Link
kokolores Re: loty do Polski - pytanko 16.06.04, 09:19 Tu poszukaj: www.berlin-airport.de/PubDeutsch/PubSchoenefeld/PubFlugplan/PubFlugplan/docErgebnis.php?lang=de&type=sfp&filter=1&sfp_airport=WAW Odpowiedz Link
polaola Re: loty do Polski - pytanko 21.06.04, 16:38 AirBerlin lata codziennie (za 29 Euro) z Berlin-Tegel na Okecie.Wlasnie zamowilam lot na sierpien. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
kokolores Dosyc nowe... 29.06.04, 02:17 wizzair.com/pl/index.shtml Moze sie komus przyda!!! Odpowiedz Link
lila2 Re: Dosyc nowe... 08.07.04, 14:22 na tej stronie sa linki do chyba wszystkich tanich przewoznikow www.tanielinie.toplista.pl warto przejzec pozdr. Odpowiedz Link
fasolka3 Re: Dosyc nowe... 25.08.04, 08:43 Tej strony tanielatanie juz nie ma. Moze ktos ja skopiowal bo byla swietna? FFF Odpowiedz Link
rafalkawecki Re: Dosyc nowe... 25.08.04, 08:57 Jest za to: www.billigerfliegen.de/i www.billigerreisen.de/ Odpowiedz Link
basia553 Re: loty do Polski - pytanko 25.08.04, 11:04 Moze kogos zainteresuje: napisalam kilkakrotnie maile do air polonii bo maja rozklad lotöw tylko do pazdziernika, a ja potrzebowalam bilet na grudzien. Dzis wreszcie dostalam odpowiedz, ze loty beda podane dopiero w polowie wrzesnia. Miejmy nadzieje, ze nie splajtuja. Bo wtedy dla nas z okolic Mannheim pozostaja tylko tanie loty ze Stuttgartu,a to troche daleko i nie ma tak wygodnego polaczenia autobusowego jak do Hahn. Odpowiedz Link
desire.et Re: loty do Polski - pytanko 25.08.04, 22:25 dokopalam sie do takiego artykulu, moze kogos to zainteresuje www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=3816 lecialam juz z airpolonia i w sumie nie narzekam.. chociaz po tym artykule mozna zwatpic.. moze ktos z Was orientuje sie, czy istnieja tanie polaczenia do Wroclawia? Oczywiscie z mannheim ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link
rafalkawecki Re: loty do Polski - pytanko 31.08.04, 09:01 Tylko autokarowe ;) Juz tez tego szukalem (Frankfurt,Stuttgart,Baden-Baden <-> Wroclaw), ale nic nie ma. Tanie polaczenia z Wroclawiem ma tylko Paryz (bedzie mial) :( Odpowiedz Link
desire.et Re: loty do Polski - pytanko 01.09.04, 09:16 dziekuje Rafal, no wlasnie.. nic nie moglam znalezc.. a wiec zostaje ewentualnie autobus ;) Odpowiedz Link
trinity5 Re: loty do Polski - pytanko 30.08.04, 13:16 Witam, czy zna ktos moze tanie loty z Hamburga do Katowic lub okolic Katowic? Pozdrawiam Odpowiedz Link
basia553 Re: loty do Polski - pytanko 30.08.04, 16:54 tu masz link do tanich linii - niestety z Hamburga do Katowic nie ma Odpowiedz Link
restea Re: loty do Polski - pytanko 02.09.04, 01:04 jak cos wiecie to prosze piszcie mnie strasznie zalezy na tanich lotach do hamburga lub hanoweru moga byc z waraszay, katowci a najlepiej z krakowa :) krakowa-hamburg to by bylo marzenie :0 jak ktos cos wie to prosze na maila: anegdota@interia.pl Odpowiedz Link
noie Re: loty do Polski - pytanko 01.09.04, 14:32 zapomnij ...zapomnij...zapomnij... kiedy jedziesz? ja jade autobusem 1-go pazdziernika...moze sie zgadamy? :-) z polnocy na dol malo dojazdow jest...tylko autobusy nam zostaly :-( pozdrawiam noie Odpowiedz Link
noie to ja wole autobus 31.08.04, 12:39 dlaczego ? bo z Hamburga do katowic nic nie ma hihihi a autobusow jest od cholerci i za 90 euro jade tam i spowrotem.... noie Odpowiedz Link
rootka Re: loty do Polski - pytanko 02.09.04, 23:03 co prawda to nie na polnoc, ale od 1 listopada beda tez loty Berlin-Krakow www.easyJet.com, dla szybkich nawet 20 EUR w jedna strone! Odpowiedz Link
peterli Re: loty do Polski - pytanko 06.09.04, 20:33 od 01.11 bedzie laty germanwings ze stuttgartu do warszawy co drugi dzien o godzinie 11.00 tam i zpowrotem o tej samej porze.... Odpowiedz Link
agnessia Re: Hamburg-Bydgoszcz ? 06.09.04, 20:40 czy wie ktos cosik o polaczeniach lotniczych z HH do Bydgoszczy? Odpowiedz Link