ewa553 07.03.06, 18:33 Czy ktos z Was zna jakis sklep internetowy polski, w ktorym mozna zakupic filmy DVD? Moze jakis link? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiucha1 Re: sklepy internetowe? 07.03.06, 19:25 ewa553 napisała: > Czy ktos z Was zna jakis sklep internetowy polski, w ktorym mozna zakupic > filmy DVD? Moze jakis link? ewa zobacz na www.polskieksiazki.de,dvd tez maja pozd misiucha Odpowiedz Link
noie Re: sklepy internetowe? 07.03.06, 19:52 na upartego w ebay tez znajdziesz ...tam tego sie teraz roi...zalezy czego szukasz noie Odpowiedz Link
ewa553 Re: sklepy internetowe? 07.03.06, 22:03 szukam konkretnie wlasnie podobno "wydanej" DVD z Alternatywy 4. Dostalam pare adresow internetowych, dzieki, sprawdzam teraz czy wysylaja za granice itepe. Na ebay ktos proponuje - po raz pierwszy od dawna, ale sa to na sto procent Raubkopien, bo facet wysyla CD bez opakowania, same "plytki". A wiecie, ze za Raubkopien mozna isc do wiezienia na 5 lat? Wiec wole nie skorzystac. Nie pochwalam tego - niezaleznie od kar jakie groza. No wiec jestem na dobrej drodze, dziekuje za porady! Odpowiedz Link
mallina Re: sklepy internetowe? 07.03.06, 22:04 Ewa, masz na mysli jakis sklep z Polski? najpopularniejsze sa dwa: vivid.pl/ www.merlin.com.pl/frontend/static/ korzystalismy z nich, choc wysylka do Niemiec troche kosztowala;-) Odpowiedz Link
ewa553 Re: sklepy internetowe? 07.03.06, 22:48 Tak Malina, dokladnie o to mi chodzilo. I wielkie dzieki, wlasnie zamowilam film w vividzie. Nawet oplata nie taka tragiczna. Bardzo sie ciesze, adresik sobie odlozylam na przyszlosc. Odpowiedz Link
feelfine Re: sklepy internetowe? 09.03.06, 12:08 Hej Ewa, Tez mnie zainteresowala oferta vividu. Jesli dojdzie do Ciebie przesylka mialabym ogromna prosbe. Napisz prosze ile czasu do Ciebie to szlo i czy to wydanie alternatyw ma napisy angielskie albo jakiekolwiek obcojezyczne. Z gory dziekuje, Feelfine Odpowiedz Link
ewa553 Re: sklepy internetowe? 09.03.06, 19:48 OK, napisze. Ale ten film wyjduioe w Polsce dopiero jutro i byla uwaga, ze wysylac beda dwa dni pozniej, czyli w poniedzialek. Napisy sprawdze:))) Odpowiedz Link